Recep Özmen
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben ayrıca bir font atmadım ki, öyle bile olsa nereden bulabilirim çalışacak olan fontu??
ayrıca bir sorum daha olacak My Nokia ve Senkronizasyon uygulaması bir şekilde geri getirileblir mi? ben onları kullanıyordum.
Üzgünüm getirilemez. Önceki sürümde atmışmıydın?
ben hayatımda ilk defa flash attım telefona. orjinal belle kullanıordum. Orjinal kullanırken de hiç font atmadım. Flash atmadan önce soft ve hard format attım.
bi de bugun ufak bir hata gördüm çok önemli değil ama yeni sürümde belki düzeltirsin. yatay konumda ekranı kitledikten sonra menu tusuna basınca çıkan kilit açma ekranında alarm ve sessiz yazısı falan iç içe geçiyor.
wifi ye bi türlü bağlanmıyor 3g den bağlanıyorum ama wifiye bağlanmıyor wifi bulunamadı diyor modem yanımda ?
hocam bu cfw de ve önceki cfw dende hem fring hemde skaype çalışmadı. Açılıyor gibi oluyor sonra kapanıyor bunu nasıl çözeriz.
hocam dediginiz yerde WISPrPrt.dat adında bir dosya yok orjinal fw de bu dediğinizi yaptığımda sorun çozülüyordu ama bu cfw olmuyor
Eline sağlık şimdilik CFW'de her hangi bir sorun olmadı.Çokta güzel herşey.Çok makbule geçti gerçekten.Stabil ve sağlam.
yabanci siteden aldıgın cf mi güzel bu mu ? eger elindeki daha gzelse kompl paylaşta türkçeye çevirsnler hepmz kullanalmUsta Elimde yabancı forumdan aldığım cfw var c7 için buna tr dil ekleyemiyorum rofs2 dosyasını sana göndersem sen yapabilirmisin Yardımcı Olursan Çok Mutlu Olurum
öncelikle teşekkür ederim üstadım resimdeki normalmidir.
[/URL][/IMG]
yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım batarya performansı da gayet tatminkar ellerine sağlık güzel bir CFW
Bugün itibariyle 1.7 sürümünü kullanmaya başladım ve memnunum ilk izlenimlerime göre . 1.8 sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum .
-Usta Sosyal'i niye sildin yükleyemiyorum hiçbir türlü yardım edebilir misin ?
Hallettim sağolasın zaten sırf widgeti için yüklüyorum normalde operadan yada fmobiden giriyorum .Normal arkadaşım, başka birinin çalıp ismini yazmaması için yaptım, ben kendi ismimi yazsam sizin için hoş olmaz. Reklam olur.
---------- Eklendi @ 17:02:12 ---------- Yazıldı @ 17:01:39 ----------
Teşekkürler güle güle kullan.
---------- Eklendi @ 17:04:20 ---------- Yazıldı @ 17:02:12 ----------
Güncellemelerden yükleyebilirsin.fMobi kullan daha güzel.
Konu ve versiyon düzenlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?