Nokia C6v20 on 5800. hemde türkMALI :)

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Teşekkürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Bu c6 20 fw si 5800 v52 uyumlumu?

eRo24

Üye
hayır v51

emr-erock

emr-erock

Üye
bende yüklü.ingilizce kullanıyorum çünkü Türkçe lang dosyasını yükleyince arama tuşu reset tuşu oluyor...

eRo24

Üye
Senin gibi On tane çıkarırım cebimden. Bu sahtekarlık...FW Yi sen yapmadın. :nono:
Gautam Behals'ın ''Tranformation 3Ultimate Beta'' fwsidir bu arkdaşlar.
böylede emek hırzızlığı olmaz...
:bann:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bende yüklü.ingilizce kullanıyorum çünkü Türkçe lang dosyasını yükleyince arama tuşu reset tuşu oluyor...

ben sadece gülerim buna :D git nereyi araştırdıysan bidaha araştır adama hemen çamur atma

emr-erock

emr-erock

Üye
ben sadece gülerim buna :D git nereyi araştırdıysan bidaha araştır adama hemen çamur atma
bende yüklü.ingilizce kullanıyorum çünkü Türkçe lang dosyasını yükleyince arama tuşu reset tuşu oluyor

MESAJIMI DÜZELTTİM...ÖZÜR

ekrin

Üye
Tesekur ediyorum emegine benim ögrenmek istedigim bende fw düzenlemek istiyorum düzenleyebilicegim bir dosya dizini varmı yada ling verebilirmisin QT kullanarak bunu yapabilicegimi sanıyorum bilgisi olan arkadaslarda yardımcı olursa sevinirim..

emr-erock

emr-erock

Üye
Tesekur ediyorum emegine benim ögrenmek istedigim bende fw düzenlemek istiyorum düzenleyebilicegim bir dosya dizini varmı yada ling verebilirmisin QT kullanarak bunu yapabilicegimi sanıyorum bilgisi olan arkadaslarda yardımcı olursa sevinirim..
Editör yardımı ile fw deki rofs2 dosyasını editleyeceksin

korucu1466

Üye
arkadaşım çok güzel olmuş ama ben yükleyemedim analayamadım nasıl olacağını siteden bilgisayara değilde telefonamı yükleyeceğiz onu karıştırdım tam olarak anlatırsan çok sevinirim

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
ne diyorsunuz siz ya ne emeğin üstüne yatması kendim modladım diyorum arkadaşım kolaysa sen dil ekle bakiyim. nasıl böyle bi hakarette bulunuyorsun anlamıyorum başlığın altında yazdım daha nokia yayınlamadı dil paketlerini ben kendimmi çeviriyim işletim sistemini nedemek istiyorsun hem böyle bişey mümkün olsa ben niye yapmıyım? eski versiyonun dilpaketini eklesem olur ama oda yarım yamalak kıytırık baştan savma bişey olur fwnin %80 i türkçe %20 ingilizce olur! bir işi ya tam yapıcaksın yada hiç yapmıyıcaksın!. ben yapmamayı tercih ettin kim isterki yarısı türkçeye çevrilmiş bi fw kullanmak sorarım sana yaptığın çok büyük ayıp istemiyorsan başka fw at ben sana zorla direttimmi kullanan böylede kullanır.emeğe büyük hakaret ettin

tövbe tövbe git ozaman onu yükle isteyen istediğini yükler ben diyeceğimi dedim türk malıdır bu başkalarının yaptığı şeyleri burda reklam etme ayıp saygısızlığın bu kadarı !!!!

kardeşim sen bakma bu arkadaşlara ellerin dert görmesin 10 numara fw yapmışın pabuç kadar dil var ama icraat yok buyrun hodri meydan yapında görelim...
ne oldu tık yok tabi yok bol keseden atmayı severler....
bunlara istinaden al bu da benden cevap...
iyi okuyun...
v52 deki tersten kapanan menü efektinin nerden kaynaklandığını buldum neredeyse 2 hafta oldu kodlarla yatıyorum kodlarla kalkıyorum öldüm dirildim kod yazmaktan lanet yazılımcılar öyle bir kodlamışki altını düzeltiyorum üstü bozuluyor üstü düzeliyor altı bozuluyor...
okulda bile bu kadar matematik çalışmadım:off:
adamlar bir kodu yaklaşık 100 text dosyasına yaymış tek sayfayla bitirmemişler....
sözün kısası kolay sanıyorlar sanırım mod yapmayı...
hazırdan indir kur yok orası kötü yok burası kötü...
buyrun siz yapın biz kullanalım...
birazcık saygılı olun bari kullanmıyorsunuz emeğe saygı gösterin ayıp...
anlayan anladı...

kardeşim tekrar ellerine sağlık paylaşımlarının devamını bekleriz
UNUTMADAN AMA SADECE PAYLAŞMAYI BİLENLER İÇİN

webboy24

Üye
kardeşim slmlar bendeki v52 sürümü bunun için bi sorun? teşkil edermi beni bira bilgilendirirmisin???