nokıa cihazında sorun yaşayan arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
nokıa cihazında sorun yaşayan arkadaşlar
nokıa cihazında sorun yaşayan arkadaşlar sorununuzu buraya yazın yardımcı olmaya çalışayım

• Beğen
Tepkiler: punqermojo ve alixkandemir

alixkandemir

Üye
öncelikle berat kandiliniz mübarek olsun Allah bu geceyi sizin için nice hayırlara vesile etsin.
Benim nokia n70 marka bir cihazım var. Telefon görüşmesi esnasında kendi kendine hoparlörü açıyor galeriye giriyor, ve görüşmeyi sonlandırıyor. Nokia servise verdim geçen hafta cuma günü yazılım güncelleyip verdiler . Ve bu sorun halen daha devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor bana ne tavsiyelerde bulunabilirsiniz bu arada ek sorun çıktı . Tuş takımı ışıkları titreşerek yanıyor hatta sol üst tarafındaki led diyod alt soldaki diyodu bastırınca yanıyor.
Acaba sorunlarımın ana kaynağı bu tuş ışıklarındanmı kaynaklanıyor, anlamış değilim.
Bana yardımcı olurmusunuz.

cerkez1994

cerkez1994

Üye
Burhan abi bende e62 var format atamıyorum + dil paketi yüklemem lazım yardımcı olur musun

OğuzcanAbi

Üye
Hadi bakalım kolay gelsin

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
erhan kardeş nasıl bir format atmak istiyorsun softmu yoksa hardmı format atmak istiyorsun yinede ben yazayım nasıl format atılacağını *#7370# tuşla güvenlik kodu isteyecek senden kodu gir cihaz kapanıp açılacak güvenlik kodunu bilmiyorsan master code yükle imel yaz allta sana cihazın kodunu o kodu format atarken kullan bunları yapamazsan başka bi format daha yazayım sana *3arama tuşu ve açma kapama düğmesi 4 düne birden basılı tut ekranda formating yazacak cihaz kapaliyken yap bunu +dil dosyası var ama ülkeler kodlarıyla oluyor ben kodu vermiyorum şu an bilgin varsa eğer kod konusunda yazayım 2 saat sürüyor kodlamak yapamaz san bi telefoncuya götür

antonio_17

antonio_17

Üye
nokia 6630 kulaklık takılı olmadığı halde takılı gözküo bi yardım :(

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
ali kardeş niçin yazılım yüklettin ki yazılımlar sadece cihaz çökünce atılır ayrıca senin cihazın devre dışı kalmış cihazın beyninde sorun olabilir tekrar servisinden detaylı bi bilgi al yardımcı olmak isterdim ama cihazin sorunu başka

--------------- Ekleme ---------------

kardeş menüden ayarlar yap donanım ayarlarından ahisesiz seçeneğini tıkla otomatik cevaplama genel olarak etkinleştir ana ekrana baktığında simge kalkmış olur

antonio_17

antonio_17

Üye
olmuo kardeş yaptım olmuo

nursuf

Üye
s.a arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim bir sorunum var. nokia5800 ile ilgili. telefonun sesi yani benim konuşma sesim karşıya çok az gidiyor sorduğum kimseler sesin çok derinden geliyor diyorlar acaba donanımsal bir sorun mu yoksa başka bir mic ayarı falan mı var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk edrm

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
5800 cihazın mikrofon hasar görmüş değiştirmen lazım teknik arıza ondan sesin karşı tarafa gitmiyor

rekornet

Üye
nokıa x6 cep tel. yazılım guncellendi ama şimdi video izleyemıyorum flas player yuklemem lazım heralde ama bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla flas player forumda mevcut arama yaptırın forumda

alixkandemir

Üye
burhan kardeşim sorunumu tam olarak okumamışsın galiba cihazımın devre dışı kaldığı falan yok
ve ayrıca cihazın beyninde sorun var derken psikolojik anlamda mi demek istiyorsun ?. istersen bir psikiyatr a götüreyim telefonu :@

senin beyin dediğin Cihazın merkezi işlem biriminde birşey olsaydı telefon kesinlikle çalışmazdı. Ama takır takır çalışıyor ben sorunumu yukarıda anlattım ama hiç olmadınız herhalde
ben diyorum ki tuş board ta korozyon veya çatlak söz konusu olabilirmi.

YARENSILA

Üye
N 72-5 telefonda ekran görüntüsünde bir problem var .açıldığında iki yanda iki tane küçük kare görüntü geliyor alt bölümler görünmüyor sonrasında ekran beyaza dönüyor format attım fakat görüntü olmadığı için hard format attım sorunu çözmedi hafızadaki programlarda silindi sadece imagedaki birkaç resim dosyası kalmış neyapmalıyım yeni yazımlar mı gerekiyor gerekirse nerden bulabilirim

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Özgür kardeş bildiğim kadarıyla sistem çökmüş telefonunda evet yeni yazılım atılması lazım yazılım yükleme bilgin var ise buraya yazılımı eklerim yok eger yazılım yükleme bilgin yok ise telefoncuya götürmeni tavsiye ederim

alixkandemir

Üye
Format at düzelir demekle olmaz birazda donanımsal bak olaya burhan özgür kardeş ekranın alt bölümlerin gözükmediğinden bahsediyor. Hiç soru filan sormadan direkman format at yazılım at düzelir diyorsun ben şahsen soruyu tam olarak anlamadım ben olsam daha fazla açıklayıcı sorular sorarak daha açık seçik hale getirirdim sorunun kaynağını. Bilemiyorum yani nasıl bir yardım anlayışıdır anlamadım . Ben bişey demiyorum

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Ali kardeş ben insanlara yardım etmek için burdayım eğerki bi arkadaşın sorusunu anlamayınca soruyorum sormadan cevap yazmıyorum merak etme ayrıca benim adıma acıklama yapmanıda doğru bulmadım eğerki konuyla ilgili bilgin varsa buyur burda paylaşabilirsin çünkü bilgi paylaştıkca güzeldir

p_sahin

Üye
Merhabalar benim nokia c5 im var ama avea hatlı kartımı takınca rehberdeki kayıtlı isimler arama gelince görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Acillll lütfen

duskys

Üye
n95 telefonum var ve sol üst seçim tuşum çalışmıyor ve kendiliğinden basıyor tuşa sürekli. format atmayı denedim. hem hafıza kartına hem telefona attım. ne yapabilirim başka?

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş avea hattını takınca rehberdeki numaralar görünmuyor diyiyorsun peki sim karttan telefon hafızasına kopyalama yaptın mı? rehberi yok eğer kopyalama yapmadıysan ondan görünmez bide şu var avea hattında rehberin boş olmasın yani telefonunda sorun yok sadece sim kartı değişince bu oluyorsa sim kartının rehberi kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt