Nokia cep telefonu önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım 5800 al pişman olma kullanıyorum kendim arızaları yokkk eskiden vardı onlar ilk part yok arıza marıza 2 dangalağın dediğine bakma şuan alıcağın hem uygun fiyatlı ve çooook özellikli tek telefon karzimasıda var 5800..

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 5800 al pişman olma kullanıyorum kendim arızaları yokkk eskiden vardı onlar ilk part yok arıza marıza 2 dangalağın dediğine bakma şuan alıcağın hem uygun fiyatlı ve çooook özellikli tek telefon karzimasıda var 5800..

5800 hakkında iyi şeyler duymuyorum.Kafam çok karıştı.:allalla:En iyisi biraz daha beklemek.Önerin için saol. :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
iyi şeyler duymadın diye bekliceksen hata edersin ama sen bilirsin bu güzelliklerden faydalanamicak olan sensin senin fikrin :)

falcata7169

Üye
5800 al özellikleri süper yeni sürümle saten çoğu hata kaldırıldı ayrıca

gokhangullu

Üye
Bence albitane 6300 bi eline netbook al bide gps al tamam
ne gerek var yaa bunca paraya

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon almayı biraz erteleyeceğim.Ama önerilere devam.Lütfen konuya bakıp çıkmayalım.Önereceğinz telefonun bir linkini koyarsanız sevinrim.

AKATLI

AKATLI

Üye
bence hiç düşünme 500 TL ye N79 bulursan al wrless var 5mp kamera çift hoparlör ngage de çalıştırıyo daha ne

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
bence hiç düşünme 500 TL ye N79 bulursan al wrless var 5mp kamera çift hoparlör ngage de çalıştırıyo daha ne

Ya N79 un da tuş takımının bozulduğunu ve kamerasının iyi çekim yapmadığını duydum.

Consul9

Consul9

Üye
5530 al(yanları çelik 5800 gibi plastik değil) eğer 3g düşünüyorsan 5800 al aslında bnde 5800 alacaktım ama hergün forumda en az 5 tane 5800 sorunu görüyodum vazgeçtim:)

n79a gelince ne 5800 da nede 5530 da olan bir özellik olan
fm vericisi war bunun sayesinde telefonunu radyo frekansı gibi kullanıyorsun yani örn. fm vericisini bir frekansa ayarladın ve telefonundan müzik çalıyosun arabada ayarladığın frekansa girince senin telefonundaki o çalan müzik çalıyor:) ama n79 yavaş çalışıyor ben 5800 ya da 5530 almanı tavsiye ediyorum çünkü bi kaç yıl sonra s60 v3 s60 gibi olacak ve pek önemi kalmayacak s60 v5 serisi telefonlardan birini almalısın(5530/5800/n97)

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
5530 al(yanları çelik 5800 gibi plastik değil) eğer 3g düşünüyorsan 5800 al aslında bnde 5800 alacaktım ama hergün forumda en az 5 tane 5800 sorunu görüyodum vazgeçtim:)

fm vericisi war bunun sayesinde telefonunu radyo frekansı gibi kullanıyorsun yani örn. fm vericisini bir frekansa ayarladın ve telefonundan müzik çalıyosun arabada ayarladığın frekansa girince senin telefonundaki o çalan müzik çalıyor:) ama n79 yavaş çalışıyor ben 5800 ya da 5530 almanı tavsiye ediyorum çünkü bi kaç yıl sonra s60 v3 s60 gibi olacak ve pek önemi kalmayacak s60 v5 serisi telefonlardan birini almalısın(5530/5800/n97)

Önerin için saol.:oke:

intoman

intoman

Üye

arkadaş 5530 la iyi bir noktaya dikkat çekmiş sorunsuz dokunmatik daha hassas wifi var sağlam (yanları çelik) ve 4 gb hafıza kartıyla geliyor ayrıca 5800 daha ucuz yani bu telefonuda bir düşün sorunsuz tel. ha 3G yok ama benim telefonumda var mesela şuana kadar 1 kere kullandım hiçte iyi birşey deyil gereksiz kullanmıyacağın bir özelliğe para vermeye gerek yok ...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş 5530 la iyi bir noktaya dikkat çekmiş sorunsuz dokunmatik daha hassas wifi var sağlam (yanları çelik) ve 4 gb hafıza kartıyla geliyor ayrıca 5800 daha ucuz yani bu telefonuda bir düşün sorunsuz tel. ha 3G yok ama benim telefonumda var mesela şuana kadar 1 kere kullandım hiçte iyi birşey deyil gereksiz kullanmıyacağın bir özelliğe para vermeye gerek yok ...

Görüşlerine saygı duyarım.Ama ben telefonda 3g yi kullanacağım için 3g li bir telefon alacağım.Önerin için saol.:oke:

gökhanates

gökhanates

Üye
5880 - N95 de olabilir

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben de haftalardır 550 tlye kadar olan bir telefon bakıyorum. seçeneklerimiz var fakat neredeyse hepsi birbirinin aynısı. pek farkları yok.

5800,5530,5730,5230 bunlar zaten hemen hemen aynı ve ben 5800 da karar kıldım diyordum ki LG KF750 yi görene kadar. 5800 ile farkları, 5800da wifi var 3.2 kamera var, kf750de ise wifi yok 5mp kamera var ve çok hoş bir telefon

bilemiyorum ikisinden birini alacağım ama bu hangisi olmalı hiç bilmiyorum

ya 5800 ya da kf750

--------------- Ekleme ---------------

5880 nasıl bir telefon acaba?Bir resmini koyabilirmisin?
bu arada söyleyim 5880 diye bir telefon yok arkadaş 5800 yazacaktı sanırım. bilgin olsun:ehe

oflu250

oflu250

Üye
arkadaş ne istediğini iyi bil yoksa pişman olursun ben bikaç telefon aldım en iyisi şuanki 3720 c nokia netten bi araştır istersen sağlam telefon cam da 2 mp hemde flaşlı hassas tel alama derim bu tel bayağı sağlam suda geçirmiyor kırılmıyorda youtubede vidyoları var bi bak derim

samekary

samekary

Üye
Nokia 5230 Fiyatıda uygun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt