bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia üst modeli Phi ve kendi geliştirdiği uygulamalarıyla iddialı geliyor.
Ancak 19 Eylül'de de HTC donanım canavarları ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor.
Özellikle inanılmaz donanım özelliklerine sahip Zenith modeli çok ses getirecektir.
Orta seviye Accord modeli de oldukça iddialı özelliklere sahip.
Fiyatlar da belli olduktan sonra, sanırım eylül ayı sonuna doğru az çok hangi telefonu alacağımız netleşir
nokia city lens dun itibariyle betadan cikarak official surum olarak markette yerini aldi. Şunu da soyluyeyim kullanildigi şehirler arasinda istanbul ankara ve izmir de var.
nokia city lens dun itibariyle betadan cikarak official surum olarak markette yerini aldi. Şunu da soyluyeyim kullanildigi şehirler arasinda istanbul ankara ve izmir de var.
Nokia üst modeli Phi ve kendi geliştirdiği uygulamalarıyla iddialı geliyor.
Ancak 19 Eylül'de de HTC donanım canavarları ile piyasayı sallamaya hazırlanıyor.
Özellikle inanılmaz donanım özelliklerine sahip Zenith modeli çok ses getirecektir.
Orta seviye Accord modeli de oldukça iddialı özelliklere sahip.
Fiyatlar da belli olduktan sonra, sanırım eylül ayı sonuna doğru az çok hangi telefonu alacağımız netleşir
evet arkadaşlar dun bakmiştim tam şehir listesine şimdilik Turkiye'den uc şehir var tabi kullanim arttikca cogalacaktir.
en sonunda x-ray görüntü olayını mobilize etmiş bir ürün çıktı ...ismi vista verda 5 mp ve üstü makinalarda muhteşem çalışıyor...türkiyede varmı bilmiyorum ama ...harika bir ürün...meta-metarial teknolojisi ile yapılmış...ben yurt dışındaki bir gezimde aldım tabiki yurdumuza fiyatının yansıması ne olur bilemem
Güzel uygulama zamanla her özelliğe alışıp daha fazlasını isteyeceğiz
- - - Eklendi - - -
L920 haritaları acaba N8 e yüklemek mümkün olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?