Nokia c7 ve Nokia n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziya68

ziya68

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 ve Nokia n8
arkadaslar banami oyle geldi yoksa bilmiyorum ozellik olarak n8 kasa oladak c7 diyorum ikisinide kullaniyorum c7 ellde daha iyi duruyo n8 biraz kalin gibi bu benim gorusum tabi iyi forumlar

blackbird48

blackbird48

Üye
zevk meselesi mesala ben alırken çok düşündüm n8 mi c7 mi ama arada baya özlellik farkı yabiki n8 aldım ben n8 in kamera çıkıntısını normal buluyorum 12 mp adamlar nasıl yerleştrcek e buda başarı ama kesmıo beni yeni bi cihaz daha çıksın ya nokıa duy sesimi ben her zaman yenilikciliği seven insanım bana dahada yeni bir cihaz

apobaba1234

apobaba1234

Üye
konu gereksiz kapatilirsa sevinirim

Starsley

Aynen

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
c7 yi tercih etmemin en büyük nedenide bu zaten. kibar olması , n8 iphone kadar kaba olmaması. ince üstelik. çelik kasa.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bu konu teller ilk acildiginda acilmis olsa anlarim ama suan cok anlamsiz ve gereksiz

WebStyle

WebStyle

Üye
Tartışmaya gerek yok. Kamera ve video tutkunu iseniz N8 eğer kamera çekmem diyorsanız C7 bu kadar basit. Kaba ya da kötü bu kişinin zevk meselesi.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
madem konu acilmus sunuda ekleyeyim gecen bi arkadas n8 almis benimkiyle yanyana koydum renkler cok soluk gozukuodu hatta benimkini tasarrufa aldum asai yukari ayni kaliteye geldi ozaman bide benim telde nereye dokunursan orasi titrio n8 oldugu gibi her yeri titretio

muratcan1905

Üye
madem konu acilmus sunuda ekleyeyim gecen bi arkadas n8 almis benimkiyle yanyana koydum renkler cok soluk gozukuodu hatta benimkini tasarrufa aldum asai yukari ayni kaliteye geldi ozaman bide benim telde nereye dokunursan orasi titrio n8 oldugu gibi her yeri titretio

n8 in ışık sensörünü kapatmadığına emin misin çok hassas çünkü hemen ekranı karartıyor

konu açılmışken kendi fikrimide söyleyeyim bence de c7 güzel değil tasarım olarak akıllı telefondan çok eski telefonlara benziyor çok yuvarlak hatlar kullanılmış iphone ve diğer akıllı telefonlar gibi değil o yüzden benim hoşuma gitmiyor şahsen bence tasarımı kötü

Starsley

Bi arkadaş c7 nin videosuna laf etmiş n8 ile aynı olduğunu unutmayalım video kalitesinin bu arada c7 şık tasarımıyla piyasanın en iyilerinden

apobaba1234

apobaba1234

Üye
eminim

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
N8 i olanlar n8 i c7 si olanlar c7 yi savunuyor :ehe:ehe:ehe

apobaba1234

apobaba1234

Üye
hayir gercekten oyle sinifta 5-6 kisiyye sordum coguda telefondaan anlamayan kisilr hepsi oyle dedi zaten n8 de cbd yok ordan kaynaklaniodur

angryperson

Üye
hayir gercekten oyle sinifta 5-6 kisiyye sordum coguda telefondaan anlamayan kisilr hepsi oyle dedi zaten n8 de cbd yok ordan kaynaklaniodur[/QUOT

işte o cbd çok önemli c7nin ekranını renkleri görünce n8imden soğudum.... bi de fiyat farkına bak arada yazık nokia adam olmaz......

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hayir gercekten oyle sinifta 5-6 kisiyye sordum coguda telefondaan anlamayan kisilr hepsi oyle dedi zaten n8 de cbd yok ordan kaynaklaniodur[/QUOT

işte o cbd çok önemli c7nin ekranını renkleri görünce n8imden soğudum.... bi de fiyat farkına bak arada yazık nokia adam olmaz......
bütün özellikler bir telefonda toplansa bir tek onu alırla ama o telefonun özelliği daha iyi bunun bu özelliği daha iyi olursa her telefondan alır bazı kullanıcılar anladınmı !!

Starsley

Doğru n8 de olup c7 de olmayan şeyde var c7 de olup n8 de olmayan şeyde var fiyat farkıda ortada nokia işini biliyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada cbd nedir ?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
cbd=clearbackdisplay di sanirim blackdisplayde olabilir nese ekranin gunes altinda gorunulebilirligini arttiran nokiaya ozel bi teknoloji c7,c6-01de var n8de yok :D yani normal anlardada cok daha parlak ve renkler daha canli duruyo ben iki teli yanyana koyunca yok artik bukadar fark olamaz demistim getcektende gozle gorulur buyuk bi fark var

webplayer

webplayer

Üye
Arkadaşlar C7'de ClearBack Display teknolojisi yok. Bu teknoloji şuanda sadece C6-01'de ve E7'de var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt