Nokia C7 Anna için Midnight teması güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
imzama bak nası

Quaresma53

Quaresma53

Üye
USLUBUNA dikkat et ne hikaye anlatacam güncelleme cıktı bizde konu açtık.
gecen senede vardı bunlar biz yokmu dedik.
anna gelince yok oldu güncelleme ile geri geldi.bizde bunu paylaştık ne var bunda.
güncelleştirmeyi biz çıkarıp koymadık.

arkadasim belliki sorun sende ksra bakmada benim kizdigim nokta su adamlar butun simgeleri degismis zaten tbiki gdicek eski tema bunun anna ve sonrasi guncellemeyle ne alakasi var hikaye olan nokta bu amacim ortami germek degildi ksra bakma

----------Eklendi @ 02:25:44 ---------- Yazıldı @ 02:23:16 ----------

Adam aynı şeyin paylaşımından bıkmış sorun yok neye dikkat edicek

eyw dostum aynen oyle bu guncellemenin bazi telfnlara gelnesi sacma ve mantksiz ben mi yanls anlyrum bu temalar taa kac zman oncesinin singeler bile eski :D

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim belliki sorun sende ksra bakmada benim kizdigim nokta su adamlar butun simgeleri degismis zaten tbiki gdicek eski tema bunun anna ve sonrasi guncellemeyle ne alakasi var hikaye olan nokta bu amacim ortami germek degildi ksra bakma

----------Eklendi @ 02:25:44 ---------- Yazıldı @ 02:23:16 ----------

eyw dostum aynen oyle bu guncellemenin bazi telfnlara gelnesi sacma ve mantksiz ben mi yanls anlyrum bu temalar taa kac zman oncesinin singeler bile eski :D

arkadaşlar neden kusur bende güncellemeyi ben çıkarmadım.
nokia çalışanı yada güncellemeyi yazanda ben değilim.
güncellemenin içeriği ne olursa olsun sonuçta yeni ve güncelleştirme.
bende gördüm ve konu açtım.
ben güncelleme gerekli yada gereksiz benim için önemli olan bunun yeni cıkmış olması
kusur bende değil.bu bir forum elbette gördüğümü paylaşır ve konu açarım.
sen bana hikaye anlatıyorsun dersen elbette tepkimi gösteririm.

----------Eklendi @ 11:20:27 ---------- Yazıldı @ 11:13:50 ----------

:zuhaha: ama konu gereksiz :locked:

konu neden gereksiz..
siz burda her şeye konu açıp yazıyorsunuz biz gereksiz demiyoruz.
şu var güncelleme gereksiz ve saçma ama burda benim hatam ne güncelleme çıkmış ve yeni belki içeriği eski ama sonuçta ne olursa olsun günceleme.
bende açtım ve sizlerle paylaştım.
özür dileriz bir daha güncelleme çıkarsa hatta turkcell calışanları olarak nokia telefonları hakkında duyduylarımızı paylaşmayız af edin bizi.

bu arada biz diyoruz bu bizim ortak kullanıcımız. bayi olarak sizlere burda katkıda bulunmaya çalışıyorduk.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
guncelleme.gereksis kardesim. sana.kizan yok

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53

Üst Alt