ben hd olmayan bir filmi televizyonumda izliyorum ve gayet net ve akıcı izliyorum dediğin bulanıklaşma da yok ama..tabi ki yani hd destekli bir tv de özellikle 720p ise görüntü çok iyi iken av kablosunda bulanık çıkar hani eski videolar olurya çözünürlük tam oturmaz onun gibi ama normal bir televizyona yani hd desteklemeyen bir televizyona zaten hdmi çıkışından görüntü alamazsın
şunun gibi bir kablo sanırım
Ya istenirse yapılmıcak bişe deil ama Nokia'daki anlayış gereği her özellik bir telefonda olmuyor
N8de olan C7 de C7de olan N8de C6-01da olan hiçbirinde yok 
ben hd olmayan bir filmi televizyonumda izliyorum ve gayet net ve akıcı izliyorum dediğin bulanıklaşma da yok ama..
televizyonun hd mi peki
Bu kablo ile usb'yi HDMI'a çeviriyorlarsa neden olmasın Sonuçta Usb2.0 480Mbit/s hızında veri akışına izin veriyorki Çekilen HD Videolar 12Mbps de bunun için C7 ye herhangi bi yazılım gerekebilir. Tabiki daha Nokia için böle bi kablonun varlığı bile meçhulYa istenirse yapılmıcak bişe deil ama Nokia'daki anlayış gereği her özellik bir telefonda olmuyor
N8de olan C7 de C7de olan N8de C6-01da olan hiçbirinde yok
![]()
dostum tüplüyse tabi ki kalite anlaşılmaz hd televizyon olursa anlarsın demek istediğimi ve hd film açsan bile telefon onu 720*576 aktarır
@uribaju normal av kablosunu takarsan video çözünürlüğü ne olurda olsun 720*576 görüntü çıkışı verir ama telefon oynatır N8 de ise hdmi olduğundan cihaz en fazla 720p oyanttığı için hdmi çıkışından bağlarsan 720p av yani kulaklık çıkışından bağlarsan 720*576 görüntü alırsın telefonun oynatması ile alakalı olmayan bir durum bu
dediğin bulanıklaşmalar falan olmuyo akıcı gösteriyo..ben bir yolu olabilir diye düşünüyorum hd görüntü vermenin. telefon hd destekliyor sonuçta bunu hd bir tvye bir şekilde bağlayıp hd görüntü alabilmemiz lazımdostum tüplüyse tabi ki kalite anlaşılmaz hd televizyon olursa anlarsın demek istediğimi ve hd film açsan bile telefon onu 720*576 aktarır
yani destekliyorsa görüntü de bir şekilde verilebilr diye düşünüyorum çünkü htc nin var böyle bir parçasısorun olan hd desteklemesi değil hd görüntü vermeyi destekliyomu
HDMI o kadar abartan arkadaşlara kapak nityeliğinde bi videousta konuyu biraz daha açarmısın neler gerekli bunu yapabilmemiz için...
hdı'da hdı boş muhabbet edip duruyonuz.siz geride kalmışşınız.. japonyada yeni cıkan telefonlar 3d destekli asdasd.. ama n8 gibi kutusundan 3d kablo yada 3d cıkışı yok![]()