madem konu acilmus sunuda ekleyeyim gecen bi arkadas n8 almis benimkiyle yanyana koydum renkler cok soluk gozukuodu hatta benimkini tasarrufa aldum asai yukari ayni kaliteye geldi ozaman bide benim telde nereye dokunursan orasi titrio n8 oldugu gibi her yeri titretio
hayir gercekten oyle sinifta 5-6 kisiyye sordum coguda telefondaan anlamayan kisilr hepsi oyle dedi zaten n8 de cbd yok ordan kaynaklaniodur[/QUOT
işte o cbd çok önemli c7nin ekranını renkleri görünce n8imden soğudum.... bi de fiyat farkına bak arada yazık nokia adam olmaz......
bütün özellikler bir telefonda toplansa bir tek onu alırla ama o telefonun özelliği daha iyi bunun bu özelliği daha iyi olursa her telefondan alır bazı kullanıcılar anladınmı !!hayir gercekten oyle sinifta 5-6 kisiyye sordum coguda telefondaan anlamayan kisilr hepsi oyle dedi zaten n8 de cbd yok ordan kaynaklaniodur[/QUOT
işte o cbd çok önemli c7nin ekranını renkleri görünce n8imden soğudum.... bi de fiyat farkına bak arada yazık nokia adam olmaz......
yani normal anlardada cok daha parlak ve renkler daha canli duruyo ben iki teli yanyana koyunca yok artik bukadar fark olamaz demistim getcektende gozle gorulur buyuk bi fark varaynen cbd nedirDoğru n8 de olup c7 de olmayan şeyde var c7 de olup n8 de olmayan şeyde var fiyat farkıda ortada nokia işini biliyor.
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada cbd nedir ?
o teknoloji nedir ?Arkadaşlar C7'de ClearBack Display teknolojisi yok. Bu teknoloji şuanda sadece C6-01'de ve E7'de var...