Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 ' de 45 Uygulama/Multitasking Açık Olabilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
uribaju
Üye
Konu Sahibi
Nokia C7 ' de 45 Uygulama/Multitasking Açık Olabilir mi?
Nokia C7 ' de 45 Uygulama açıkken bakın nasıl çalışıyor
Hadi android ve İos'ta da açsınlarda görelim. Bölüme gelip gelip ortalığı kızıştırıyorlar ya bunda susarlar artık.. Süper..
mustafakamikaze
Üye
bencede ya muhteşem bişeyy bu bizim telefonların işlemcisi felan biraz daha yüksek olsa bide uygulama marketi zengin olsa düşünemiyorum 100 uygulama felan guıness rekor denemeleri felan olur
Jomolocco
Üye
ya arkadaslar bos bos islerle ugrasmayın 45 tane uygulama actında ne oldu yegin göremi erdi.gerçi 45 tane uygulama ne varsa lite free zart zurt gereksiz uygulama
ya arkadaslar bos bos islerle ugrasmayın 45 tane uygulama actında ne oldu yegin göremi erdi.gerçi 45 tane uygulama ne varsa lite free zart zurt gereksiz uygulama
hemen de gelin laf atın 45 gereksiz uygulama olabilir.. bende 4 uygulamaaçık olur genelde onlarda önemli programlardır. bunu yapabiliyorsa bi özelliği var demektir. aptalca yorumlar yazmayın bi zahmet herkes kendi bölümüne gitsin!
OzGuRKnowN
Üye
Ben N8 ile 3 oyun aynı anda oynuyorum msj yazıyorum müzik dinliyorum daha bu telefon napsın arkadaş İphonede Androidde yapsanıza 1ghz işlemcinizle İphone'de öyle ßişi varmı :şaskin Çuvalla paraver BT ile bişey göndereme Cihazı jeliabreak yap cihaz aptallaşsın. ben n8 n97 n95 8GB ile çocuk gibi oynuyorum yazılımlarını değiştiriyorum hadi sende yapsana anfroidci ioscu ) adamı kızıdırıyorlar ya
mcnpl4
Üye
aynen öyle istediğim gibi değiştiriyorum.. ama ben gelip diger telefonlara laf atmıyorum..