polluxea♪;3998416' Alıntı:bu C7'cilerin kuyruk acısı ne olcak hiç bilmiyorum...beyler N8 daha iyi bunu tüm dünya bilyo bu kuyruk acılı C7'ciler nolcak anlamadım cidden....adam kullanmayı bilmiyo bi de bunu paylasmıssınız
arada sensör farkı var evet
![]()

polluxea♪;3998416' Alıntı:bu C7'cilerin kuyruk acısı ne olcak hiç bilmiyorum...beyler N8 daha iyi bunu tüm dünya bilyo bu kuyruk acılı C7'ciler nolcak anlamadım cidden....adam kullanmayı bilmiyo bi de bunu paylasmıssınız
arada sensör farkı var evet
![]()
gören arkadaslar varsa söylesinler..
tokusturun C7'leri 
üretici firma bile n8 diyor burda halen c7 diyolar. acıyan yerinize buz basın da soğusun artık.
üretici firma bile n8 diyor burda halen c7 diyolar. acıyan yerinize buz basın da soğusun artık.

sadece bu konu için söylemedim ben genel anlamda konuştum üretici firmanın n8 dediğini kim diyor acaba? elop bile c7 kullanırken sen neden bahsediyorsun n8 ilk s^3 telefonu olabilir ama bu onun iyi bir telefon olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.adam anket diyo bana birde dünya çapındaymış buraya koyda bizde görelim tabi size göre en iyisi n8 gerisi hikaye diyorsunuz halbuki hikayeyi siz yazıyorsunuz herşey ortada.