Nokia C7 "HD" TV çıkışı 3.5mm jack üzerinde sizce mümkünmüdür?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 "HD" TV çıkışı 3.5mm jack üzerinde sizce mümkünmüdür?
[video=youtube;2YIsTMPLvTs]http://www.youtube.com/watch?v=2YIsTMPLvTs[/video]​

Quaresma53

Quaresma53

Üye
HDMI o kadar abartan arkadaşlara kapak nityeliğinde bi video :D usta konuyu biraz daha açarmısın neler gerekli bunu yapabilmemiz için...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
cabal21

cabal21

Üye
HDMI o kadar abartan arkadaşlara kapak nityeliğinde bi video :D usta konuyu biraz daha açarmısın neler gerekli bunu yapabilmemiz için...
o kabloyla hiç bir zaman hdmi görüntüyü alamazsın. bilir bilmez konuşma analog yayın hiç bir zaman yüksek kaliteli yayını aktaramaz. boşu boşuna adamlar n8 e hdmi koymamışlar eğer 3.5 ten olsaydı onunla yetinirdiler.

Uruloki

Uruloki

Üye
hiçbir dönüştürü ya da av kablosuyla hd görüntü alamazsınız tam olarak onun formatı hdmi dır özel olarak tasarlanmıştır

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR Hiç denemedim ama, çektiği videoları PC'den yada LED Tv.den USB bellek aracılığı ile izlediğimde son derece mükemmel bir görüntü olduğunu söyleyebilirim. Ancak aktarım olayı sanırım bu kaliteyi vermez. Bildiğiniz Video Kamerayı nasıl Tv.'ye bağlıyordunuz eskiden, onun gibi birşeydir sanırım. HD görüntü HDMI ile sağlanabilir diye düşünüyorum, ama 42" LED üzerinde her iki yoluda deneyeceğim, çok merak ettim doğrusu. :hmmm

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hiçbir dönüştürü ya da av kablosuyla hd görüntü alamazsınız tam olarak onun formatı hdmi dır özel olarak tasarlanmıştır
buda hdmı ı abartanlara kapak diyen arkadaşlara kapak sanırım ne bu düşmanlık n8 in üstün özelliklerini çekememezlik

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ya zayen cok da gerekli bir ozellik degil normal tv cikisi yeterde artar bile..youtubede gezinirken rastladim sadece boyle birsey varmi diye sormak istedim 720p video hd diye biliyorum adam oynatiyo tvde ama hangi aparati kullaniyo onu anlayamadim videodan sadece 3.5mm kablosu kullandigini sanmiyorum;)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

bana fazlasıyla yetiyor tv çıkısı hdmi yede bu yüzden gereksinim duymuyorum diyorum.
ben nfc teknolojisine gayet saygı duyuyorum keşke bizdede olsa diyorum kıskanıyo insan c7 de en şık telefonlardan belkide ilk sırada ama sizdende saygı bekliyo şu telefonun üstünlüğünü kabul etmenizi bekliyo insan

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ben nfc teknolojisine gayet saygı duyuyorum keşke bizdede olsa diyorum kıskanıyo insan c7 de en şık telefonlardan belkide ilk sırada ama sizdende saygı bekliyo şu telefonun üstünlüğünü kabul etmenizi bekliyo insan
tamam söylüyorum ben zaten kamarada üstün diye.Ona lafım yok şuanki piyasadaki en iyi kamera n8 de :evet: Ben sadece tv çıkısından bahsediyorum .Ha kimisine yetmez o beki 1080p videoları izlemek ister orasını bilemem.Ama ben birkaç tane film izledim tv cıkısından yani nedense kalite de hiç bir fark göremedim gayet net ve akıcı.Sanırım oyunlarda biraz fark edebilir.Daha sıkı çözünürlük gibi..Videolar da bir fark göremiyorum açıkçası n8 de hd miyi de denemiş biri olarak söylüyorum.Hatta konu başlığınıda mümkünmüdür diye açtım videoyu görünce bende de tam net bir izlenim vermedi çünkü..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
sonucta n8deki daha pratik. c7 kullananlarin kaci bu zahmete katlanir ? n8in yaninda veriliyor hdmi kablosu

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
sonucta n8deki daha pratik. c7 kullananlarin kaci bu zahmete katlanir ? n8in yaninda veriliyor hdmi kablosu
Kardeş ona bakarsan hafıza kartı da çoğu telefonların yanında verilmiyor ama herkes katlanıp gidip alıyor ne alakası var şimdi bunla :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Jerkez38
Uruloki

Uruloki

Üye
@uribaju normal av kablosunu takarsan video çözünürlüğü ne olurda olsun 720*576 görüntü çıkışı verir ama telefon oynatır N8 de ise hdmi olduğundan cihaz en fazla 720p oyanttığı için hdmi çıkışından bağlarsan 720p av yani kulaklık çıkışından bağlarsan 720*576 görüntü alırsın telefonun oynatması ile alakalı olmayan bir durum bu

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
@uribaju normal av kablosunu takarsan video çözünürlüğü ne olurda olsun 720*576 görüntü çıkışı verir ama telefon oynatır N8 de ise hdmi olduğundan cihaz en fazla 720p oyanttığı için hdmi çıkışından bağlarsan 720p av yani kulaklık çıkışından bağlarsan 720*576 görüntü alırsın telefonun oynatması ile alakalı olmayan bir durum bu
hmm peki hdmi ile izlenen bir film ile normal tv kablosundan izlenen bir filmin kalite farkı farkeder mi?

Üst Alt