emr353
Üye
dünden beri kullanıyor ben.. yanlız nokia suitede v25 yüklüyken garanti gecerli diyodu şimdi baglayınca bu bilgi alınamıyor diyor..
dünden beri kullanıyor ben.. yanlız nokia suitede v25 yüklüyken garanti gecerli diyodu şimdi baglayınca bu bilgi alınamıyor diyor..
arkadaşlar yazılım yasal olarak yayınlanmadığı için Ovi suite öyle yazmış olabilir yazılım yüzünden garanti kapsamından çıkacağını da sanmam yani faturan da ne yazıyosa ona göre davran senKardeşim sağolasın ben flashlamaktan vazgeçtimtelefona flash atarken otomatik boot etseydi benimde garanti gitmişti şimdi kılpayı yırttım valla...
ama senin adına üzüldüm inş. gelecek olan güncellemeyi görür ve garanti bilgilerinede ulaşabilirsin. tekrar sağol..
arkadaşlar yazılım yasal olarak yayınlanmadığı için Ovi suite öyle yazmış olabilir yazılım yüzünden garanti kapsamından çıkacağını da sanmam yani faturan da ne yazıyosa ona göre davran sen
uyduruk sana benzer.. Ovi suit demiyoruz nokia suit diyoruz sen git ovini güncelle bi ondan sonra konuş...Bu nasıl bir uydurmadır ..neresinde garanti bilmemne yazıyor insanlara yalan yanlış bilgi vermeyin.*#0000# yazınca versiyon çıkar.ovi suite de garanti falan yazmaz.Kendin yapamıyorsan insanları gereksiz yere korkutma.
Deatlamı atıcaz ya onu anlamadım bi resimli anlatım olsa iyi olurdu
hayır o kadar ayrıntılı yazmıyo sadece gecerli oldugu yazıyodu.. Gecersiz olunca ne yazıyo bilmiyorum cünkü denemedim..Bu garanti bilgisinde ne zamana kadar geçerli olduğunu falan öğrenebiliyormuyuz ? Bende sadece geçerli yazıyor ne kadar olduğu yazmıyor.
acma kapama tuşuna basmıcaksın bataryayı cıkart tel pcye baglıyken 10 20 saniye nekle tekrar tak bataryayı...evet deathla atıcan ama bende teli kapatıp usb ile pc ye bağladığımda şarj oluyor. Death flash baslamıyor herşeyini videoya göre yapıyom.
Bootlamıyor. Bi arkadaş burdan açma kapama düğmesine 1 kere bas başlar dedi ama yaptım olmadı. Nasıl atcam anlamadım bende. Akşam 1 daha deneyecem usb bağlantısını kesip pili çıkart tak yapınca boot ediyor die görmüştüm forumda birde onu denerim. Ama resimli anlatım şart bu konuda
acma kapama tuşuna basmıcaksın bataryayı cıkart tel pcye baglıyken 10 20 saniye nekle tekrar tak bataryayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?