Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 için Symbian Belle sorularım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq
Üye
kardeşim eklmeni beklyorum ben..
atakan09
Üye
Konu Sahibi
emre kardeş yeni konu açarsan sevinirim ya :/ bide phoenix 2011 linki alabilir miyim
Adam teamdan yardım etmeye çalışıyor sen adamla ilgilenmiyorsun...
S.E.C.R.E.T
Üye
Adam team diyor sen bi onla ilgilen olmazsa bana dön
DenizhaNq
Üye
adam teamdan yardım etmemi istemedi bide artislik yaptı sunu söyleyeyim bu forumda kimse kimsenin zararına çalışmaz. ben kalkıpda senin pcne bişey yapıcak deildim ne yapıp yapmadıgımı görüyorsun zaten. boşa milleti uğraştırma..
atakan09
Üye
Konu Sahibi
öyle bir şey yok çok aceleci davrandın ben de şüphelendim kardeşim kusura bakma emre kardeş ilgileniyor
Çok aceleci davransa ne yazar,bari şöyle davranmayın eğer herkesin her davranışından şüphelenecekseniz niye bu foruma üye oldunuz niye yardım istiyorsunuz?
S.E.C.R.E.T
Üye
KArdeş denizhan bi ilgilenseydi ya benim anlatımımı anlamazsınız sonra telefon çökebilir o teamviewerdan doğru yapar flaşladıysa benim anlatımım fazla iyi değildir ondan diyorum ama doğru anlatırım
DenizhaNq
Üye
sen yazdın acelem var zamanım yok diye ayrıca benimde işim var arkadaşların yanıa gitcektim onları gönderdim sana yardım edip gidicektim.. yani ister inan ister inanma sen bilirsin kardeşim..