Makale_Helvetia
Üye
Ayarlar>Bağlantı>NFC>Kapalı yapmayı unutmayın. Bundan sonra güncelleme veya Cfw çıkartmayacağım. Ben şunu anladım; ne yaparsan yap hiç kimseye yaranılmıyor. Sağlıcakla kalın.
dostum C7 kullanmasam da çalışmalarını takip ediyorum..herkesin beğendiği %100 memnun kaldığı bir iş çıkartmak oldukça zor.birinin istediği birine uymaz.birinin sevmediğini başkası sever. sen ortalama güzel bir iş çıkartmışsın beğenen yükler beğenmeyen orjinali kullanır. N8 de Kurtuluş abi, C6-01 de Aydın abi ve C7'de senin sayende telefonlardan maksimum verimi alıyoruz.bu yadırganamaz ve bu yazılımları yükleyen herkes harcanan emeğe saygı duymak zorunda.Çalışmalarında başarılar dilerim dostum..
allah acil şifalar versin dostum..takılma boşver memnun kalandan 3e 5e bakmayandan helallik alıyorsan bu bile yeter..
Hocam Teşekkür ederiz eline sağlık yalnız bir soru şuan telefonda 0610 var senin yazılımı nasıl atabilirim versiyon düşürme konusu var onları indirdim denedim daha önce olmadı
hocam merhabalar bu flashı 3. seferdir deniyorum ama flashı attıktan sonra tel acılıyor ama 4 5 defa sadece nokia yazıo ve ekran sıyah kalıyor başka bi flashı deniyorum sorunsuz açılıyor bu gün sizin sadece rfs 2 sfs3 uda mod larınızı alıp başka bi flastan sadece geri kalan dosyaları birleştirerk flasladım tel açıldı bunun sebebi ne olabilir??
başınız saolsun yorum yapamasamda modunuzun tüm güncellemelerini kullandım ALLAH ellerinizden razı olsun dedenizin mekanı cennet olsun. gerçekten çok ama çok başarılısın seni yorumlar yıldırmasın yaptığın işten keyif alıp almaman bu işi en iyi şekilde yapıp yapmadığına inanman önemli bence ki yapıyorsun hemde şahane yapıyorsun gerçekten çok harikasın ellerin dert görmesin teşekkürler.
recep abi öncelikle başın sağolsun...sonunda yükleyebildim phonixle uğraşmama rağmen.. ilk kez cfw attım gerçekten harika olmuş abi eline yüreğine sağlık
başın sağolsun kardeşim
çalışmaların için Allah razı olsun cfw gerçekten güzel. Sayende c7 miz daha güzel oldu. Çalışmalarında başarının devamını dilerim. Ayrıca başın sağolsun, Allah günahlarını affetsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?