Nokia C7 Belle sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Belle sorun
arkadaşlar bellenin çıkmasını uzun süredir bende bekledim. bugün nokiaya girdiğimde belle gelmişti. nokia suite yi yükledim c7 telefonumu bilgisayara usb ile taktım oraya kadar sorunsuz girdi. ancak belleyi nasıl yükleyeceğimi bir türlü yapamadım. internetten videoyu izledim ancak işlemlerin aynısını yapmama rağmen üst taraftaki güncelleştirme butonuna bastıktan sonra belleyi bir türlü güncelleyemedim. lütfen yardımcı olun :((

devil____boy

Üye
çok yoğun olduğu için de sorun çıkıyor olabilir :hmmm

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
bide o güncelleme butonuna bastığım zaman uyduruk anna güncellemesi ve harita güncellemesi çıkıo o cıkmasa sanki sorunum hallolucak gibi :( bu işlerden hiç anlamam biraz anlasam sorunu çözebilicemde :)

swiss47

Üye
arkadaşlar bende halen belle gözükmüyor nokia suite kaldırdım tekrar kurdum malesef olmadı neden kaynaklı olabilir telefon made in china ondanmoı acaba :)

czm71

czm71

Üye
ben yükledim süper çokta kullanışlı annadan daha iyi

1996eyup

Üye
    Konu Sahibi
ben yükleyemedim işte belleyi kur diye bir ekran çıkmıyo :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
süit in sürümü 3.3.86 degil galiba

----------Eklendi @ 19:10:44 ---------- Yazıldı @ 19:08:43 ----------

ben yükleyemedim işte belleyi kur diye bir ekran çıkmıyo :(

o sürümü sil yeni sürümü yükle pcye

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar belle yi yüklemek isteyen var ise bana özelden msn versin ben yardımcı olayım ok.

komando38

Üye
selam..

belle uygulamasını yüklerken tel kapanıyo tekrar açılıyo hata verio bu yüzdende günceleme yapmıo ne olur yardım ediniz

papakudioflu

papakudioflu

Admin
selam..

belle uygulamasını yüklerken tel kapanıyo tekrar açılıyo hata verio bu yüzdende günceleme yapmıo ne olur yardım ediniz

ne hatası verdiğini söyletsen daha kolay yardım bulursun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb gırışını degiştir öyle dene birde ayrıca nasil bir hata veriyor açıklarsan daha faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt