nokia c7 den sonra htc 3d evo kullanimi ve yorumlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 den sonra htc 3d evo kullanimi ve yorumlari
Merhaba arkadaşlar
Htc ile c7 kıyaslamasi
Internet neredeyse bilgisayarım ayarında zaten bu telefonu değiştirme sebebimdi.
Ekran 4.3 oldu bu apayrı bir zevk
Gözlüksuz üç boyut keyfi ve en önemlisi 3d oyunlar bu olay harika telefon alırken 3d seçerseniz bu keyfi yaşarsınız.
Uygulama ve oyun bolluğu
Menü ve arayüz farkı

Gelelim eksilerine
En büyük eksiklik sizlersiniz çok renkli bir sayfa s3 htc ve android sayfaları çok renksiz.
Pil ömrü daha kısa ama yedek batarya ve batarya şarj aleti siparişi ile inşallah bu sorunu çözmüş olurum.
Ekran olayı c7 de daha kaliteli
Fotograf ve video olayında kararsızım nonuda zamanla yazarım

kısaca c7 benim için telefon bazında bir talihsizlik ama bu talihsizlik siz güzel dostlarımı kazandırdı bana. her zaman gözüm burada olacak ve ara ara yorumlarimla siz dostlarıma eşlikte bulunacağım.
Saygılar

keys1903

keys1903

Üye
ah bıraz uygulama guzel oyun vs bızede cıksa deıstırmem galaxsy s2 veya 4s le deıstırcem artık 2 aya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
eksik bi inceleme olmuş neyse yine de :tşk:

SilentOne

SilentOne

Üye
elinden geldiği kardr eksiğini yazmışda htc 3d de 1080p hd çekim varmı ya;?

WebStyle

WebStyle

Üye
ah bıraz uygulama guzel oyun vs bızede cıksa deıstırmem galaxsy s2 veya 4s le deıstırcem artık 2 aya

s2 bu saatten sonra alınmaz artık 3 ü beklemek daha mantıklı ya da 4s tercih edilebilir..

doctorrr

doctorrr

Üye
az sabır lumiları bekleyin babalar görün ozaman siz androdi ios u atari gibi gelecek sizlere :D

PriZm

PriZm

Üye
bende bir aralar galaxy s imi evo 3d ile değişmek istiyordum.malum çift çekirdek gpu ve en önemli faktör 3d ekranı cezbediyordu.ama daha bu telefonu deneyebilme şansım olmadı :( biraz ekranı konusunda bilgi verirmisiniz?

mesut1979

Üye
bende bir aralar galaxy s imi evo 3d ile değişmek istiyordum.malum çift çekirdek gpu ve en önemli faktör 3d ekranı cezbediyordu.ama daha bu telefonu deneyebilme şansım olmadı :( biraz ekranı konusunda bilgi verirmisiniz?

slm,arkadas ayni telefon bendede var ekranini c7 ve n8 ile kiyasladigimizda daha net ve kaliteli yotubeden hd videolara batigin zaman gercek hd kalitesini aliyorsun maalesef bizim nokialarda hd filmede baksan istedigin kaliteyi alamiyorsun kisaca ekrani nokiadan kaliteli telefon olarak da cok hizli bir telefon herseyi aninda aciyor duraklama yok kasma yok gercekten cok güzel telefon,telefonun dezavantaji büyük ve agir olmasi onun disinda hicbir negativ bir duruma rastlamadim,ha birde 3d güzel gösteriyor tabi televizyonlardaki gibi degil uzun zaman baktiginda gözleri biraz agritiyor gibi yapiyor sonucta güzel gösteriyor 3d resimleri ve videolari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...