nokia c7 şebeke sorunu

hepson20

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 şebeke sorunu
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce nokia c7 aldım ve şebeke sorunu yaşıyorum.. bu sorunu hemen hemen hergün yaşıyorum.. sorun şöyle: telefon ekranında şebeke olmasına rağmen arama yapamıyorum ve alamıyorum.. bu sorunu ancak arama yapmak isteyince anlayabiliyorum.. Sorun telefonu kapatıp açınca çözülüyor.. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler..

ByPotter

Üye
aynı sorunu bende yasıyorum

malesef aynı sorun bendede varrr bıktım bu şebeke olayından :S

SoNeR_06

Üye
Aynı sorunu Bende yAŞIYORUM NOKIA YA TOPLU ŞEKİLDE YAZI YAZALIM BU KADA PARA VERDİK O KADAR BÜYÜK BİR MARKA OLMUŞ ŞEBEKLE SORUNU YAŞIYORUZ YA ÇOK MORELİM BOZULDU ((

Starsley

Bende niye yok bu sorun

emretkd

Üye
aynı sorun bendede var 3 hafta oldum alalı son iki haftadır hergün kesin oluyo..

nokia bu herşey beklenir o tellerden

hoss

Üye
nokia dan şaşman derseniz olacagı bu işte

Tepkiler: cCc Maxcı cCc

GiN

Üye
bende son 2-3 gündür aynı problemi yaşıyorum bunun neden olduğunu veya çözümün ne olduğunu bilen kimse yokmu ?

pasha14

Üye
Ayarlar > Bağlantı > Ağ > Şebeke modu > Çift mod ayarları bu şekilde yaparsanız bir sorun kalmıyor arkadaşlar.

c7000

Üye
aynı sorun bendede war msjlasırken faln msj gıden kutusuna kaydoluyo tekrar göder diyo bu islemi bir kaç defa yaptıktan sonra msj gonderilemiyo diyo şebeke cekiyo olarak görunuyo ama aramada yapmıyo az önce turkcell müsteri hizmetlerine sordum hç bişey demedi... sorun çözüldügünde bilgi verilecektir dedi. teli allalı 3 ay falan oldugu 2 hafta sonra bu sorun olmaya basladı suan daha sık oluyor telfonu aldıgım yere sordum fabrika ayarlarına gerı don sorun çözülmesse garantiye yollayalım dedi eyer sorunu çözebilirsem bu konun altına yazarım arkadaşlar.

Ayarlar > Bağlantı > Ağ > Şebeke modu > Çift mod ayarları bu şekilde yaparsanız bir sorun kalmıyor arkadaşlar.

Denedim onu çozülmüyo sorun. Aynı sorun bendede var. Aldık telefonu 2 hafta oldu böyle bi sorun ortaya çıktı. Yok mu bilen ? Yapabilceğimiz bişey yok mu ya ?

Bendede aynı sorun var. 2 hafta falan oldu alalı böyle bi sorunla karşılaştım. Çok az çekiyo bazen hiç çekmiyo. Yardımcı olabilecek yok mu ?