arkadaslar ben gecen ay yanlislikla n8 bellesini kendi e7 me yukledim. Tabii o zamanlar yeniydim )) haliyle yuklendi ama bitim ashamasinda hata veriyordu. Telefon acilmadi hic. Ama kendi yazilimini indirip yukledim duzeldi. Sizce bu downgrade mi??? Kime soyluyorum olmaz diyorlar
s.a arkadaslar bende belle yuklemek istiyorum ama video .ölmus resimli bi anlatım yada sizlerden konuya mudahil arkadaslardan biri video olarak paylasabilirmisiniz.şimdiden tesekkurler
arkadaslar neden bana haber vermiyorsunuz.doyaları indirip bakarım deneme sansım yok ama dosyaları inceler haber veririm.simdi cepteyim.ilk fırsatta bilgi veririm.
arkadaslar neden bana haber vermiyorsunuz.doyaları indirip bakarım deneme sansım yok ama dosyaları inceler haber veririm.simdi cepteyim.ilk fırsatta bilgi veririm.
Walla kurtuluş kardeş herkes bi heyecan içinde, kuran çok iyi diyor daha da dönmüyor. Sanırım sorun yok, olsa idi çoktan cıyaklamalar başlardı. Ben beklemeyi tercih ettim, bi inceleyin bakalım size zahmet. Sonuçları merakla bekliyoruz ...