Nokia C7 Ekran Kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
Tahminim doğru :D

kırık ekran

Üye
arkadaşım gelmiş geçmiş olsun biraz evvel benimkide kırıldı içim cız etti senden öğrenmek istediğim yaptırdıysan masrafı nekadar çıktı ???

pta123

pta123

Üye
250 demiş kardeş geçmiş olsun :D

lolaman

lolaman

Üye
abisi ama sende s*çmışın telefona :D

estorak

estorak

Üye
​Geçmiş olsun :D

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 de gorilla glass yokmuydu yha ole pat die kırlmamamsı lazım

kral57sinop

Üye
benim c7 nin camida kırıldı yardim garanti karcilliyormu arkadaslar

romaz

romaz

Üye
sana tavsiyem telefoncuları gez bagzı telefoncular yurt dısından getirdıklerı telefonları parçalayıp satıyorlar araştır derim

kral57sinop

Üye
araştirdim buldum 55 lt ye aldim kendim taktim guzel oldu birdaha duşmez insallah simdi telin garentiside iptal olmuş oldu heralde

uguro

uguro

Üye
Millet benim telefonumun Camının İçine toz kaçmıştı Temizletmeye KVK ya gittim Sağolsunlar ekranı değiştirmişler hiç parada vermedim 1 hafta sonra telefonun ekranı kırıldı tekrar götürdüm 80 tl verdim ekranı yine değiştirdiler sizinde ekranınızda toz varsa biraz itiraz edin değiştiriyorlar :yuru

Hatta 80 tlyi kasadakiler ekran temizleme garanti değişimi olarak yine cebe attıklarınıda düşünmedim değil hani :D

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
250 tL değil 315 TL aldılar ya :D

ozgur0909

Üye
Bende C7 kullanıyorum.Sırf yeşillik olsun diye kasa değişiminin ücretini öğrendim 3 ay önce yalnış hatırlamıyorsam 238 lira gibi bir fiyat çıkarttılar.Zira ekrandan bahsediyoruz.Bu da bu fiyatlardadır.Ve her zaman bi gerçek telefon parça parça daha pahalı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt