LG Optimus Black tercih ederim android oldugu için![]()
mesela ekranı vs vs 
bencede ikiside alınası telefon kullanmaya henüz fırsatım olmasada c7 ye zaten sahibim ama lg mnde olmasını isterdimTercihim herzaman için C7 olurdu.Anna ile daha da iyi olacagını düsünüyorum.
Optimus'da güzel cihaz inceleme fırsatım oldu ekranı gerçekten çok canlı.Donanımıda iyi düzüyde.Ama aralarında fuzuli özelliklerden baska çok fark olmaz bana göre.İkiside alınası telefon.
bencede ikiside alınası telefon kullanmaya henüz fırsatım olmasada c7 ye zaten sahibim ama lg mnde olmasını isterdim

ben de isterim s2+n8.![]()

C7 den adam olucakta biz görücez. boş ümitler bunlar arkadaşlar. en iyisi android platformudur şuan için. tabi kullanmasını bilene. LG optimus blacki inceledim avea bayisine geldi bu aralar. bence en iyisi LG optimus black. neden diye sorarsanız naparsanız yapın telefon banamısın demiyor. seri bir işlemci gücü var. renkleri hoş gösteriyor. nova display kendini bu konuda iyi ispatladı benim gözümde.
Bir taraftan C7 yi düşünüorum bu telefonla karşılaştırırken. şaka gibiC7 den adam olucakta biz görücez. boş ümitler bunlar arkadaşlar. en iyisi android platformudur şuan için. tabi kullanmasını bilene.
androidlerinizi çocuklarınızın erişemiyeceği bir yerde saklayanız.

Hocanın dedigini yap yaptıgını yapma hesabı buson cümle![]()

Hocanın dedigini yap yaptıgını yapma hesabı bu![]()

arkadaşım sen ve senn gibiler symbian diye hala nokiayı ve modellerini yabana atıyorsunuz.bu durumdan sakının unutmayın android de ios da yokken symbian vardı herkes onun peşinde idi ayrıca c7 de senin ifade etmeye çalıştığın gibi bir model değildir nokia android e sahip bi tel olsaydı peşinde koşardınız.c7 de olsa emin ol şu an bu yorumu yapmamış olurdun.LG optimus blacki inceledim avea bayisine geldi bu aralar. bence en iyisi LG optimus black. neden diye sorarsanız naparsanız yapın telefon banamısın demiyor. seri bir işlemci gücü var. renkleri hoş gösteriyor. nova display kendini bu konuda iyi ispatladı benim gözümde.
Bir taraftan C7 yi düşünüorum bu telefonla karşılaştırırken. şaka gibiC7 den adam olucakta biz görücez. boş ümitler bunlar arkadaşlar. en iyisi android platformudur şuan için. tabi kullanmasını bilene.
androidlerinizi çocuklarınızın erişemiyeceği bir yerde saklayanız.
Burda okadar çok konu varki böyle...Cepten giriyorum, biri konuyu karsilastirmalar bolumune tasinmasi icin sikayet edebilir mi ?