şunun gibi bir kablo sanırımHDMI o kadar abartan arkadaşlara kapak nityeliğinde bi videousta konuyu biraz daha açarmısın neler gerekli bunu yapabilmemiz için...
şunun gibi bir kablo sanırım
bu htc nin kablosu ama nokiada işe yararmı bilgim yok ama nokia marketlerinde satılır nokia için olanlarıBu kablonun adı ne ve gerçekten işe yarıyormu ki ????

o kabloyla hiç bir zaman hdmi görüntüyü alamazsın. bilir bilmez konuşma analog yayın hiç bir zaman yüksek kaliteli yayını aktaramaz. boşu boşuna adamlar n8 e hdmi koymamışlar eğer 3.5 ten olsaydı onunla yetinirdiler.HDMI o kadar abartan arkadaşlara kapak nityeliğinde bi videousta konuyu biraz daha açarmısın neler gerekli bunu yapabilmemiz için...

hiçbir dönüştürü ya da av kablosuyla hd görüntü alamazsınız tam olarak onun formatı hdmi dır özel olarak tasarlanmıştır
buda hdmı ı abartanlara kapak diyen arkadaşlara kapak sanırım ne bu düşmanlık n8 in üstün özelliklerini çekememezlikhiçbir dönüştürü ya da av kablosuyla hd görüntü alamazsınız tam olarak onun formatı hdmi dır özel olarak tasarlanmıştır
buda hdmı ı abartanlara kapak diyen arkadaşlara kapak sanırım ne bu düşmanlık n8 in üstün özelliklerini çekememezlik
ya zayen cok da gerekli bir ozellik degil normal tv cikisi yeterde artar bile.
bana fazlasıyla yetiyor tv çıkısı hdmi yede bu yüzden gereksinim duymuyorum diyorum.
Yanlış anladım galiba, hdmi ile normal tv çıkışını bir mi tutuyorsun?
ben nfc teknolojisine gayet saygı duyuyorum keşke bizdede olsa diyorum kıskanıyo insan c7 de en şık telefonlardan belkide ilk sırada ama sizdende saygı bekliyo şu telefonun üstünlüğünü kabul etmenizi bekliyo insan
bana fazlasıyla yetiyor tv çıkısı hdmi yede bu yüzden gereksinim duymuyorum diyorum.
tamam söylüyorum ben zaten kamarada üstün diye.Ona lafım yok şuanki piyasadaki en iyi kamera n8 deben nfc teknolojisine gayet saygı duyuyorum keşke bizdede olsa diyorum kıskanıyo insan c7 de en şık telefonlardan belkide ilk sırada ama sizdende saygı bekliyo şu telefonun üstünlüğünü kabul etmenizi bekliyo insan
Ben sadece tv çıkısından bahsediyorum .Ha kimisine yetmez o beki 1080p videoları izlemek ister orasını bilemem.Ama ben birkaç tane film izledim tv cıkısından yani nedense kalite de hiç bir fark göremedim gayet net ve akıcı.Sanırım oyunlarda biraz fark edebilir.Daha sıkı çözünürlük gibi..Videolar da bir fark göremiyorum açıkçası n8 de hd miyi de denemiş biri olarak söylüyorum.Hatta konu başlığınıda mümkünmüdür diye açtım videoyu görünce bende de tam net bir izlenim vermedi çünkü..Kardeş ona bakarsan hafıza kartı da çoğu telefonların yanında verilmiyor ama herkes katlanıp gidip alıyor ne alakası var şimdi bunlasonucta n8deki daha pratik. c7 kullananlarin kaci bu zahmete katlanir ? n8in yaninda veriliyor hdmi kablosu

hmm peki hdmi ile izlenen bir film ile normal tv kablosundan izlenen bir filmin kalite farkı farkeder mi?@uribaju normal av kablosunu takarsan video çözünürlüğü ne olurda olsun 720*576 görüntü çıkışı verir ama telefon oynatır N8 de ise hdmi olduğundan cihaz en fazla 720p oyanttığı için hdmi çıkışından bağlarsan 720p av yani kulaklık çıkışından bağlarsan 720*576 görüntü alırsın telefonun oynatması ile alakalı olmayan bir durum bu