nokıa cihazında sorun yaşayan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

p_sahin

Üye
Telefona kopyalama yaptım ama oda olmadı. Avea hattımın rehberi boş olsa başka telefonda görünürmü peki. Diğer telefona takınca görünüyor numaralar. Başka bir sorun mu vardır ?

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
N95 sorunu format atsanda atmasanda değişen bişey olmaz tuş takımlarında sorun var format boşuna atma tuş takımı egalizesinde sorun telefoncuya götürmeni tavsiye ederim teşekkürler

p_sahin

Üye
telefona kopyalama yaptım ama oda olmadı. Avea hattımın rehberi boş olsa başka telefonda görünürmü peki. Diğer telefona takınca görünüyor numaralar. Başka bir sorun mu vardır ?
acilll

--------------- Ekleme ---------------

Tmm teşekkür ederim sorunun kaynağını buldum +905.... Olarak kayıt yapmam gerekiyormuş.benim rehberimde 05.. Diye başlıyordu. çok teşşekkür ederim ilginize

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Düzeldiğine sevindim

clubber23

Üye
Abicim elimde çin malı n96 var.dünden beri şebek yok diyor.
Yardımcı olabilir misin?

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş çin mali telefonlardan korkulur,egerki şebeke yok ise ayarlardan şebekeyi seç yine şebeke gelmeşise eğer telefonu kapat bataryayı cıkar sim kartını hafız kartını çıkar bataryayı tak ve sarj ettir 5 dakikad kadar daha sonra sim ve hafıza kartını tak çin telefonlarındaki sorunlar bu şekilde gideriliyor umarım yardımcı olabilmişimdir düzelmes ise buraya yaz yazılımını bi kontrol edeyim

alixkandemir

Üye
n95 telefonum var ve sol üst seçim tuşum çalışmıyor ve kendiliğinden basıyor tuşa sürekli. format atmayı denedim. hem hafıza kartına hem telefona attım. ne yapabilirim başka?

teknik olarak tornavida kullanmayı biliyorsan bence herhangi bir alışveriş sitesinden n95 e uygun tuş board u kolaylıkla 15 liraya bulabilirsin .
Kendin bu şekilde yap bence de tuş board değişmesi gerekiyor

aurea

Üye
5230 um var (5800, n97, 5530 fala aynı zaten) ekranda kısayol simgelerinin altında arama kısayolu vardı içerik ve internette arama tıklayıp arama yapıyorsun.bende o birden bire kayboldu tel. ayarlarını sıfırladım ama olmadı onu nasıl düzeltebilirim.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş onu tam olarak bende bilmiyorum k bakma yardımcı olamadığım için.

aurea

Üye
rica ederim ilgilenmen yeter.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar tekrar k bakma inan bilgim olsaydı anlatırdım.

oskeeses

Üye
merhablar bn tlfunuma(nokıa n72) frmat attm sonra kod istedi 12345 ve 00000 bu kodlari girdim olmadı yardımc olr musunz...?

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kodlar standardtır nokıa yanın eger 12345.00000.Olmadıysa 567890.Dene eğer yine olmas ise forumda python bölümünde Master code 1.00 var onu yükle imeil numarasını yaz tamam de sana telefonunun güvenlik kodunu verir o kodu kod isteyen yere yaz sorun çözülür ozaman.:oke:

bilalata89

Üye
merhaba arkadaşlar bende e 72 var ama alt çizgiyi bi türlü bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

s3rs3ri__eMo

s3rs3ri__eMo

Üye
öncelikle mrb ben n96 kullanıyorum bu aralar problem yasıyorum telefonum da msj ları siliyorum bu neden le tel kasma yapıyor bende teli kapatıp acıyorum ama actıqım da msj ları gec tüm taslaklar we klasörleri dahi silinmiş halde göruyorum bu ılk deqıl bi süredir böle not dahi saklayamıyorum bazen normal kapatıyom actıqım da gene aynı şekil oluyor lütfen yardım istiyorum :off: :ağlarım:

Piyanist7171

Üye
Selam arkadaşlar ya benim n70 kendi kendine galeriye giriyo bunu düzeltmenin bir yolu yokmu 44044 sayıları çıkıyo ekrana

abuzer02

abuzer02

Üye
aynen ya son 2 haftadır aynı sorun bende de var telefonum N70 ve internete girdiğim zaman kendi kendine galeriye giriyor ve üstüste 4 sayıları çıkıyor ha bide birisiyle konuşurken kendi kendine hoparlör etkin diyor 4 sayısı çıkıyor ve kendi kendine bazen kapanıyor.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

karadag_66

karadag_66

Üye
slm bir kac site gezdim noki c6-1 türkce dil yükleme prg mi bulamadim burda buldum ama resimli anlatim yok o yüzden cok karmasik resimli anlatimlariniz cok süper mesela garmin navi indirmisdim resimli anlatimdi yaptim süper birde noki c6-1 türkce dil yükleye bilsem arkadaslar yardimlarinisi esirgemeyin tskler

ezel-1982

Üye
tek hatlı çin malı n8 internete nasıl giricem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt