Nokia C7 Ekran Kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

catdog136

catdog136

Üye
oha dağıtmışın resmen :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
off ustunden araba gecmis gibi harbi pertt :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
oha bu kadar tahmin etmiyordum..çok fecii:bann:
yere düşünce topa vuruyom sanıp telimi tekmeledin nabtın:ah

• Beğen
Tepkiler: iatis
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
cok fena olmus be cdden adama de aksam yatiordum oyun oynadim sabah kalktgimda bleydi puahuaa :kop:

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
:D ewt yha böle bi tasın üstüne düstü ztn ondan bi yerden catlamıs snra yayılmıs ztn heryere :D öle dicektm iste sabah uyandım böleydi die ama .d Yemezler sanırım 1 qün daha bklesem telefonu garantiye verip telefon değisimi olablırdı ama iste ekran catladı :D

Utku

Utku

Üye
:D ewt yha böle bi tasın üstüne düstü ztn ondan bi yerden catlamıs snra yayılmıs ztn heryere :D öle dicektm iste sabah uyandım böleydi die ama .d Yemezler sanırım 1 qün daha bklesem telefonu garantiye verip telefon değisimi olablırdı ama iste ekran catladı :D
hala bekliyormusun garanti için:aha:(birde çatlak cam araba camları gibi dağılmıyor mu?)

synergy11

synergy11

Üye
nokia n8 ekran camı 120 TL onu biliyorum sadece :)

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
:D buqn qarantiye veriorm

c7q7

c7q7

Üye
En az 200 TL kitlerler

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bncede 25o flan

ipkry

ipkry

Üye
Bu tarz telefonları telefon yapan ekranlarıdır 150-200 tl ile kurtulabileceğini sanıosan yanılıosun bi telefon parası isterler bence .. geçmiş olsun

Utku

Utku

Üye
Bu tarz telefonları telefon yapan ekranlarıdır 150-200 tl ile kurtulabileceğini sanıosan yanılıosun bi telefon parası isterler bence .. geçmiş olsun
En fazla 250 tl isterler:vur

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bncede max 27o flan min 2oo :oke:

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
ewt arkadaslar buqn gittim servise istanbuldan siparis vericez dedıler 10 gün sonra flan qelıcekmıs Fiyatı 250 TL Buqn Sİparis Verdk Napalım artık yanı 950 TL lk telefonu cöpe mı atalım 250 tl ye yenı telefon al diyenlerde oldu cvbım su: 10 gün önce aldıqın 950 TL lik telefonu ekran catladı die cöpe atarmısın yanı katlancaz artk 250 TL

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
:ah:ah:ah:vur:vur:vur
ewt arkadaslar buqn gittim servise istanbuldan siparis vericez dedıler 10 gün sonra flan qelıcekmıs Fiyatı 250 TL Buqn Sİparis Verdk Napalım artık yanı 950 TL lk telefonu cöpe mı atalım 250 tl ye yenı telefon al diyenlerde oldu cvbım su: 10 gün önce aldıqın 950 TL lik telefonu ekran catladı die cöpe atarmısın yanı katlancaz artk 250 TL

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
25o dediler dmek onlara da en fazla 5o ye patliordur %5oo kâr :ehe

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
bncede :D

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
:yuru:yuru:yuru