Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
hayır yama falan yok kardeşim e yada f de music klasöründe ki tüm mp3 leri görür şu an dinliyorum mesela.

blueyes42

Üye
kardeş bu sosyal ağ yüklenmiyo resim paylaşma falan yaparken iYI OLUYODU BIRDE RAKAMLARA BASARKEN KISA BASINCA SAYILAR YAZMASI YOK ONU DA HALLEDEBILIRMISIN

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu sosyal ağ yüklenmiyo resim paylaşma falan yaparken iYI OLUYODU BIRDE RAKAMLARA BASARKEN KISA BASINCA SAYILAR YAZMASI YOK ONU DA HALLEDEBILIRMISIN

Sosyal Ağ - Telefonu Bilgisayara Bağla Güncellemelerden Yap(Nokia Store den(PC)) ... Rakamlara Kısa Basınca Sayılar Yazmıyo Derken Anlamadım?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet hocam haritalar tamam başarı ile yüklendi şimdi sosyal ağlar güncellenmesi yüklenmiyor ve Sosyal Ağlar Yok Yazılımda (face-twet)

blueyes42

Üye
hocam alfasayısal modda kullanırken mesela 3 tuşunda def harfleri var 3 ün üstüne basılı tutunca 3 tuşunu geç yazıyo bir önceki sürümde hızlı yazıyordu yeni bekleme süresi kısaltması istiyorum bilmem anlatabildim mi.

- - - Eklendi - - -

zaman aşımı diye geçiyo aklıma geldi sayılara kısa basınca rakamları hemen yazması için

birde x-plore nin hacklı sürüm değil keşke gömmeseydin

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Sosyal Ağ - Telefonu Bilgisayara Bağla Güncellemelerden Yap(Nokia Store den(PC)) ... Rakamlara Kısa Basınca Sayılar Yazmıyo Derken Anlamadım?

Güncelleme Görünüyor telefonda da Nokia Suit tede ama yüklenmiyor telefonda yükledi diyor ama hala güncellemelerde görünüyor yüklenen birşey de yok
+
birde tuş ekle programı otomatik başlat evet olduğu halde telefonu yeni açtığında veya reset attığında açılmıyor.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Alfasayısal modda kullanırken gayet hızlı bir şekilde sayılara basması gerekiyor. Çünkü mod uygulandı ve test edildi. Şu anda da test ediyorum hızlı. X-Plore Hackli Sürümünü Gömmedim Fakat Üzerine Kurabilirsin. Tuş ekle Programında evet haklısın otomatik başlatmıyor ama bu programdan kaynaklanıyor. Tuşekle Programının Kısayolu ana ekrana at tıkladığında programı açmadan tuşlar yerine geliyor.

Sosyal için çözüm yolunu açıklıcam test ediyorum.

blueyes42

Üye
yok hocam mesajlara girdim şimdi basılı tutuyorum zaman aşımı normal modsuz gibi.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah ne kadar sürede sayı giriyor? 1sn den fazla değildir

blueyes42

Üye
yani 1sn den fazlamı onu bilemem kardeşde senn 7.1 deki fw de daha kısaydı onu diyebilirim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Valla birşey diyemem ama aynı mod uygulandı.

Sosyal Ağları bende yükleyemedim .

blueyes42

Üye
sosyal önemli hocam ya onu fw ye atıp paylaşman mümkün mü

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet Güncelleme Gelecek 2-3 gün içinde İçinde Biraz Değişiklik Yapacağım. Alfasayısal Tuş,Avkon2,Widget Simgeleri, Tercih Simgeleri vs. vs. Güncellenecek.

• Beğen
Tepkiler: emelli

blueyes42

Üye
dostum işine karışmak istemem sadece istek olarak söylüyorum program gömme herkes istediğini kendi yapsın ovi ve sosyal kaldırmasan iyi olur eklemeler modlar widgetler düzenlemelere sözüm yok emeğin için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ben normalde cfw yi dead lamadan önce c/app içinde splashscreen.mif atıyordum açılışta yüklediğim dosya çalışıyordu açılış animasyonu bu sefer neden olmadı birde tercih ismi bölümüne musty yazıyordum oluyordu bu sürümde bunların hiç biri olmadı neden acaba

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
dostum işine karışmak istemem sadece istek olarak söylüyorum program gömme herkes istediğini kendi yapsın ovi ve sosyal kaldırmasan iyi olur eklemeler modlar widgetler düzenlemelere sözüm yok emeğin için teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ben normalde cfw yi dead lamadan önce c/app içinde splashscreen.mif atıyordum açılışta yüklediğim dosya çalışıyordu açılış animasyonu bu sefer neden olmadı birde tercih ismi bölümüne musty yazıyordum oluyordu bu sürümde bunların hiç biri olmadı neden acaba
bence de iyi olur kalacak bazı uygulamalar şunları olursa daha iyi olur
Sosyal - Hatitalar-Adobe Reader-Shazam
birde telefon ilk açıldığında 5-10 dakika geçmesine rağmen email widgeti dönüp duruyor sonra menüden girdiğimde otomatik açılmadığını görüyorum normal ilk açıldığında 1 dk içinde yeni emailler düşmeye başlıyordu

tuş ekle programındaki sorunu çözdüm tekrar kurdum programı düzeldi sorun

birde Rusça bir bölüm kalmış :) Ayarların içinde >Bağlantı nın içinde (Bu galiba
Ovi Senkronizasyon) menüde Rusça o kadar önemli değilde laf açıldı

blueyes42

Üye
Evet shazam i bende her seferinde kuruyorum

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
tamam bunlar eklenecek shazam. Haritalar. Sosyal. Nokia store ve eksikler düzeltilecek iki gün içinde

blueyes42

Üye
Ya bilal hoca çok mu şey istedik ramazan ramazan hakkini helal et iftar yemeğin benden bu akşam

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya

Üst Alt