Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

Ricochet

Ricochet

Üye
orasıda öyle kurulumda onu sildiriyor videoda :D Bu konuda bilgili gibisin,dosyalarda normal ama bilmiyorum sorun nerde.Sayfalarda geriye doğru bakıver birkaç arkadaş nasıl yüklendiğini yazmıştı belki oradan görürsün hatanı.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Bilgisayar'dan ödevimi almak için bellek taktım, USB çalışmadı..Acaba dedim bellek mi bozuldu, arkadaşın makinaya taktım hemen, çalıştı..O zaman USB'de bi sıkıntı var dedim..Pc'yi yeniden başlattım..Tekrar bir Besmele çekip Phoneix'in başına oturdum..O da ne ! Sabahtan beri yaptığımın aynısını yaptım ve bu sefer oldu..Boşa giden zamanıma ve yarın ki çalışmadığım vizeye yanıyorum şuan

Birde acayip hızlı, müthiş iyi..Ram'i çok az kullanıyor diyen arkadaşlar..Şuan Belle bende önceki Anna v25'e göre çok yavaş..Tıkladığım bir menü veya ayar 3 sn içinde açılıyor..Ayrıca hafıza kartına aldığım yedekleme de çalışmıyor..Hata veriyor ! Dosya Yönetici ile yaptığım bu yedekleme (Mesaj + Rehber + Dosya + Ayar)'dan oluşuyordu..yarın artık telefonu resmen baştan inşaa etmek zorudayım, ama neden yedekleme çalışmadı bu da bitmeyen dertlerimin yeni gülü !

mesut1979

Üye
slm,sende bir problem vardir arkadas bende bastimmiydi aciliyor hersey,dikkat et temalarda efektler acik olmasin

cetvel111

cetvel111

Üye
Bilgisayar'dan ödevimi almak için bellek taktım, USB çalışmadı..Acaba dedim bellek mi bozuldu, arkadaşın makinaya taktım hemen, çalıştı..O zaman USB'de bi sıkıntı var dedim..Pc'yi yeniden başlattım..Tekrar bir Besmele çekip Phoneix'in başına oturdum..O da ne ! Sabahtan beri yaptığımın aynısını yaptım ve bu sefer oldu..Boşa giden zamanıma ve yarın ki çalışmadığım vizeye yanıyorum şuan

Birde acayip hızlı, müthiş iyi..Ram'i çok az kullanıyor diyen arkadaşlar..Şuan Belle bende önceki Anna v25'e göre çok yavaş..Tıkladığım bir menü veya ayar 3 sn içinde açılıyor..Ayrıca hafıza kartına aldığım yedekleme de çalışmıyor..Hata veriyor ! Dosya Yönetici ile yaptığım bu yedekleme (Mesaj + Rehber + Dosya + Ayar)'dan oluşuyordu..yarın artık telefonu resmen baştan inşaa etmek zorudayım, ama neden yedekleme çalışmadı bu da bitmeyen dertlerimin yeni gülü !

rehber konusunda bendede problem çıktı. yedeklediğim rehberin sadece sim kartında olanları görebiliyorum şu an.

uribaju

uribaju

Üye
webde kinetic scrollda sanki sorun oluyo

ags2002

ags2002

Üye
rehberimi yedekleyip yukledim daha sonra rehberi veri yukledim rehberimde sıkıntı yok artisi telefonumda yuklu olan otyun ve uygulamalarimin yuzde doksani duruyor ve hepsi de calisiyor

mesut1979

Üye
rehber konusunda bendede problem çıktı. yedeklediğim rehberin sadece sim kartında olanları görebiliyorum şu an.

tamamda ayarlardan degistirebilirsin sim karti hafiza karti ve telefon hafizasi diye bende bir problem yok.

cetvel111

cetvel111

Üye
tamamda ayarlardan degistirebilirsin sim karti hafiza karti ve telefon hafizasi diye bende bir problem yok.
mesut kardeş ayarlarda hem telefon hafızası hemde sim hafızası işaretli zaten.

Uruloki

Uruloki

Üye
yavaş diyenler ve problemleri olanlar önce hard format sonra e yi biçimlendirsinler sorun kalmıyor benimde ilk öyleydi yükledğim zaman

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
hafızada kalan eski programlardan dolayı yavaşlayabilir.hafıza kartınıza format atıp öyle flashlayın. ve yukarıda arkadaşın dediği gibi tema efektlerini kapatın.efekt açıkken acayip yavaşlıyor. kapalıyken resmen uçuyor tel.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
bende açık efektler halen daha çok hızlı.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Asıl efekt açılınca uçuyor telefon efekt yawaşlatmadı hiç .

spartuas

spartuas

Üye
Yükledim telefon uçtu tutamıyorum :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:D Sonunda yükledin helal olsun sana

efendisiz85

Üye
Yükleyemeyen sıkıntı yaşayan arkadaslar yazın yardımcı olalım

uribaju

uribaju

Üye
efektsiz olurmu hiç bende açık ve cok hızlı flashlamadan önce depo hafızası ve h.kartını biçimlendirin daha sonra format atın ondan sonra flashı atın böyle yaparsanız yavaşlama olmaz

qsaw

qsaw

Üye
efektsiz olurmu hiç bende açık ve cok hızlı flashlamadan önce depo hafızası ve h.kartını biçimlendirin daha sonra format atın ondan sonra flashı atın böyle yaparsanız yavaşlama olmaz
ovi ye gelmeyecekmi bu ?

rdaki

Üye
ben yükledim yalnız ana ekranda sadece ara simgesi var oda basınca işe yaramıyaor. masaüstü resimlerini değiştiremiyorum.Anna ya dönebilir miyim acaba?

uribaju

uribaju

Üye
ovi ye gelmeyecekmi bu ?

oviye gelmesi demek orjinal bellenin gelmesi demek onun tarihide belli değil bildiğim kadarıyla

----------Eklendi @ 11:07:13 ---------- Yazıldı @ 11:05:05 ----------

ben yükledim yalnız ana ekranda sadece ara simgesi var oda basınca işe yaramıyaor. masaüstü resimlerini değiştiremiyorum.Anna ya dönebilir miyim acaba?

belleyi tekrar flashla eksik birşeyler yapmışsındır flashtan öncede biçimlendir ve format at

Üst Alt