Nokia C7 ile N8 icin Shotgun App oyunuyla Sensör Farkı !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 ile N8 icin Shotgun App oyunuyla Sensör Farkı !!!!!
C7 HER TÜRLÜ EZİYOR BEYLER :D

[video=youtube;8x_l6VlTm-g]http://www.youtube.com/watch?v=8x_l6VlTm-g&feature=player_embedded#![/video]

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ezer affetmez aga :D

spartuas

spartuas

Üye
c7 affetmez :D herneye tartışma çıkacak :megafon: :locked:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Her Türlü Eziyor xD

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:naughty:

andry77

andry77

Üye
:) çok komiksiniz :) videodaki eleman kullanmayı becerememiş mal mal sallıyo N8 i C7 yi de öyle çapraz sallasın da göerlim...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu C7'cilerin kuyruk acısı ne olcak hiç bilmiyorum...beyler N8 daha iyi bunu tüm dünya bilyo bu kuyruk acılı C7'ciler nolcak anlamadım cidden....:d: adam kullanmayı bilmiyo bi de bunu paylasmıssınız :D arada sensör farkı var evet :aha:

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0 ve FastBreaker
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;3998416' Alıntı:
bu C7'cilerin kuyruk acısı ne olcak hiç bilmiyorum...beyler N8 daha iyi bunu tüm dünya bilyo bu kuyruk acılı C7'ciler nolcak anlamadım cidden....:d: adam kullanmayı bilmiyo bi de bunu paylasmıssınız :D arada sensör farkı var evet :aha:

hehehehehehe Bir Kamera Sayesindemi Dünyanın en iyisi n8 zuahahahahahahahah :D

uribaju

uribaju

Üye
polluxea♪;3998416' Alıntı:

valla kuyruklarimizi batira batira acimaya basladi n 8 kullananlarda nezaman kabul edecekler telefonlarinin suslenmis oldugunu merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 le C7 kapışsa sonuç berabere C7 nfc N8 kamera birde hdmi falan

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ortada olan bişey için senle tartısmıycam...arastrmak serbest buyur arastr anketler var dünya capnda hangi telefon daha popüler kendin gör ;) S^3 N8'le doğdu bu böylede devam eder...siz telefonlarınızı tokusturmaya devam edin ;)

----------Eklendi @ 13:08:33 ---------- Yazıldı @ 13:06:10 ----------

mesajımda ''dünyanın en iyisi'' dye bi cümle göremiyorum ?? :ehe gören arkadaslar varsa söylesinler..:kop:tokusturun C7'leri :d:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
sürekli c7 ile n8 arasında tartışma çıkıyor
bana kalırsa bu videoda adam sallamayı bilmiyor n8 ile c7 arasında sensör farkı yok n8in büyüklüğü belli c7nin büyüklüğü belli boşuna polamik bence.
N8in kamerasıda C7nin nfcside hep tartışıldı tekrar açmanın anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: iatis, FastBreaker ve S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Adam haklı dağılın :D

• Beğen
Tepkiler: iatis ve Jerkez38
cabal21

cabal21

Üye
üretici firma bile n8 diyor burda halen c7 diyolar. acıyan yerinize buz basın da soğusun artık.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
​fatih kardesim bilmeyen insanların actıgı tartısmalar bunlar malesef..

----------Eklendi @ 13:32:57 ---------- Yazıldı @ 13:32:05 ----------

:oke: :alkis

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
valent

valent

Üye
Boşuna bir konu daha ikiside fenaa telefon tartışmayın C7 kullanıyordum sattım N8 aldım ama ikiside makina.

devil____boy

Üye
üretici firma bile n8 diyor burda halen c7 diyolar. acıyan yerinize buz basın da soğusun artık.

valla komiksiniz yaa tam salakça tartışma ne n8 süper telefon nede c7
ayrıca c7 almış olsaydın yazdığın cümle şu şekilde olacaktı üretici firma bile c7 diyor burda halen n8 diyorlar. kimi kandırıyorsun :P: :hih:

uribaju

uribaju

Üye
sadece bu konu için söylemedim ben genel anlamda konuştum üretici firmanın n8 dediğini kim diyor acaba? elop bile c7 kullanırken sen neden bahsediyorsun n8 ilk s^3 telefonu olabilir ama bu onun iyi bir telefon olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.adam anket diyo bana birde dünya çapındaymış buraya koyda bizde görelim tabi size göre en iyisi n8 gerisi hikaye diyorsunuz halbuki hikayeyi siz yazıyorsunuz herşey ortada.

devil____boy

Üye
sadece bu konu için söylemedim ben genel anlamda konuştum üretici firmanın n8 dediğini kim diyor acaba? elop bile c7 kullanırken sen neden bahsediyorsun n8 ilk s^3 telefonu olabilir ama bu onun iyi bir telefon olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.adam anket diyo bana birde dünya çapındaymış buraya koyda bizde görelim tabi size göre en iyisi n8 gerisi hikaye diyorsunuz halbuki hikayeyi siz yazıyorsunuz herşey ortada.

boş yere bize hava yapmaya çalışıyorlar n8 de yapılıp c7 de yapılamayan ne var çok merak ediyorum kamera ve hdmi demeyin çünkü kamera ve foto makinam var ihtiyacım yok onun dışında bir örnek istiyorum varsa buz basıcam :hih: :hih:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt