Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

rdaki

Üye
oviye gelmesi demek orjinal bellenin gelmesi demek onun tarihide belli değil bildiğim kadarıyla

----------Eklendi @ 11:07:13 ---------- Yazıldı @ 11:05:05 ----------

belleyi tekrar flashla eksik birşeyler yapmışsındır flashtan öncede biçimlendir ve format at

Nasıl biçimlendirip format atacağımı kısaca belirtirseniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum...

uribaju

uribaju

Üye
Nasıl biçimlendirip format atacağımı kısaca belirtirseniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum...

verilerinizi yedekleyin dosya yöneticisine girin ve oradan depo h ve hafıza kartının üstlerine basılı tutup gelen yerden biçimlendirmeyi seçin ondan sonra da telefonu kapatın ve kapalıyken telefonun açma/kapama düğmesine,ses kısma tuşuna,kamera tuşu ve menü tuşuna aynı anda basıp bir süre öyle bekleyin ve şehir seçimi geldiğinde elinizi bırakın böylece format atmış olacaksınız

rdaki

Üye
verilerinizi yedekleyin dosya yöneticisine girin ve oradan depo h ve hafıza kartının üstlerine basılı tutup gelen yerden biçimlendirmeyi seçin ondan sonra da telefonu kapatın ve kapalıyken telefonun açma/kapama düğmesine,ses kısma tuşuna,kamera tuşu ve menü tuşuna aynı anda basıp bir süre öyle bekleyin ve şehir seçimi geldiğinde elinizi bırakın böylece format atmış olacaksınız

Teşekkürler... Opeasyon tamam.Belle çalışıyor...

kraldost

kraldost

Üye
bende biladere yükledim sorun yok hemde telefonu açıkken yükledim yüklenmez diyenlerin yüzü kızarsın şimdi :dayak:yalnız hackli değil gibime geldi türkçe extreme menü yükledim sertifika hatası verdi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hackli değil.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Telefonu uçan arkadaşlar, siz kurulumu direk yaptınız mı yoksa yukarıda söylenenler gibi, hafıza kartına format, telefona hard reset felan attınız mı ? Benim telefon bildiğin yavaş şuan..Dokunmatikte sanki biraz hissizleşmiş..Önceden değdirmek yetiyordu parmağı !

uribaju

uribaju

Üye
Telefonu uçan arkadaşlar, siz kurulumu direk yaptınız mı yoksa yukarıda söylenenler gibi, hafıza kartına format, telefona hard reset felan attınız mı ? Benim telefon bildiğin yavaş şuan..Dokunmatikte sanki biraz hissizleşmiş..Önceden değdirmek yetiyordu parmağı !

benim dediğimi yaparsan telefon ozaman uçar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dostum ben core uda rofs2 hariç her dosyayı anna yükledim bu uda falan belleninki telefon belle oldu fakat dil sürümü falan 25 diyor bu sorun olur mu

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
benim dediğimi yaparsan telefon ozaman uçar

Kardeş hard format atmak istedim ama olmadı, Menü+Kamera+Ses Kıs+Power tuşuna beraber basıp açmıyor muyuz ? Yaptım format atmadı..Bu arada Nokia Suite telefonu görmediği için bilgisayara yedek alamıyorum haliyle..Sadece Dosya Yöneticisi 'nden yedekleme yapabiliyorum..Ama hard format veya soft format atarsam, o da silinecek !

kraldost

kraldost

Üye
Kardeş hard format atmak istedim ama olmadı, Menü+Kamera+Ses Kıs+Power tuşuna beraber basıp açmıyor muyuz ? Yaptım format atmadı..Bu arada Nokia Suite telefonu görmediği için bilgisayara yedek alamıyorum haliyle..Sadece Dosya Yöneticisi 'nden yedekleme yapabiliyorum..Ama hard format veya soft format atarsam, o da silinecek !
nokia suite görmesi lazım mtp device hatası alıyorsan görmez onuda media playerin en son sürümünü indirip yükle bilgisayarına mtp hatası almazsın ondan sonra ne gerekiyorsa rahat rahat yaparsın

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
nokia suite görmesi lazım mtp device hatası alıyorsan görmez onuda media playerin en son sürümünü indirip yükle bilgisayarına mtp hatası almazsın ondan sonra ne gerekiyorsa rahat rahat yaparsın

Valla normal PC Suite modunda bağlıyorum ve Nokia Suite'i açıyorum ama telefonu görmüyor :(

İncİnat

İncİnat

Üye
beyler ben yükledim isteyene özelden anlatabilirim
:)

ancelix1985

Üye
arkadaslar belle super +larıından biri internetten direk olarak film izleyebilme imkanı sunuyor.sahsen denedim film sitelerinden direk oldugu gibi izleyebiliyorum.annada flv uzantısı oynatmıyordu bunda oynatıyor tam oturmamıs olsada iş görüyor.tavsiye ederim.

----------Eklendi @ 14:11:14 ---------- Yazıldı @ 14:06:05 ----------

arkadaslar telefonunuzdan birsey silmenize gerek yok zaten yuklu uygulamalarınız oldugu gibi duruyor death modda belle yukledim ve oyunlarım ve programlarım hala duruyor ve oynayabiliyorum.o yuzden kimse yedek almaya gerek duymasım ama genede sizler bilirsiniz.

----------Eklendi @ 14:13:34 ---------- Yazıldı @ 14:11:14 ----------

yukleme gayet basit ama tabi yuklemeyi bende bilmezken cıldırıyordum. :d o yuzden video daki adımları takip edin rebufis tusuna bastıgınızda yazı cıkıyor 1-2-3-4-5-6 adımlık orda sadece batarya cıkarıp 20 saniye bekleyin sonra takıp pover tusuna basın baslıyacaktır yukleme.kolay gelsin

qsaw

qsaw

Üye
arkadaslar belle super +larıından biri internetten direk olarak film izleyebilme imkanı sunuyor.sahsen denedim film sitelerinden direk oldugu gibi izleyebiliyorum.annada flv uzantısı oynatmıyordu bunda oynatıyor tam oturmamıs olsada iş görüyor.tavsiye ederim.

----------Eklendi @ 14:11:14 ---------- Yazıldı @ 14:06:05 ----------

arkadaslar telefonunuzdan birsey silmenize gerek yok zaten yuklu uygulamalarınız oldugu gibi duruyor death modda belle yukledim ve oyunlarım ve programlarım hala duruyor ve oynayabiliyorum.o yuzden kimse yedek almaya gerek duymasım ama genede sizler bilirsiniz.

----------Eklendi @ 14:13:34 ---------- Yazıldı @ 14:11:14 ----------

yukleme gayet basit ama tabi yuklemeyi bende bilmezken cıldırıyordum. :d o yuzden video daki adımları takip edin rebufis tusuna bastıgınızda yazı cıkıyor 1-2-3-4-5-6 adımlık orda sadece batarya cıkarıp 20 saniye bekleyin sonra takıp pover tusuna basın baslıyacaktır yukleme.kolay gelsin

"arkadaslar telefonunuzdan birsey silmenize gerek yok zaten yuklu uygulamalarınız oldugu gibi duruyor death modda belle yukledim ve oyunlarım ve programlarım hala duruyor ve oynayabiliyorum.o yuzden kimse yedek almaya gerek duymasım ama genede sizler bilirsiniz." :hmmm

deepsezzz

deepsezzz

Üye
"arkadaslar telefonunuzdan birsey silmenize gerek yok zaten yuklu uygulamalarınız oldugu gibi duruyor death modda belle yukledim ve oyunlarım ve programlarım hala duruyor ve oynayabiliyorum.o yuzden kimse yedek almaya gerek duymasım ama genede sizler bilirsiniz." :hmmm

yedekleme yaptığımız dosyaları geri telefona nasıl yüklüyoruz acaba bulamadım bir türlü, belle yüklemeden önce format atmıştım telefona haliyle silindi programlar

ancelix1985

Üye
qsaw benim attıgım belle de herseyim duruyor.zaten gitsede onu goze almıstım ama gitmedi.benden daha da ustalarıda vardır genede bi bilene danısmak lazım.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

arkadaşım bi hafıza kartı takıp hafıza kartına yedek al sonra o hafıza kartını çıkart sonra at formatı muhtemelen sorun kalmayacaktır

black_man

black_man

Üye
Arkadaşlar bende yükledim sorunsuz çalıştı. ama unsigned uygulamaları yüklemiyordum kendim hackledim suan herşey yüklenebilir durumda. C7 im herşeyiyle mükemmel oldu. isteyen olursa hack lenmiş core dosyasını paylaşabilirim ;) teşekkürler..

Üst Alt