Haber Nokia Cyan güncellemesi ile ilgili bir yenilik daha sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

meg1ddo

meg1ddo

Üye
metro style tasarımda boyutları kafanıza göre belirleyemezsiniz. Hepsinin standart bir ölçüsü ve birbirlerine olan standart orantısı var.
sorun da o, şu standartını değiştirmesi gerek, daha optimal bir anlayışla yaklaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
dakamon

dakamon

Üye
metro style tasarımda boyutları kafanıza göre belirleyemezsiniz. Hepsinin standart bir ölçüsü ve birbirlerine olan standart orantısı var.
Valla bir şekilde o hızlı ayar tuşunu arttırmaları gerekiyor bildirim merkezine güzel bir ayar çekmek lazım. Bir şekilde kaydırmalı falan yada o hızlı ayarları yukarı doğru yada aşağı doğru sürüklediğimizde yeni sıralama gelebilir. Ah ulan azıcık animasyon yapmayı bilsem süper konseptler hazırlarım da :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya illla üst tarafta olmasına gerek yok ekranı sol tarafa çektiğimizde orada da yeni bölme yapılsa çok iyi olur ekranı yarım kapsayan ve tam kapsayan olarak birşey ayarlayabilirler oraya ekleyebilirler.Ama bu renk profilinden daha önemli işler yapıyorlardır umarım.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ya illla üst tarafta olmasına gerek yok ekranı sol tarafa çektiğimizde orada da yeni bölme yapılsa çok iyi olur ekranı yarım kapsayan ve tam kapsayan olarak birşey ayarlayabilirler oraya ekleyebilirler.Ama bu renk profilinden daha önemli işler yapıyorlardır umarım.
N9 daki bir 3. Ana ekran (bildirim ekranı) tarzı birşey diyosun, o zaman sistemi yeniden yazmları gerekir öyle bir şeyi zannetmiyorum.

afwerker

afwerker

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bişey olsa iyi olurdu bildirim merkezi :S

Serhan

Serhan

Üye
Şöyle birşey olsa çok iyi olurdu : (heyecan yapmayın ben yaptım. ) @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: skynet ve papakudioflu
sekajmer

sekajmer

Üye
mesaj yazmışım konulara haberim yok.
Ah turbo ah:D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler tasarım nasıl olmuş ?
Güzel olmuş ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Tüm ayarlara tıklarken ekran yön kilidine de tıklanabilir.

Dur bunu bir de Joe Belfiore'a sorayım. :kop:

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Güzel olmuş ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Tüm ayarlara tıklarken ekran yön kilidine de tıklanabilir.

Dur bunu bir de Joe Belfiore'a sorayım. :kop:
Adımıda vereydin resmi verdiysen :kop:Tüm ayarlar kısmını simge yapıp üstteki boşluğu kısalttak acayip olur bunuda sorarmısın ? @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İkisini de sordum ama cevap vermeyecektir. En azından değerlendirmeye alırlar.

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İyi Güzel umarım bildirim merkezinede gelir.

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
N9 daki bir 3. Ana ekran (bildirim ekranı) tarzı birşey diyosun, o zaman sistemi yeniden yazmları gerekir öyle bir şeyi zannetmiyorum.
Hocam vala n9daki bildirim ekranını bilmiyorum o yüzden tam sizin dediğinizi anlamadım fakat
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videonun en başlarında sol taraftan açılan yarım ve tam ekran bir bildirim ekranı var.Bunun gibi yani :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve OnurYurdakul
braayn

braayn

Üye
şu güncellemede bildirim ledini Windows logosuna atsalar yha ne güzel olurdu.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, sahte_suhte ve eneesparlak
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok zor :)

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

pirenuri

pirenuri

Üye
şu quick launcer var ya onunlar şebeke ayarları atanabiliyor. Belki buna da bir şey yaparlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
güncelleme gelmesine gelirde inşallah bu sefer yine lumia 620 yine üvey evlat muamelesi yapmazlar inşallah bu güncellemeden :ehe :kop2:

Üst Alt