Nokia C7 Sağ Hoparlör Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkeesmer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Sağ Hoparlör Sorunu
Nokia C7 telefonumun hoparlörlerinden birinde sorun var sanırım.
Hoparlörden müzik açtıktan sonra sağ sol olan hoparlörlerden sol tarafı elimle kapattığımda sesin neredeyse tamamı kesiliyor ama sağ tarafı kapattığımda seste bir değişme olmuyor. Zaten telefonun hoparlöründen az ses çıktığını da düşünüyorum. Ne yapabilirim?

esatkaymak

Üye
kardeş zaten sağ taraf hoparlör değil o oraya dizayn olarak yerleştirilmiş. sağ tarafta hoparlör yok anlayacağın

ismetreas

Üye
o sag hoparlor estetigi bozmamak için yapılmış kardeşim calışmıyor yani goruntu icin yani.

uribaju

uribaju

Üye
biri hoparlör diğeri mikrofon

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
he he orda hoparlor yok ki sorun olsun kardeşim :) :)

ayrıca uribaju arkadaşım sah taraftaki yer de mikrofon değil. Evet arkada bir mikrofon var ama orda değil. Tam olarak arka kapağı açmak için kullandığımız parçanın altında. Dikkatli bakarsan orada delikli bir yüzey bulunuyor. İşte mikrofon orada

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
seyfipasa

seyfipasa

Üye
yaa bnmde bugun Kafama takıldı metal dinliyorum ondan patladı falan sandım:) Mikrofon ön tarafta menü tuşunun oldugu yerde kırık gibi duran bi yer war orası diye biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
ucantcme

ucantcme

Üye
yaa bnmde bugun Kafama takıldı metal dinliyorum ondan patladı falan sandım:) Mikrofon ön tarafta menü tuşunun oldugu yerde kırık gibi duran bi yer war orası diye biliyorum :)

seyfo buldum la seni :D Tele abdest aldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt