Nokia C7 DustoJniK V.6 [ 111.030.0609 ] Yeni CFW 19.03.2012....

Sponsorlu Bağlantılar

berkeesmer

Üye
Ellerine sağlık bayağı hızlı ve güzel olmuş ama bende birkaç sorun var.
-Tema açılmıyor.Tıkladıığım halde donuyor öyle kalıyor.
-Kamera tuşuna bastığımda fotoğraf çekmiyor.Böyle N8 deki gibi sanki odaklama yapıyor ama işte C7 de ne odaklama olcak hiç çekmiyor.
-Video kaydederken flashı açıp kapama yok.Tamamen sadece flashsız video kayıt yapıyor.

Bunlar haricinde gayet stabil cidden güzel olmuş.
Ama kaç kere flash attıysamda bu sorunları düzeltemedim ?
Acaba N8 altyapısı falan kullanıdığn için örneğin kamera sorunu olmuş olabilir mi ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık bayağı hızlı ve güzel olmuş ama bende birkaç sorun var.
-Tema açılmıyor.Tıkladıığım halde donuyor öyle kalıyor.
-Kamera tuşuna bastığımda fotoğraf çekmiyor.Böyle N8 deki gibi sanki odaklama yapıyor ama işte C7 de ne odaklama olcak hiç çekmiyor.
-Video kaydederken flashı açıp kapama yok.Tamamen sadece flashsız video kayıt yapıyor.

Bunlar haricinde gayet stabil cidden güzel olmuş.
Ama kaç kere flash attıysamda bu sorunları düzeltemedim ?
Acaba N8 altyapısı falan kullanıdığn için örneğin kamera sorunu olmuş olabilir mi ?

Tema da hiçbir sorun yoktur.

Kamera tuşunda N9 kamera kullanıldığı için resim çekme ekran tuşundan olur fakat video normal yan tuşa bastığınız zaman da kayda geçer.
Video kayıtta flash devrededir. Flashsız video kayıt yapmaz

Sorun sizin telde . Telefonunuza hard format atıp tekrar Flash atmayı deneyin... Sistem dosyalarınız kayıtta kalmış olabilir.

----------Eklendi @ 23:43:48 ---------- Yazıldı @ 23:30:55 ----------

hocam merabalar bende gayet iiyi çalışıyor hiçbr sıkıntı yok xplorer de dahi lakin program dosyasını içindeki belle klasör yaması ve sys belle 3.0 dosyalarını nereye atıcaz? biraz geniş açıklama yapabilirseniz size minettar olcam şimdiden tşk. saygılar.. ;)

SyAp Belle 3.0 açıklaması: İlk olarak Tweaks programını telefona kur.

* X-Plore yardımıyla ;

PRIVATE
RESOURCE
SYS
SYSTEM

1) Private dosyasının içindeki 10202BE9 klasörünü tıkla sonra PERSISTS dosyasına tıkla 1FFF58F3.cre dosyası çıkacak. Bu dosyası X-Plore yardımıyla C:/Private/10202BE9/PERSISTS dosyasının içine at.
2) Resource dosyasının içindeki APPS Klasörüne tıkla sonra SysAp.mif ve SysAp.r01 dosyaları çıkacak bu dosyaları da yine X-plore yardımıyla C:/resource/Apps dosyasının içine at.
3) Sys dosyasının içindeki Bın klasörünü tıkla içinde boot0.exe, domainsrv.exe ve sysAp.exe dosyaları çıkacak. Yine bu dosyaları X-Plore yardımıyla C:/Sys/Bin klasörünün içine at.
4) System dosyanın içindeki domainsrv klasörünü X-Plore yardımıyla C:/System dosyasının içine at.

Artı olarak türkçeleştirmek için sysAp.r14 dosyasınıda X-Plore yardımıyla C:/resource/Apps dosyasının içine at.

Sonra yapacağın tek işlem SysAp Belle 3.0 en.twk dosyasına tıklaman olacak sonra gerekli ayarları yapıp telefonu kapatıp açtığın zaman Otomatik olarak Yeniden başlat eklenecektir.

Dahada fazla açıklanmaz heralde......

rmxman

Üye

Tema da hiçbir sorun yoktur.

Kamera tuşunda N9 kamera kullanıldığı için resim çekme ekran tuşundan olur fakat video normal yan tuşa bastığınız zaman da kayda geçer.
Video kayıtta flash devrededir. Flashsız video kayıt yapmaz

Sorun sizin telde . Telefonunuza hard format atıp tekrar Flash atmayı deneyin... Sistem dosyalarınız kayıtta kalmış olabilir.

----------Eklendi @ 23:43:48 ---------- Yazıldı @ 23:30:55 ----------

SyAp Belle 3.0 açıklaması: İlk olarak Tweaks programını telefona kur.

* X-Plore yardımıyla ;

PRIVATE
RESOURCE
SYS
SYSTEM

1) Private dosyasının içindeki 10202BE9 klasörünü tıkla sonra PERSISTS dosyasına tıkla 1FFF58F3.cre dosyası çıkacak. Bu dosyası X-Plore yardımıyla C:/Private/10202BE9/PERSISTS dosyasının içine at.
2) Resource dosyasının içindeki APPS Klasörüne tıkla sonra SysAp.mif ve SysAp.r01 dosyaları çıkacak bu dosyaları da yine X-plore yardımıyla C:/resource/Apps dosyasının içine at.
3) Sys dosyasının içindeki Bın klasörünü tıkla içinde boot0.exe, domainsrv.exe ve sysAp.exe dosyaları çıkacak. Yine bu dosyaları X-Plore yardımıyla C:/Sys/Bin klasörünün içine at.
4) System dosyanın içindeki domainsrv klasörünü X-Plore yardımıyla C:/System dosyasının içine at.

Artı olarak türkçeleştirmek için sysAp.r14 dosyasınıda X-Plore yardımıyla C:/resource/Apps dosyasının içine at.

Sonra yapacağın tek işlem SysAp Belle 3.0 en.twk dosyasına tıklaman olacak sonra gerekli ayarları yapıp telefonu kapatıp açtığın zaman Otomatik olarak Yeniden başlat eklenecektir.

Dahada fazla açıklanmaz heralde......

cvp veren parmaklarınıza kurban hocam emeğe ve zamanınızı bize ayırdığınız için teşekürler.. ama c klasörüne erişilme olmuyor hiçbir dosya aklenmiyor ve silinmiyor saygılr hocam..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
cvp veren parmaklarınıza kurban hocam emeğe ve zamanınızı bize ayırdığınız için teşekürler.. ama c klasörüne erişilme olmuyor hiçbir dosya aklenmiyor ve silinmiyor saygılr hocam..

C klasörüne erişmek için Rompatcher programı kurulu yazılımda ordan aktif et modları ulaşırsın.

gonulyorgunu29

Üye
tşkler kardeş gerçekten c 7 için en güzel cfw eline ve emeğine sağlık

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
Dustoknik hocam yeni versiyonu ne zaman çıracaksınız .. hazıl yeni modlar gelmişken F1 in Task siwicheri yeni müzik player vb... hocam yeni sürümü 4 gözle bekliyoruz vallahi ... :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar hazır fakat webbrowser için bekliyorum...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
güzel olsunda geç olsun biraz bekleyelim ,,

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bi de yazılıma uygulama gömmezsen sevinirim. Ha bıde temaya dokunma lütfen. Seven var sevmeyen var demi :) mesela ben sevmeyenlerdenim. :oke: ha aklıma geldi slemeden edemycem. Widgetler de orjinal görünümlü olsun. Fp1 dekiler olduğu gbi yani. Kimisi seffaf transparan flan koyuyor çok itici duruyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
​Anlaştık :)

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Şu macar oğlan taylor internet tarayıcısını da port etmiş N8 için, C7 için hâlâ FP1 portlanmış bir cfw arıyorum, inşallah yakın zamanda sen yetişirsin imdadıma...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
şuan recep özmen tarayıcının dosyalarını bekliyormuş. Bu hafta sonu yeni versiyon gelir demişti. Onda olcak hepsi. Ztn şuan yayında olanda da tarayıcı hariç hepsi portlu.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
şuan recep özmen tarayıcının dosyalarını bekliyormuş. Bu hafta sonu yeni versiyon gelir demişti. Onda olcak hepsi. Ztn şuan yayında olanda da tarayıcı hariç hepsi portlu.
Tarayıcı dosyaları elimde de arkadaşımın doğum günü vardı ondan ilgilenemedim, akşama hazır olur yeni tarayıcılı cfw.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcı dosyaları elimde de arkadaşımın doğum günü vardı ondan ilgilenemedim, akşama hazır olur yeni tarayıcılı cfw.

tarayıcı dosyaları gömüldü cwf hazır recep bey upload edecektir. Ben kendi zevkime göre düzenledim cwf yi herkes memnun kalmayabilir. Bu yüzden biraz bekleyeceğim fakat tanıtıcı bir video koymayı düşünüyorum. Şu an telden yazıyorum gerçekten bayağı fark var tarayıcıda.

slant1111

slant1111

Üye
tarayıcı dosyaları gömüldü cwf hazır recep bey upload edecektir. Ben kendi zevkime göre düzenledim cwf yi herkes memnun kalmayabilir. Bu yüzden biraz bekleyeceğim fakat tanıtıcı bir video koymayı düşünüyorum. Şu an telden yazıyorum gerçekten bayağı fark var tarayıcıda.

c7 için mi cfw ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Bazı Ekran Resimleri Kendi Telimden [Süper Belle V.7]:

Bunlar da Bazı Ekran Resimleri....

slant1111

slant1111

Üye
oo direk yükle bence bunu :oke:

---------- Eklendi @ 16:03:06 ---------- Yazıldı @ 15:53:03 ----------

bizde faydalanalm :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Abi kendi cfwmden bahsetmiştim kusura bakma. :)

Üst Alt