Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

bende yükledim süper ya anlatım yapayım arkadaşlar öncelikle aşağıdaki dosyaları indirin, rardan çıkartın ve euro3 dosyasını silin. RM-675 klösörü altında C:\program files\nokia\phoenix\product\RM-675 dizinine koyun
(dosyalar madness'in açtığı konudandır)

bu videoyu izleyin kırmızı yazıları değiştirdiği bölüme kadar gelin. videoda 2 tane kırmızı gözüküyor bizde 3 tane gözükücek.bizdeki kırmızı olanlar emmc rof2 ve rof3 dosyaları. emmcyi silin rof2 ve rof 3 dosyalarını videoda gösterildiği gibi phoenix\product\RM-675 dizini içinden seçin refurbishe basın bir menü gelecek orda;
1-usb çıkartın
2-pili çıkartın
3-usbye telefonu bağlayın
4-pili geri takın
5-açma düğmesine bir kez basın
6-OK a tıklayın ve bekleyin bu kadar

Tepkiler: profdjmawis
Bunları yaparken telefon açıkmı olcak

Teli kapatıyom usbye bağlayınca şarj oluyo napcam ?

şarj olsun önemli değil videodaki gibi open producttan rm-675 seçip işlemlere başlayabilirsin

Denemeye korkuyom ya bütün dosyaları değiştim iş refurbishe kaldı

Programming complete te kaldı

----------Eklendi @ 16:21:58 ---------- Yazıldı @ 16:16:55 ----------

eyw usta oldu

bekle biraz düzelir bendede orda kaldı biraz

----------Eklendi @ 16:22:42 ---------- Yazıldı @ 16:22:25 ----------

rica ederim

serinaga

Üye
Programming complete te kaldı

----------Eklendi @ 16:21:58 ---------- Yazıldı @ 16:16:55 ----------

eyw usta oldu

Kardeş nassı ? bir kaç rasim ekleyin de bi görelim yahu, iyicene meraklandım haaa, pro.yu yüklemek değil de telin yedeğini almak biraz uzun süreceğinden cesaret edemiyom ...

Ben yedeklemeden yaptım gayet güzel şiddetle öneririm

arkadaslar bende kurdum saolun gayet basarılı bi calısma olmus.tavsiyem yukleyin +sı var eksigi yok kurulum herseyi videodaki gibi tek fark yukleme baslarken yazı cıkıyor orda batarya cıkarıp 20 saniye bekleyip takınca power tusuna basın direk baslatıyor yuklemeyi sahsen ben o sekilde yukledim + turkce dil mevcut konuyla ilgilenen herkese tesekkurler.ama konuyu resimli bir anlatımda sunmak lazım yada videolu yada acık anlatımlı kurarken cıldıracaktım.genede annadan seri ve graikler guzel 6 ana ekran konulabilir.yardım isteyen olursa olurum zaten detaylı bi acıklıkla anlatım sunacagım sizlere tabi benden önce yapılmassa

Screenshot koyabilirim isteyen varsa ?

Ricochet

Üye
12. sayfaya resim ekledim arkadaşlar oradan bakabilirsiniz

Daha tam düzenleme yapmadım geceye koyarım