Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

ancelix1985

Üye
arkadaşlar bende yükledim sorunsuz çalıştı. Ama unsigned uygulamaları yüklemiyordum kendim hackledim suan herşey yüklenebilir durumda. C7 im herşeyiyle mükemmel oldu. Isteyen olursa hack lenmiş core dosyasını paylaşabilirim ;) teşekkürler..

valla hackli dosya iyi olur asphalt 6 yı yukleyemiyorum mesela annada bi sefer yukledim.sonra attıgım versiyonlarda yukleyemedim.korumalı bir siteden alınmıs yuklenemz dosya tarzında bi yazı cıkıyor.o yuzden Hackli dosya işimi gorur uplarsan sevinirim.tesekkurler şimdiden.

qsaw

qsaw

Üye
valla hackli dosya iyi olur asphalt 6 yı yukleyemiyorum mesela annada bi sefer yukledim.sonra attıgım versiyonlarda yukleyemedim.korumalı bir siteden alınmıs yuklenemz dosya tarzında bi yazı cıkıyor.o yuzden Hackli dosya işimi gorur uplarsan sevinirim.tesekkurler şimdiden.
sitede signedi mevcut asphalt 6 nınhttp://www.maxicep.com/symbian-3-oy...aline-hd-v1-01-1-symbian-3-signed-522058.html
Al Burada da Yeni oyunlar var signed genelde hepsine bakmadım

http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/symbian-3-oyunlar-guncellendi-28-11-2011-a-517360.html

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
qwerty5757

qwerty5757

Üye
arkadaşlar 025.007 üstüne yükleniyormu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet onun üstüne yüklenir zaten pr 1 den direk çıkamassın

zazam12

Üye
C7 ye yükledim. Gördüğüm bir eksiklik var. Annada Çalışan baidu input protrait qwerty klavye bellede çalışmıyor. yazı yazmaya çalışınca telefon donuyor ve devamında enran parlaklıgı artıyor ve resetleniyor. Bilgisi olan veya çalıştırabilen varmı ?

ergene123

Üye
bu lanet olası belleyi bi ben mi kuramadım yardım edin :D

narquelion

Üye
arkadaşlar ben c7 de yeni belleye geçtim. her şey sorunsuz uygulamalarım falan silinmedi ama haritalara girmeye çalıştığımda "haritaları kullanmak için lütfen usb bağlantısını kesin" uyarısı alıyorum ve haritalara giremiyorum. betalabstan tekrar indirip kurmayı denedim. yeni kurduğu 4 uygulama sorunsuz ancak haritalarda hata devam ediyor. ne yapmalıyım?

adem2135

Üye
bana biri yardim edebilir mi arkadaşlar şuan 2 tane kirmizi dosya var en alttakini siliyoruz tamam ama truetest rofs3 dosyasini edit yapip değiştirmek istiyorum ... noktali browsere yani kurucuğa basinca dosyalar cikmiyor şu hata mesajini aliyorum ''file selecting failed, error 0x2'' yardimci olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..

adem2135

Üye
bana biri yardim edebilir mi arkadaşlar şuan 2 tane kirmizi dosya var en alttakini siliyoruz tamam ama truetest rofs3 dosyasini edit yapip değiştirmek istiyorum ... noktali browsere yani kurucuğa basinca dosyalar cikmiyor şu hata mesajini aliyorum ''file selecting failed, error 0x2'' yardimci olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
dostum rofs 2 nin buunduğu klasörü göstereceksin. muhtemelen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675\RM-675_111.030.0607_02.01_Euro2_79u_prd.rofs2.fpsx dosyasını göstermeni istiyor.

adem2135

Üye
tamam işte birak rofs2 yi göstermeyi hiçbir dosyayi gösteremiyorum çünkü 3 noktali yere(browse) bastiğimda hata penceresi aliyorum olmuyor..
en son kirmizi olanlarin hepsini sildim yukledim tabi haliyle ingilizce şuan turkçe değil satabil güzel çalişiyo belle ama bi sorun cikti bende ovi storeden dosya indirilmiyo download diyorsun hareket yok ölece duruyo indirmiyo..

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yükleyen arkadaslar euro2 rofs2 si burada buradan indir de bi denesene türkce olacak yüksek ihtimal

adem2135

Üye
kenan kardeşim euro2_rofs2 yani senin dediğin türkçe dil dosyasi bende mevcut phonixten euro3_rofs2 yi euro2_rofs2 yani türkçe dil dosyasiyla değiştiremiyorum çünkü edit ardindan browse diyorum değiştirmek için dosya pencesi çikacağina hata penceresi açiliyor şöle bir hata '' file selecting failed, error 0x2''

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
dostum sisteminde yüklü olan phoenixi program ekle kaldırdan komple kaldır. sonra bunu indirip yükle birde öyle dene bu son sürüm ben hep bununla flashlıyorum C7 mi problem yaşamadım.

web siteside burada phoenixin yeni sürümlerini falan buradan takip edebilirsin. kolay gelsin.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yani bence herşeyi yeniden başla çünkü hepimiz kurduk ilk bende türkçe olmadı daha sonra bu dosyı eklemiyi unutmuşum :):naughty: tekrar normal flash attım 2 hatadır kullanıyorum bir sıkıntı problem yok

adem2135

Üye
arkadaşlar kerbela şehitlerini aniyoruz aşura gününüz kutlu olsun..
yaa arkadaşlar ben defalarca yapmaya çaliştim hep başarisiz oluyorum phonix kaldirdim tekrar kurdum belle dosyalarini yeniden indirdim ne yaptim ne ettim olmuyooo. phonix euro2 dosyanin euro3 olmadiğini biliyo.r ve o yüzden değiştirmiyor euro ikiye ulaşmak için dosya penceresi bile açmiyor..:( 2011 phonix yuklu bende 2-3 kez kaldirip kurdum ama olmuyoo.. euro3 dosyasini euro2 ile değiştirebilmemin başka bir yolu var mı acaba..

rdaki

Üye
bende yükledim süper ya :D anlatım yapayım arkadaşlar öncelikle aşağıdaki dosyaları indirin, rardan çıkartın ve euro3 dosyasını silin. RM-675 klösörü altında C:\program files\nokia\phoenix\product\RM-675 dizinine koyun
(dosyalar madness'in açtığı konudandır)

bu videoyu izleyin kırmızı yazıları değiştirdiği bölüme kadar gelin. videoda 2 tane kırmızı gözüküyor bizde 3 tane gözükücek.bizdeki kırmızı olanlar emmc rof2 ve rof3 dosyaları. emmcyi silin rof2 ve rof 3 dosyalarını videoda gösterildiği gibi phoenix\product\RM-675 dizini içinden seçin refurbishe basın bir menü gelecek orda;
1-usb çıkartın
2-pili çıkartın
3-usbye telefonu bağlayın
4-pili geri takın
5-açma düğmesine bir kez basın
6-OK a tıklayın ve bekleyin bu kadar :)

Yukarıdaki adımları takip ederek işlemi gerçekleştirdim. Herşey yolunda Belle ile...

• Beğen
Tepkiler: profdjmawis

Üst Alt