Telefon Tavsiyesi nokia c7 mi yoksa galaxy s2 mi fiyatlarsal ve programsal olarak tavsiye bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

nokia c7 mi? Yoksa galaxy s2 mi?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
Samsungtan uzak dur ,nokia al yada elindekini kullanmaya devam et.Samsung parçaları çin malı ve kore malı .Nokianin içindeki parçaları japon malı ama üretım yeri finlandiya almanya vesayre.Alırsan nokia al.:) programsal olarakta cok güzel

tavsiyen için saol.

pRime.

pRime.

Üye
Galaxy s2

lgkg300

lgkg300

Üye
c7 gözün kapalı al. Nokia dan şaşma pisman olursun. kendimden biliyorum

klongs

klongs

Üye
galaxy s2

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokia aldım pişman oldum kafamı duvarlara vurdum sakın nokiaya bulaşma fp1 bıle gelmedı sakın flv dosyalrı acmıyor c7 sakın bulaşma derım kafamı cok duvara vurudm ben 5 para etmez nokia sakin aldanma kardeim benım ekran cözunulrugu halen vga nokia

---------- Eklendi @ 14:20:23 ---------- Yazıldı @ 14:17:25 ----------

c7de Af bıle yok kardeşim

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yani belleyi Android ten üstünmü Göruyorsun

kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler:-)

kaplanser

kaplanser

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler:-)

eegames

Üye
güldürmeyin Allah aşkına..
Nokia c7: 680 mhz tek çekirdek işlemci
256 mb ram ve minimum çeşitli uygulama mağazası

&

galaxy s2
1.2 ghz çift çekirdek işlemci
1gb ram android işletim sistemi

kıyaslama bile yapılmayacak makineler

Türe

Türe

Üye
Samsungtan uzak dur ,nokia al yada elindekini kullanmaya devam et.Samsung parçaları çin malı ve kore malı .Nokianin içindeki parçaları japon malı ama üretım yeri finlandiya almanya vesayre.Alırsan nokia al.:) programsal olarakta cok güzel

pardon da iPhone ve Htc ' de uzak doğu yani çin ve tayvan malı |-) iPhonenun parçaları çinde üretiliyor ne yani şimdi iPhone ve htcnin modelleri kalitesiz veya vasat mı ? Bence birkez daha düşün ha ;) çünkü o çin malı samsungun ürettiği galaxy s2 fuarda dünyanın en iyi telefonu seçildi ;)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
S2 ile C7'yi kıyaslamak bilgisizliktir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt