Nokia C7 "HD" TV çıkışı 3.5mm jack üzerinde sizce mümkünmüdür?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
tabi ki yani hd destekli bir tv de özellikle 720p ise görüntü çok iyi iken av kablosunda bulanık çıkar hani eski videolar olurya çözünürlük tam oturmaz onun gibi ama normal bir televizyona yani hd desteklemeyen bir televizyona zaten hdmi çıkışından görüntü alamazsın

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
tabi ki yani hd destekli bir tv de özellikle 720p ise görüntü çok iyi iken av kablosunda bulanık çıkar hani eski videolar olurya çözünürlük tam oturmaz onun gibi ama normal bir televizyona yani hd desteklemeyen bir televizyona zaten hdmi çıkışından görüntü alamazsın
ben hd olmayan bir filmi televizyonumda izliyorum ve gayet net ve akıcı izliyorum dediğin bulanıklaşma da yok ama..

Uruloki

Uruloki

Üye
televizyonun hd mi peki

KO9

KO9

Üye

şunun gibi bir kablo sanırım

Bu kablo ile usb'yi HDMI'a çeviriyorlarsa neden olmasın Sonuçta Usb2.0 480Mbit/s hızında veri akışına izin veriyorki Çekilen HD Videolar 12Mbps de bunun için C7 ye herhangi bi yazılım gerekebilir. Tabiki daha Nokia için böle bi kablonun varlığı bile meçhul :D Ya istenirse yapılmıcak bişe deil ama Nokia'daki anlayış gereği her özellik bir telefonda olmuyor :) N8de olan C7 de C7de olan N8de C6-01da olan hiçbirinde yok :)

pRime.

pRime.

Üye

ben hd olmayan bir filmi televizyonumda izliyorum ve gayet net ve akıcı izliyorum dediğin bulanıklaşma da yok ama..

Mesele takılma değil zaten akıcı oynatır ama örneğin bi hd filmde bariz çözünürlük ve ses kalitesi farkı olur.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
televizyonun hd mi peki

televizyon tuplu hd degil

----------Eklendi @ 22:55:04 ---------- Yazıldı @ 22:53:36 ----------

Bu kablo ile usb'yi HDMI'a çeviriyorlarsa neden olmasın Sonuçta Usb2.0 480Mbit/s hızında veri akışına izin veriyorki Çekilen HD Videolar 12Mbps de bunun için C7 ye herhangi bi yazılım gerekebilir. Tabiki daha Nokia için böle bi kablonun varlığı bile meçhul :D Ya istenirse yapılmıcak bişe deil ama Nokia'daki anlayış gereği her özellik bir telefonda olmuyor :) N8de olan C7 de C7de olan N8de C6-01da olan hiçbirinde yok :)

bilmiyorum htc de oluyormus

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum tüplüyse tabi ki kalite anlaşılmaz hd televizyon olursa anlarsın demek istediğimi ve hd film açsan bile telefon onu 720*576 aktarır

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
HDMI usb'ye çevrilebilir ama usb'den hdmi veri çıkışı alamazsınız, veri akışı mümkün olsa bile video kalitesinde mutlak düşüş olur.Böylece video HD denebilecek kalitede olmaz.Usb'nin aktarım hızıyla zaten alakası yok.

slant1111

slant1111

Üye
@uribaju normal av kablosunu takarsan video çözünürlüğü ne olurda olsun 720*576 görüntü çıkışı verir ama telefon oynatır N8 de ise hdmi olduğundan cihaz en fazla 720p oyanttığı için hdmi çıkışından bağlarsan 720p av yani kulaklık çıkışından bağlarsan 720*576 görüntü alırsın telefonun oynatması ile alakalı olmayan bir durum bu

kulaklk cıksndan hç bağlamadm nasl oluyort?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
dostum tüplüyse tabi ki kalite anlaşılmaz hd televizyon olursa anlarsın demek istediğimi ve hd film açsan bile telefon onu 720*576 aktarır
dediğin bulanıklaşmalar falan olmuyo akıcı gösteriyo..ben bir yolu olabilir diye düşünüyorum hd görüntü vermenin. telefon hd destekliyor sonuçta bunu hd bir tvye bir şekilde bağlayıp hd görüntü alabilmemiz lazım

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sorun olan hd desteklemesi değil hd görüntü vermeyi destekliyomu

trontr

Üye
ben c7 kullanıyorum. Bana bile saçma geldi. Bi kere hdmi kablosunun içindeki pin sayısıyla usbdeki bir olabilirmi. Sonuçta kablo kablodur hdmi olmuş usb olmuş fark etmez ama kablo sayısı farklı, boşta kalan uçlar nolcak usbden hdmi a geçişte. Yani benim görüşüm hiçbir zaman aynı kalitede olmaz. Hız akıcılık aynı olabilir hatta olur da ama kalite diye birşey de var ki onda pin sayısı önemli diye düşünüyorum.

----------Eklendi @ 12:16:23 ---------- Yazıldı @ 12:15:20 ----------

ha bu dediğim usb hdmiya dönüştürülemez demek değil. Bir takım aparatlarla kablo sayısı uydurula bilir fakat kalitden ödün vererek...

Slanq

Üye
hdı'da hdı boş muhabbet edip duruyonuz.siz geride kalmışşınız.. japonyada yeni cıkan telefonlar 3d destekli asdasd.. ama n8 gibi kutusundan 3d kablo yada 3d cıkışı yok:d:

catdog136

catdog136

Üye
aslında hdmi ile bağlanan televizyonlarda dlna olabiliyor.. Ben açıkcası dlna kullanıyorum bağlamak istersem, ps3 ile telefonu birbirine bağlıyorum, hem kablosuz hem zahmetsiz.. Görüntü kalitesi düşüyor mu bişey diyemem ama fark edilmiyor öyle bir durum varsa da..

pcwolf

pcwolf

Üye
Usb to hdmi kablolar var onları tvye bağlarsanız büyük ihtimalle ses gelmez ya da sadece çıkış olarak uydurursunuz olur biter.
Av kablosuyla hd çıkış alınsaydı da görseydik, mesela av kablosuyla son çözünürlük-576i- avatar videosunu açın video günlük sahneleri var ordaki yazılar okunmaz bile-tahmin-. Hdmı kablo ve 720p olarak aynı sahnedeki görüntüyü çok net görürsünüz bence-1080pde öyleydi-
Örnek karışık gelebilir ama av kablosu ile hd görüntüyü birbirriyle eş tutmaktan daha mantıklı olmuştur...

ozggurr

ozggurr

Üye
HDMI o kadar abartan arkadaşlara kapak nityeliğinde bi video :D usta konuyu biraz daha açarmısın neler gerekli bunu yapabilmemiz için...

Converter kullansan bile ses ve resim kalitesi dusuyor HDMI'ya gore...

----------Eklendi @ 04:54:22 ---------- Yazıldı @ 04:49:57 ----------

hdı'da hdı boş muhabbet edip duruyonuz.siz geride kalmışşınız.. japonyada yeni cıkan telefonlar 3d destekli asdasd.. ama n8 gibi kutusundan 3d kablo yada 3d cıkışı yok:d:

3D dedigin sey yazilimla kazandirilabilecek birsey, bakiver Symnian^3 Smart Office son surume, orda normal resimler ve dokumanlar 3D gosteriliyor sadece bir tus ile... 3D gozluk yeterli donanim icin de... Sinemada 3D filmin perdesi ayri, 2D filmin perdesi ayri mi sanki... Gorselin 3D olmasi abartilacak aman aman dehset bir teknoloji degil...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sinemada ımax farklı digital 3d xpand felan farklı ama hatırlatıyım :oke:

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
SilentOne

SilentOne

Üye
106 lcd dye takıyom analogtan pikselleri sayıyom ama takıyom 70 ekrana süper görüntü :D

Üst Alt