Nokia C7 RM-675 RC Belle 111.030.0607

serinaga

Üye
YOKMU anlatacak biri yaw ? linkte 4 dosya var hepsinide mi indireceeezz ?

valla N8'de öyle ama C7'yi bilemiyorum.

Acaba klasördeki bütün dosyaları sadece euro 3 rofs dosyasını euro 2 ile değiştirip Direk flaşlasak olur mu acaba

husoft07

Üye
O zaman eksik dosya uyarısı alma ihtimalin çok yüksek

arkadaslar ben gecen ay yanlislikla n8 bellesini kendi e7 me yukledim. Tabii o zamanlar yeniydim )) haliyle yuklendi ama bitim ashamasinda hata veriyordu. Telefon acilmadi hic. Ama kendi yazilimini indirip yukledim duzeldi. Sizce bu downgrade mi??? Kime soyluyorum olmaz diyorlar

s.a arkadaslar bende belle yuklemek istiyorum ama video .ölmus resimli bi anlatım yada sizlerden konuya mudahil arkadaslardan biri video olarak paylasabilirmisiniz.şimdiden tesekkurler

Yarın ilk işim belle atmak olacak telefona

C7 sahipleri belle ye terfi ederseniz tekrar geri dönemeyeceksiniz bunu da dikkate alın derim..

inş. istenildiği gibi çıkar

Kurdum ben , süper bence çok stabil en ufak bir donma, kasma yok.

Konu Sahibi
walla gerçekten harikaymış yaa.beklediğimize değiyor galiba.yeni kurdum şu an kurcalıyorum...

Kuran birisi varsa anlatabilirmi nasıl kurdugunu tam olarak

ByPotter

Üye
ben hata alıyorum video gözükmüyor... Birisi lütfen detaylı bi şeklide anlatsın

Febris

Üye
ooof bitek c6 01 e gelmedi yavv

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar neden bana haber vermiyorsunuz.doyaları indirip bakarım deneme sansım yok ama dosyaları inceler haber veririm.simdi cepteyim.ilk fırsatta bilgi veririm.

tesekkurler abi güzel haberlerini bekliyoruz

spartuas

Üye
arkadaslar neden bana haber vermiyorsunuz.doyaları indirip bakarım deneme sansım yok ama dosyaları inceler haber veririm.simdi cepteyim.ilk fırsatta bilgi veririm.

Teşekkürler. incele çarp çırp taze belle ver bize bekliyoruzz

serinaga

Üye

Walla kurtuluş kardeş herkes bi heyecan içinde, kuran çok iyi diyor daha da dönmüyor. Sanırım sorun yok, olsa idi çoktan cıyaklamalar başlardı. Ben beklemeyi tercih ettim, bi inceleyin bakalım size zahmet. Sonuçları merakla bekliyoruz ...

Ricochet

Üye
ben kurdum arkadaşlar çok iyi

[image][/image] [image][/image]

[image][/image] [image][/image]

[image][/image]

Kardeş nasıl başardın ufaktan bir detay verirmisin