papakudioflu
Emekli Yönetici
bu uygulamanın action centerda yer alması zaten imkansız. Nokia'nın boyle bir yetkisi yok. Microsoft kendisi eklerse ne alâO zaman bildirin ekranına gelmesi hayal mi olacak yani ?
bu uygulamanın action centerda yer alması zaten imkansız. Nokia'nın boyle bir yetkisi yok. Microsoft kendisi eklerse ne alâO zaman bildirin ekranına gelmesi hayal mi olacak yani ?
sorun da o, şu standartını değiştirmesi gerek, daha optimal bir anlayışla yaklaşabilir.metro style tasarımda boyutları kafanıza göre belirleyemezsiniz. Hepsinin standart bir ölçüsü ve birbirlerine olan standart orantısı var.
Valla bir şekilde o hızlı ayar tuşunu arttırmaları gerekiyor bildirim merkezine güzel bir ayar çekmek lazım. Bir şekilde kaydırmalı falan yada o hızlı ayarları yukarı doğru yada aşağı doğru sürüklediğimizde yeni sıralama gelebilir. Ah ulan azıcık animasyon yapmayı bilsem süper konseptler hazırlarım dametro style tasarımda boyutları kafanıza göre belirleyemezsiniz. Hepsinin standart bir ölçüsü ve birbirlerine olan standart orantısı var.

N9 daki bir 3. Ana ekran (bildirim ekranı) tarzı birşey diyosun, o zaman sistemi yeniden yazmları gerekir öyle bir şeyi zannetmiyorum.Ya illla üst tarafta olmasına gerek yok ekranı sol tarafa çektiğimizde orada da yeni bölme yapılsa çok iyi olur ekranı yarım kapsayan ve tam kapsayan olarak birşey ayarlayabilirler oraya ekleyebilirler.Ama bu renk profilinden daha önemli işler yapıyorlardır umarım.
Beyler tasarım nasıl olmuş ?Şöyle birşey olsa çok iyi olurdu : (heyecan yapmayın ben yaptım. ) @papakudioflu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olabilirBeyler tasarım nasıl olmuş ?
Güzel olmuş ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Tüm ayarlara tıklarken ekran yön kilidine de tıklanabilir.Beyler tasarım nasıl olmuş ?

Adımıda vereydin resmi verdiysenGüzel olmuş ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Tüm ayarlara tıklarken ekran yön kilidine de tıklanabilir.
Dur bunu bir de Joe Belfiore'a sorayım.![]()
Tüm ayarlar kısmını simge yapıp üstteki boşluğu kısalttak acayip olur bunuda sorarmısın ? @papakudioflu Hocam vala n9daki bildirim ekranını bilmiyorum o yüzden tam sizin dediğinizi anlamadım fakatN9 daki bir 3. Ana ekran (bildirim ekranı) tarzı birşey diyosun, o zaman sistemi yeniden yazmları gerekir öyle bir şeyi zannetmiyorum.

şu güncellemede bildirim ledini Windows logosuna atsalar yha ne güzel olurdu.