Telefon Tavsiyesi Nokia C7 vs LG Optimus Black

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia C7 vs LG Optimus Black

• Nokia C7

Kullanılan: 11 35.5%
  • LG Optimus Black

Kullanılan: 20 64.5%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
nokıa anna guncellemesı guzele benzıyor 5800 den berı aynı arayuz hep hına gelmıstı artık bırde su ovı stor u da rakıplerıyle yarısacak hale gelse bi..
benım oyum lg ye

• Beğen
Tepkiler: Masha

uribaju

uribaju

Üye
lG Optimus Black tabiki 1 ghz işlemci hd videooynatma androıd market ile 300.000 den fazla uygulama

hd video sanki c7 oynatmiyo :s c7 nin tum ozellikleri benim icin yeterli fiyata gore hakettigini veriyo c7 ..tek sorun biraz arayuz ve tarayici idi ki o da anna ile duzelecek ve belle gelince android diyebilecekmisiniz bakalim ..biz androidi zaten cogu programla hallediyoruz spb shell vs. oyunlardan baska artisi yok androidin

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
tabiki optimus nokianin adindan baska neyi kaldiki ;)

• Beğen
Tepkiler: Masha
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Nokia C7 Derim... ;)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Nokia sevmem aslında zaten telefon çok kaba duruyor ama LG arsında tercih yapacağım dersen tabiki nokia al derim. Çünkü LG optimus'un sar değeri 1.30 gibi yüksek bir rakammış. Sırf android diye o kadar radyasyona maruz kalmak istermisin bilemem. Aşağıdaki linki incele derim.

LG sar değeri tartışması

http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-me-p350-kullananlar-buraya-3-515070.html

LG optimus'un incelenmesi

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Nokia sevmem aslında zaten telefon çok kaba duruyor ama LG arsında tercih yapacağım dersen tabiki nokia al derim. Çünkü LG optimus'un sar değeri 1.30 gibi yüksek bir rakammış. Sırf android diye o kadar radyasyona maruz kalmak istermisin bilemem. Aşağıdaki linki incele derim.

LG sar değeri tartışması

http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-me-p350-kullananlar-buraya-3-515070.html

LG optimus'un incelenmesi

Optimus me ilen Optimus Black'in alakası ? :dry:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Optimus me ilen Optimus Black'in alakası ? :dry:

Onu örnek olarak verdim ikisinde aynı çünkü.

Temel Özellikleri

• Şebeke: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1700 / 2100
  • Boyutlar: 122 x 64 x 9.2 mm
  • Ağırlık: 109 gram
  • İşletim Sistemi: Android 2.2 Froyo – Optimus 2.0 ve Gesture 2.0 arayüzü
  • İşlemci: 1 GHz Cortex-A8, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 çipset
  • Ekran: 4 inç, 480 x 800 piksel, IPS LCD, kapasitif, dokunmatik, 16 Milyon renk desteği
  • Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, 720p@30fps video kaydı, 2 MP ön kamera
  • Bellek: 1 GB dahili depolama, 512 MB RAM, 32 GB’a kadar microSD kart desteği, sınırsız rehber kaydı, sınırsız arama kaydı
  • Tarayıcı: HTML
  • Küresel Veri Aktarımı: GPRS, EDGE, 3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
  • Yerel Veri Aktarımı: Bluetooth 2.1 + A2DP, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
  • Müzik/Video: MP3/WAV/WMA/eAAC+ müzik çalar, MP4/DivX/Xvid/H 264/H.263/WMV video oynatıcı, RDS Stereo FM radyo – Mobilhat
  • Diğer: İvme ve yakınlık sensörü, dokunmaya duyarlı kontroller, 3.5 mm kulaklık girişi, A-GPS desteği, Java emülatörü, sosyal ağ uygulamaları ve entegrasyon, dijital pusula, Google uygulamaları, belge görüntüleyici, sesli notlar, akıllı metin girişi
  • Batarya: Li-Ion 1500 mAh
  • Sar Değeri: 1.27 W/kg :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
Bu linki tıklayarak bakabilirsin

Ben star kullanıyorum benimkinin 0.54 o bile bana çok geliyor 1.27 yi düşünmek dahi istemiyorum, seçim senin elbette.

Masha

Masha

Üye
Nokia emekli olma zamanı geldi. LG ekran kalitesini gerçekten çok benimsemiş. 700 NIT parlaklığıyla Nova Display'i destekliyor. LG Optimus Black tavsiyemdir.

61semih

61semih

Üye
kımsenın olum sebebının telefondakı sar dan oldugunu sanmıyorum.ha herseyın bır ılkı vardır oda benı bulur dersen saygı duyarım:kotu:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
kımsenın olum sebebının telefondakı sar dan oldugunu sanmıyorum.ha herseyın bır ılkı vardır oda benı bulur dersen saygı duyarım:kotu:

Tamam sen o zaman kullan dostum. Beyin hücrelerin teker teker ölsün. Sar değeri illa ölüme yol açmaz ki, beyin ile ilgili her soruna neden olabilir. Hayat senin dostum dilediğin gibi yaşa.

• Beğen
Tepkiler: uribaju
uribaju

uribaju

Üye
Onu örnek olarak verdim ikisinde aynı çünkü.

Temel Özellikleri

• Şebeke: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – HSDPA 900 / 1700 / 2100
  • Boyutlar: 122 x 64 x 9.2 mm
  • Ağırlık: 109 gram
  • İşletim Sistemi: Android 2.2 Froyo – Optimus 2.0 ve Gesture 2.0 arayüzü
  • İşlemci: 1 GHz Cortex-A8, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 çipset
  • Ekran: 4 inç, 480 x 800 piksel, IPS LCD, kapasitif, dokunmatik, 16 Milyon renk desteği
  • Kamera: 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, 720p@30fps video kaydı, 2 MP ön kamera
  • Bellek: 1 GB dahili depolama, 512 MB RAM, 32 GB’a kadar microSD kart desteği, sınırsız rehber kaydı, sınırsız arama kaydı
  • Tarayıcı: HTML
  • Küresel Veri Aktarımı: GPRS, EDGE, 3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
  • Yerel Veri Aktarımı: Bluetooth 2.1 + A2DP, microUSB v2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
  • Müzik/Video: MP3/WAV/WMA/eAAC+ müzik çalar, MP4/DivX/Xvid/H 264/H.263/WMV video oynatıcı, RDS Stereo FM radyo – Mobilhat
  • Diğer: İvme ve yakınlık sensörü, dokunmaya duyarlı kontroller, 3.5 mm kulaklık girişi, A-GPS desteği, Java emülatörü, sosyal ağ uygulamaları ve entegrasyon, dijital pusula, Google uygulamaları, belge görüntüleyici, sesli notlar, akıllı metin girişi
  • Batarya: Li-Ion 1500 mAh
  • Sar Değeri: 1.27 W/kg :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Bu linki tıklayarak bakabilirsin

Ben star kullanıyorum benimkinin 0.54 o bile bana çok geliyor 1.27 yi düşünmek dahi istemiyorum, seçim senin elbette.
kardeş aslında çok güzel bir noktaya değindin .bende telefonu alırken sar değerine özellikle dikkat ettim diğer özellikleri yanında..

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye

kardeş aslında çok güzel bir noktaya değindin .bende telefonu alırken sar değerine özellikle dikkat ettim diğer özellikleri yanında..

Aynen bende starı almadan önce forumdan bir arkadaş bana LG optimus me 'yi önerdi ama ben telefonu almıştım o arada indirim vardı 370 tl idi,üzülmüştüm tühh diye. Sonra gene forumda araştırıken sar değerinin yüksek olduğunu görünce soğudum. Çin malı telefon almayı düşünüyordum ama onlarında sar değeri tahminen yüksek.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi

kanser diye bir hastalık var duydunuz mu hiç?

Hormonlu gıdalar, televizyon bilgisayar gibi daha büyük elektronik aletlerin yaydığı radyasyon....

Şahsen elle kullanılan aletten önce bunlara dikkat etmek lazım..

uribaju

uribaju

Üye
Hormonlu gıdalar, televizyon bilgisayar gibi daha büyük elektronik aletlerin yaydığı radyasyon....

televizyonu yada bilgisayarı dibine girerek izlemiyoruz yada kullanmıyoruz ki ayrıca pc lerde monitorun arka tarafında radyoaktif dalgalar daha yaygındır buda bize dogrudan temas etmesini önler ki bize en yakın olan cihaz telefon ve etkisini en iyi anlayabildiğimiz 7/24 telefonla konuşanlar internet kullananlar var başları yanında yine internet olmasa da konuşma daha fazla etkiliyo 3gye alırsanız siz düşünün o radyoaktif dalgaları..

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye

Tamam işte hormonlu gıların içinde ne var ne yok belki tam anlamıyla bilmiyoruz ve alıyoruz ama burda sar değerinin yüksek olduğunu bile bile alıyorsunuz. Bütün elektronik cihazlar yayıyor ancak telefon ile konuşurken beyne yakın tuttuğumuzdan direk beyin etkileniyor.

61semih

61semih

Üye
Tamam sen o zaman kullan dostum. Beyin hücrelerin teker teker ölsün. Sar değeri illa ölüme yol açmaz ki, beyin ile ilgili her soruna neden olabilir. Hayat senin dostum dilediğin gibi yaşa.

daha 2 gun once haberlere konu oldu ceptelefonunun beyıne bır etkısı yok dıye hergun bır haber cıkıyor yahu :) mılyonlarca kısı bu cıhazı kullanıyorsa kımsenın sar degerını dıkkate aldıgını soyleme bana.cogu kısı bılmez radyasyon var der hee var der gecer kullanırlar benım gıbı.herkez kac mp,ıslemcısı ne ram ı ne ısletım sıstemı ne buna bakıyor artık.
okadar cok saglıga zararlı seye maruz kalıyoruzkı sar hıcbırsey kalıyor.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
daha 2 gun once haberlere konu oldu ceptelefonunun beyıne bır etkısı yok dıye hergun bır haber cıkıyor yahu :) mılyonlarca kısı bu cıhazı kullanıyorsa kımsenın sar degerını dıkkate aldıgını soyleme bana.cogu kısı bılmez radyasyon var der hee var der gecer kullanırlar benım gıbı.herkez kac mp,ıslemcısı ne ram ı ne ısletım sıstemı ne buna bakıyor artık.
okadar cok saglıga zararlı seye maruz kalıyoruzkı sar hıcbırsey kalıyor.

Hee tabi telefon üreticileride haydi biz tüketicilere doğruyu söyleyelim dicekler. Adamlar beyne zararı olsada yok derler bu işler ticarete bakar büyük paralar dönüyor sonuçta. Ben telefonu açık bırakıp gece uyyunca başım ağrıyarak kalkıyorum ama kapatıp uyuyum çok rahat oluyorum kaç defa test ettim. Walla sar değeri önemli benim için önceden bilgim yoktu ama şimdi var o yüzden yüksek sar değerine hayır.:ehe

__Toprak__

__Toprak__

Üye
LG optimus blacki inceledim avea bayisine geldi bu aralar. bence en iyisi LG optimus black. neden diye sorarsanız naparsanız yapın telefon banamısın demiyor. seri bir işlemci gücü var. renkleri hoş gösteriyor. nova display kendini bu konuda iyi ispatladı benim gözümde.

Bir taraftan C7 yi düşünüorum bu telefonla karşılaştırırken. şaka gibi :D C7 den adam olucakta biz görücez. boş ümitler bunlar arkadaşlar. en iyisi android platformudur şuan için. tabi kullanmasını bilene. ;) androidlerinizi çocuklarınızın erişemiyeceği bir yerde saklayanız.

biraz sert olmuş be hocam :s yani black kullanıyorum ben de evet herşeyiyle mükemmel bir cihaz gerçekten de, bana mısın demedi daha aldığımdan ber, ne kilitlendi ne saçmaladı ne de olumsuz birşey yaptı..ama onun da eksileri var mesela o müthiş parlak ekranını parlaklıkta kullanamıyorsunuz çünkü inanılmaz şarj yiyor..otomatikte ideal kullanım sunuyor, tabiki yine de müthiş görünüyor göze ekran ama 700 nits parlaklığı herzaman kullanamıyorsunuz onu söyleyeyim yani :) cihaz çok ince ve 4 inç olduğu için de nispeten geniş, dolayısıyla elde çok rahat tutulamıyor düşecek korkusuyla ki kayıyor elden onu da belirteyim. dolayısıyla bir kılıf ile kullanmak gerekiyor tercihen, o da cihazın görünüşünü maalesef kabalaştırıyor. aynı şekilde yine ekranı da çizilmez değil, gayet müsait çizilmelere, daha doğrusu aynı seviye cihazlarda kullanılan gorilla glass ekran bunda yok..birkaç sitede gorilla yazar ama versiyon değişikliği ne yazık ki, bizdekiler değil. bunları neden söylüyorum; her nekadar artık nokialardan soğumuş olsam da, C7 ekranı çizilmez ekran, ekranı amoled ve parlaklıkta rahatça kullanılabiliyor, batarya açısından bir korkuya gerek bırakmadan ve açıkcası LG nin Nova IPS LCD sinden öyle çok da geri kalır bir kalitesi yok. ele iyi oturuyor ve kasa malzemesi daha dayanıklı..fakat; symbian...başka da söze gerek yok zaten, kendim black kullanıyorum ve inanılmaz memnunum hatta abartı derecede seviyorum aleti çünkü sorunsuz..Ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme, C7 güzel cihaz..symbian olmasa bi de :) ..Ha bir de SAR değeri yüksek diyenler; evet yüksek gerçekten de ama verilen SAR değerlerinin hangi durumlarda ve vücudun hangi bölgesinde ölçülüp bize verildiğini de hesaba katmalarını tavsiye ediyorum, o SAR değeri kulak/baş bölgesinde cihazın tüm radyoları (sinyaller) çalışırken yaydığı maksimum radyasyon değeridir. yani; gsm anteni, wifi anteni, bluetooth anteni devredeyken, daha doğrusu cihazda bulunan tüm kablosuz teknolojilerin aktif olduğu durumlarda ve aynı zamanda görüşme esnasında yayılan değerdir. evlerinizde mikrodalga fırın kullanıyorsanız bu değerlerin kat kat üstünde bir radyasyona maruz kalıyorsunuz bu arada ;) bilgisayar ve televizyonlardan yayılan da cabası..geceleri yatarken cihazı 1 metre uzağınıza koymanız sağlık açısından yeterlidir.saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt