Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Burak.Eren refurbish e basman gerekli yeniden yükle

Refurnish yapıyorum, kabloyu çıkar - bataryayı çıkar uyarısı geliyor..Yapıyorum, ama bataryayı takınca telefon kendini açmaya çalışıyor..Siyah ekranda beyaz nokia yazısı geliyor..Normali zaten beyaz ekrana mavi değil mi ? Belle'de değişmiş mi ?

Çalışan Anna v25'de ilk işlemi kapalı telefonda dead phone modu ile yaptım..Arkadaşın dediği gibi 25'den geriye saydı, ama o zaman ekranda Test Mode vardı..Test mod bitmedi, telefonda herhangi bir hareket olmadı..Bende bataryayı çıkarıp taktım, açmaya çalışınca Siyah Zemin - Beyaz Nokia durumu oldu !

Şimdi de refurnish yapınca telefonu boot olarak algılamıyor ve ;

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Uyarısını veriyor !
Akşam akşam sinirim bozuldu, yarın da vize var yaa
:aha:

Ricochet

Ricochet

Üye
power düğmesine bas bırak pc görecek ve yükleme başlayacak

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
power düğmesine bas bırak pc görecek ve yükleme başlayacak

power düğmesine basmadan daha telefon kendini açmaya çalışıyor ve Nokia yazısı geliyor..Telefonu görmüor Phoneix ve telefon zamanla kapanıyor..Siyah zemine Beyaz Nokia yazısı neden geliyor hem ? Ilk kez görüyorum..

Ricochet

Ricochet

Üye
evet siyah zemine beyaz nokia yazıyor ve belle biraz geç açılıyor bence biraz bekle tel açılsın.olmuyorsa yükleme videosunu aç,durdurarak izlemek suretiyle adım adım yap son derece kolay

uribaju

uribaju

Üye
beyler şimdi bu hackli uda da Türkçe var mı ?

V/RS

V/RS

Üye
C6-01 için de arayıp bulun artık lütfeeeen :D

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Hayır telefon zamanla kapanıyor geri, açılmıyor !
Videoyu defalarca izledim, aynısını yapıyorum..Ama sorun şu ben daha power düğmesine basmadan telefon kendini açmaya çalışyor..Ayrıca videoda adamın products dosyasında hem Euro3 var hem Euro2..bu şekilde mi olmalı ?

benim anladığım kadar ile
dosyasını indirip içindeki Euro3'ü silip yerine
'deki dosyayı atıyoruz..Sonra Options bölümünden mmcx dosyasını silip, trust ismindeki dosyayı da RM-675_025.007_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx ile değiştiriyoruz

Phoneix ile defalarca kurulum yaptım, ama telefonun açılmasını engelleyemediğim için kurulum olmuyor..Normalde telefonun power düğmesine basmadan işlem başlayıp Phoneix işlem tablosunda adımlar yazıyordu hızlı hızlı..Bu sefer telefonu bekliyor diyor ve kalıyor !

Ricochet

Ricochet

Üye
euro3 rofs2 yi sil ve euro2 rofs2 yi yapıştır.rofs3 le işin yok.yanlış dosya ile oynuyorsun sanırım.

fatih982

fatih982

Üye
dokunmatik hassaslığı yaramazlaştımı bana mı öyle geliyor dokunmatik hassas değil telefonun cevap verebilirmisiniz

Ricochet

Ricochet

Üye
dokunmatik çok hassas.Telefonu bir kez restart edin.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
euro3 rofs2 yi sil ve euro2 rofs2 yi yapıştır.rofs3 le işin yok.yanlış dosya ile oynuyorsun sanırım.

Tamam dediğin gibi yapıyorum, ama dediğim gibi sorun telefonun kendi kendi hemen açmaya çalışması !

Ricochet

Ricochet

Üye
telefon açılmaya çalışmaz bence,usb kablo takılı olduğu için şarj başlıyor,beyaz üstüne mavi nokia yazısı çıkar ve ekran tekrar kapanır bu yanıltıyor olabilirmi seni ?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Dead flash atacaksın. Konumdaki gibi.

Kardeş dead flash atıyorum zaten, şuan zaten telefon ölü..Dead phone'dan başka Phoneix görmüyor zaten

Ayrıca Beyaz Zemin, Mavi Nokia yok..Siyah Zemin, Beyaz Nokia yazısı var :(

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Merak edenler; ben de hackli uda ve Türkçe sürüm var.

Ricochet

Ricochet

Üye
symbian anna nın içindeki RM-675_M009.21.emmc.fpsx dosyasınıda rm-675 in içine attınmı ? toplamda 9 dosya olmalı

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Toplamda 4 dosya ile attım uda core rofs2 rofs3.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
navifirm'den indirdiğim Anna'ların içinde bu dosya hiç yoktu ki..Ben bu dosya olmadan kurdum hep sürümleri !

----------Eklendi @ 23:40:57 ---------- Yazıldı @ 23:40:15 ----------

symbian anna nın içindeki RM-675_M009.21.emmc.fpsx dosyasınıda rm-675 in içine attınmı ? toplamda 9 dosya olmalı

navifirm'den indirdiğim Anna'ların içinde bu dosya hiç yoktu ki..Ben bu dosya olmadan kurdum hep sürümleri !

Ricochet

Ricochet

Üye
evet navifirmden indirirken bunu indirmiyordu ama kurulumda bu eksik diyordu bende indirip öyle kurmuştum.490 mb civarıydı.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
evet navifirmden indirirken bunu indirmiyordu ama kurulumda bu eksik diyordu bende indirip öyle kurmuştum.490 mb civarıydı.

Tamam nerden indiricem, link verir misin ?
Bence sorun bu dosyanın olması değil, çünkü bu dosya Ovi Map gibi Nokia'ya ait program ve verileri içeren bir dosya

Kurulum yaptığım Program Files/Nokia/Phoneix/Products/RM-675 dosyası içindekiler;

- RM-675_025.007_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
- RM675_059B530_111.030.0607_001.dcp
- RM675_059B530_111.030.0607_001.vpl
- RM675_059B530_111.030.0607_001_signature.bin
- RM-675_111.030.0607_02.01_Euro2_79u_prd.rofs2.fpsx (Euro3 yerine koyduğum)
- RM-675_111.030.0607_79u_prd.core.fpsx
- RM-675_111.030.0607_U01.01_79u.uda.fpsx
- rm675_ENO_v_0.0514_APEONLY.fpsx

Üst Alt