nokia c7 gps bağlantısında operatöre bağlanma sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 gps bağlantısında operatöre bağlanma sorunu...
Arkadaşlar nokia c7 telefonumun kendi yani içinde hazır gelen gps programı ile bağlanmaya çalıştığımda en az 1-2 saniye operatör üzerinden nete bağlanıyor bunu nasıl engelleyebilirim?

Başka konu ise telefonde wlan a bağlanıp netten çıktığımda wlan bağlantım kapanmıyor sonlandırmaya çalıştığımda ise kullanılıyor diyerek izin vermiyor.Yani hiç istemedeğim halde çekim alanında olduğum sürece wlan a bağlı kalıyor ve gereksiz yere şarjım gidiyor.Bu konuda da yardımlarınızı rica ederim.

uribaju

uribaju

Üye
gps sorunun normal birşey gps koordinat bulmak için az da olsa şebekeden faydalanması gerekir ama bundan kntörün gitmez sadece byte veri gönderir alır .Wlan sorununa gelirsek onda da wlan taramasını kapatman lazım işin bittimi yoksa habire bağlı kalır:oke:

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
gps sorunun normal birşey gps koordinat bulmak için az da olsa şebekeden faydalanması gerekir ama bundan kntörün gitmez sadece byte veri gönderir alır .Wlan sorununa gelirsek onda da wlan taramasını kapatman lazım işin bittimi yoksa habire bağlı kalır:oke:

Bilgi için saolasın.Ama wlan ile işim bittiğinde wlan bağlantısını sonlandır dediğimde kullanılıyor diyerek izin vermiyor.Teli kapa-aç yapmak zorunda kalıyorum.Gps olayında ise garmin i kullandığımda oparetör e bağlanma gereği olmuyor.Bu sadece telefonun kendi gps programına özel bişi mi?

_ardaa

_ardaa

Üye
ovi haritalara gir ayarlara gir ordan internet yazana gir bağlantı kısmını çevrimdışı yap sonra geri dön telefonun ayalarına gir uygulama ayarlarına gir konumlama yazana gel, konumlama yöntemlerini tümleşik seç sadece diğerlerinin işaretini kaldır, sonra geri dön ayarlara bağlantı yazana gir ordan ayarlara gir, wlan'a geç bölümünü yazlnız bil. WLAN'lar seç, kendi ülkenizde veri kullan kısmını herzaman sor yap ve telefonu kapat aç.

fasilyeee

Üye
    Konu Sahibi
ovi haritalara gir ayarlara gir ordan internet yazana gir bağlantı kısmını çevrimdışı yap sonra geri dön telefonun ayalarına gir uygulama ayarlarına gir konumlama yazana gel, konumlama yöntemlerini tümleşik seç sadece diğerlerinin işaretini kaldır, sonra geri dön ayarlara bağlantı yazana gir ordan ayarlara gir, wlan'a geç bölümünü yazlnız bil. WLAN'lar seç, kendi ülkenizde veri kullan kısmını herzaman sor yap ve telefonu kapat aç.

saolasın dediklerini uyguladım yarın işe giderken gps i deneyeceğim o zaman bilgi veririm...

_ardaa

_ardaa

Üye
ben söylediğim şekilde bağlanıyorum ve haritaları açınca bende de bağlanmaya çalışıyor ama erişim izni verilmedi yazıyor ve bağlanmıyor ama bende şebeke tabanlı seçeneğide işaretli senin eğer uyduya bağlanması uzun sürerse sende şebeke tabanlıyıda seç bildiğim kadarıyla şebeke tabanlı hücresel yayınlardan da yardım alıyor konum doğruluğu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...