Nokia C7 Ekran Kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Ekran Kırıldı
Arkadaslar buqn futbol oynarken c7 mi yere düsürdüm bn ekranı param parca olmus böle kırık ama sadece ekran telefon calısıo sankı dokunmatıqı daha hızlandı qibi qeldi bana :D Telefon calısıo ama tek camı kırık bn bunu servise götürsem yaklasık kac TL alırlar telefonu yarın servise gtrcektm buqn kırılmasa batarya kndiliğinden cıkıodu aldıktan 2 gün snra olmaya basladı telefon 1 haftalık daha bu batarya konusunu göz önne alarak telefon değişir mi yoksa bana kac TL ödetirler cam icin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

Uruloki

Uruloki

Üye
öncelikle geçmiş olsun bravo iyi başarmışın tahminen atıyorum 50tl-100tl isteyebilirler

hüseyinyalcin

Üye
geçmiş olsun ya fena koymuştur kaç para ise ver yaptır bnce

catdog136

catdog136

Üye
150-200 tl ekran için isterler.. Pili ise yaparlar ama unut cihaz değişimini sen :D

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Uuu kötü olmuş vala kardeş geçmiş olsun:)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ruhuna el fatiha o zman :D

ya abi bu siralar baya ekrani dusen hoprleri patlayan ekrani kiraln telefon pert olan cok kisi oluorr konulari artizzlik icin actiginizda dusunmuorum degil :ehe

• Beğen
Tepkiler: suat1111
pasha14

pasha14

Üye
Öncelikle geçmiş olsun. :) Bu senin kullanıcı hatan olduğundan sana güzel bir fiyat çıkartırlar. Pil konusunuda büyük ihtimal kullanıcı hatası derler onuda sana kitlerler 200 tl civarı bir masraf çıkar sana.

serkanet

Üye
nedense hep çelik c7 ye oluyor olan :)

s3rseri

Üye
geçmiş olsun öncelikle bende de c7 var şu an bi önceki telefonum 5800 ekranı kırılmıştı kvk 112 tl istedi yani rezisif ekran için o kadar istedilerse c7 ekranı için 150 tl altında bi rakam olmaz diye düşünüyorum 200 tl yi gözden çıkarman gerekebilir bi de merak ettim kırık bir kapasitif ekran nasıl gözüküyor resmini koyabilirmisin foruma:) benim 5800 çok tuhaf bi şekle girmişti ekran kırıldığında ama çalışıyordu yine yarısı net diğer yarısı koyu mürekkep rengi gibi bi hal almıştı ...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
maç ederken bi da kenarda durucak bi çocuk götürün mahalleden ona verin telleri:ehe

• Beğen
accman

accman

Üye
geçmiş olsun..canın sağolsun senin güzel kardeşiiiiiiiim

• Beğen
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Senden Telefon İçin Dilekçe İsterlerse Sakın '' g leri q diye '' yazma yoksa üstüne yazıyıyı anlamadıkları İçin Para İsterler :P :) Ben Sana Söleyim Sana 50-100 Tl Arasında Bir Fiyat Verecekler SOnra Diyecekler Kdv+ötv+Bz Bunu Amerikadan Getirticez Kargo Parası+İşçilik Parası Olucak 150-200 Tl ;)

• Beğen
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
saoLun kardeslerm yha ewt bu kadar fiyat vardır yha telefonu kenara koycaktım smdi calarlar die koymadım telefon cebimdeydi telefonumun üstüne düstüm öle kırldı ekran fotosunu koyuyorm birasdan hersey calısıo tek dıs ekran değişisimi olması lazım

• Beğen
Utku

Utku

Üye
bekliyorum

----------Eklendi @ 21:18:41 ---------- Yazıldı @ 21:08:10 ----------

resim?

• Beğen
Tepkiler: suat1111 ve Silinen Üye 627977
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 21:32:11 ---------- Yazıldı @ 21:31:40 ----------

----------Eklendi @ 21:33:33 ---------- Yazıldı @ 21:32:11 ----------

[/URL] Uploaded with [/IMG]

----------Eklendi @ 21:34:04 ---------- Yazıldı @ 21:33:33 ----------

----------Eklendi @ 21:35:00 ---------- Yazıldı @ 21:34:04 ----------

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Silinen Üye 627977
Utku

Utku

Üye
çok kötü olmuş

• Beğen

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
garantisi varsa bence para felan almazlar bedava değiştirirler yani önce bende n85 vardı 6 kere servise gönderdim bi kuruşta istemediler kasa, batarya hafıza kartı, şarj girişi kapak 2 kere tuş takımı değişti bi kuruş bile vermedim bence para almazlar

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
ewt yha kötü oldu ama bkıcaz bklm nolcak

Takipçi Satın Al

Üst Alt