polat_karaduman
Üye
nokia c7 den sonra htc 3d evo kullanimi ve yorumlari
Merhaba arkadaşlar
Htc ile c7 kıyaslamasi
Internet neredeyse bilgisayarım ayarında zaten bu telefonu değiştirme sebebimdi.
Ekran 4.3 oldu bu apayrı bir zevk
Gözlüksuz üç boyut keyfi ve en önemlisi 3d oyunlar bu olay harika telefon alırken 3d seçerseniz bu keyfi yaşarsınız.
Uygulama ve oyun bolluğu
Menü ve arayüz farkı
Gelelim eksilerine
En büyük eksiklik sizlersiniz çok renkli bir sayfa s3 htc ve android sayfaları çok renksiz.
Pil ömrü daha kısa ama yedek batarya ve batarya şarj aleti siparişi ile inşallah bu sorunu çözmüş olurum.
Ekran olayı c7 de daha kaliteli
Fotograf ve video olayında kararsızım nonuda zamanla yazarım
kısaca c7 benim için telefon bazında bir talihsizlik ama bu talihsizlik siz güzel dostlarımı kazandırdı bana. her zaman gözüm burada olacak ve ara ara yorumlarimla siz dostlarıma eşlikte bulunacağım.
Saygılar
Htc ile c7 kıyaslamasi
Internet neredeyse bilgisayarım ayarında zaten bu telefonu değiştirme sebebimdi.
Ekran 4.3 oldu bu apayrı bir zevk
Gözlüksuz üç boyut keyfi ve en önemlisi 3d oyunlar bu olay harika telefon alırken 3d seçerseniz bu keyfi yaşarsınız.
Uygulama ve oyun bolluğu
Menü ve arayüz farkı
Gelelim eksilerine
En büyük eksiklik sizlersiniz çok renkli bir sayfa s3 htc ve android sayfaları çok renksiz.
Pil ömrü daha kısa ama yedek batarya ve batarya şarj aleti siparişi ile inşallah bu sorunu çözmüş olurum.
Ekran olayı c7 de daha kaliteli
Fotograf ve video olayında kararsızım nonuda zamanla yazarım
kısaca c7 benim için telefon bazında bir talihsizlik ama bu talihsizlik siz güzel dostlarımı kazandırdı bana. her zaman gözüm burada olacak ve ara ara yorumlarimla siz dostlarıma eşlikte bulunacağım.
Saygılar

biraz ekranı konusunda bilgi verirmisiniz?