Nokia C7 ' de 45 Uygulama/Multitasking Açık Olabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 ' de 45 Uygulama/Multitasking Açık Olabilir mi?
Nokia C7 ' de 45 Uygulama açıkken bakın nasıl çalışıyor :)

[video=youtube;VWPszh2AP1g]http://www.youtube.com/watch?v=VWPszh2AP1g[/video]​

pRime.

pRime.

Üye
Süper.

slant1111

slant1111

Üye
ben 40 acmstm .d

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
güzel valla

OzGuRKnowN

Üye
Hadi android ve İos'ta da açsınlarda görelim. Bölüme gelip gelip ortalığı kızıştırıyorlar ya bunda susarlar artık.. Süper..

• Beğen
Tepkiler: -omer-
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bencede ya muhteşem bişeyy bu bizim telefonların işlemcisi felan biraz daha yüksek olsa bide uygulama marketi zengin olsa düşünemiyorum 100 uygulama felan guıness rekor denemeleri felan olur :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ya arkadaslar bos bos islerle ugrasmayın 45 tane uygulama actında ne oldu yegin göremi erdi.gerçi 45 tane uygulama ne varsa lite free zart zurt gereksiz uygulama

• Beğen
Tepkiler: mythfb ve poginaliii

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ya arkadaslar bos bos islerle ugrasmayın 45 tane uygulama actında ne oldu yegin göremi erdi.gerçi 45 tane uygulama ne varsa lite free zart zurt gereksiz uygulama

'yerin göremi erdi' değil arkadaşım 'başın göğemi erdi' denir 40 yıllık deyimi değiştirme yahu

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

'yerin göremi erdi' değil arkadaşım 'başın göğemi erdi' denir 40 yıllık deyimi değiştirme yahu

benden de bir atasozu gelsin ozaman :)
"kedi uzanamadigi cigere pis dermis" yerinde sanirim..

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mcnpl4

mcnpl4

Üye
hemen de gelin laf atın 45 gereksiz uygulama olabilir.. bende 4 uygulamaaçık olur genelde onlarda önemli programlardır. bunu yapabiliyorsa bi özelliği var demektir. aptalca yorumlar yazmayın bi zahmet herkes kendi bölümüne gitsin!

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye
Ben N8 ile 3 oyun aynı anda oynuyorum msj yazıyorum müzik dinliyorum daha bu telefon napsın arkadaş İphonede Androidde yapsanıza 1ghz işlemcinizle :D İphone'de öyle ßişi varmı :şaskin Çuvalla paraver BT ile bişey göndereme Cihazı jeliabreak yap cihaz aptallaşsın. ben n8 n97 n95 8GB ile çocuk gibi oynuyorum yazılımlarını değiştiriyorum hadi sende yapsana anfroidci ioscu :)) adamı kızıdırıyorlar ya

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aynen öyle istediğim gibi değiştiriyorum.. ama ben gelip diger telefonlara laf atmıyorum..

----------Eklendi @ 13:33:09 ---------- Yazıldı @ 13:32:52 ----------

bizim farkımız

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Nokia Farkı :)
Nokia seninle başladım, bitsin seninle :D
Nokia (L) :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hey yawrum hey telefon padişahı kralsın C7 :D :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Gerçekten Harika :) Paylaşım İçin Teşekkürler .

blosbomb

blosbomb

Üye
bn de n8 ile 41 uygulama açmıştım.

Üst Alt