Nokia c601 iyi bir seçim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c601 iyi bir seçim mi?
Yarın kendime yeni bir cihaz alacağım.Nokia'nın 8 megapixel kameralı anna'li canavarı c601 aklımda 1. Sırada.Bu cihazı kullananlar yorum yapabilir mi rica etsem...Teşekkürler...

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
c6 canavar falan değil nokia sadece göz boyuyor.bu zamandan sonra symbian almak doğru değildir.nokia artık symbianı desreklemeyecek.android platforumuna geçmen daha doğru olur.cep tel önerisi olarakta huawei ideos x5 tavsiye ederim sorularını bekliyorum.

nonamex

Üye
8 mp kamerası bir fiyasko, AF yok, carl zeiss kullanılmamıs..Kesinlikle Androidli cihazlara bakın derim Samsung Galaxy Gio, Huawei Ideos X5 o fiyat seviyelerinde..

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Glaxy gio da para tuzağı bence x5 tam bir cnavar

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bende n95 var onu 300 alıyor telefoncular.Nokia'da yoğunlaşmamın sebebi bayiler Nokia satmak için elinden geleni yapıyor.x5'i bende düşünüyorum ama çinde üretilmesi aklıma türlü,türlü sorular getirdi.Birde x5'i üreten firma Türkiye'de pek tanınmış değil ama sanırım dünya tanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
__xXx__

__xXx__

Üye
bence al madem aklında birinci sırada bence parasını sonuna kadar haketeden bi cihaz ben sana tavsiye ederim anna yı bilmem ama belle ile çok şey değişecek

nonamex

Üye
Şimdi bende n95 var onu 300 alıyor telefoncular.Nokia'da yoğunlaşmamın sebebi bayiler Nokia satmak için elinden geleni yapıyor.x5'i bende düşünüyorum ama çinde üretilmesi aklıma türlü,türlü sorular getirdi.Birde x5'i üreten firma Türkiye'de pek tanınmış değil ama sanırım dünya tanıyor.

Nokia satmak için uğraşırlar tabi, kimse almıyor ellerinde kalıyor :ehe

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
malzeme kalitesi gayet iyi.hemde dünyanın en iyi markalarından biri.güven o markaya al dene olmazsa geri verirsin kvk den al

61semih

61semih

Üye
ya c6 01 yada gio almanı onerırım.gıolandıgım ıcın gayet memnunum.

Uruloki

Uruloki

Üye
"giolandığım" :D

bence al çok güzel cihaz eğer makro fotolar çekmiyeceksen kamerası iyi merak etme fiyatını tam hakeden bir cihaz

Elektr0

Elektr0

Üye

yazık valla her şey reklama bağlı demi...nokıa gibi kendi özelliklerini çalan bir marka var mı ? carL zeis'siz AF'suz bir ,8 Mp kamera bedava gelse elimin tersi ile iter... dalğa mı geçiyorsun sen nokıa benim le derim ... şuanda iphone bile gözümde daha değerli nokıadan hiç olmazsa yeni teknolojiler peşinde...ideos x5 C601'e göre kat ve kat üstündür...zaten huawei çinLi bir marka ama bir marka neden çinde üretiyor ürünlerini ilk önce bunu bir araştırın yaa Çindeki nüfüs fazlalığı o kadar fazla ki nüfüs sayımında sayılmayan 200 milyon adam vardır... bunlar bir şekilde karınlarını doyuracak demi.. sende maliyeti düşürmelisin bir başka ülkede bir eleman'a 1000 dolar vermek mi mantıkLı 10 dolar vermek mi mantıkLı .... örneğin samsung ürünleri genelde hep çinde üretiliyor adam aynı katilete ürünleri daha az maliyetlerle üretme telaşında zaten...Artık bırakın şu Marka olayını yaa android çıktı marka bitti... samsung al HTC al LG al huawei AL ama android al.. yok ben androide inatım diyorsan iphone 4 al akıllı bir telefon Al allah aşkına bana Nokıa Yı kayırma ... N8 carL zeis koydu canavar gibi kamerası var bak ben bişi diyormuyum N8'e.. yazılımsal olarak tercih etmesemde donanımsal olarak çok iyi bir telefon...Ace en iyi tercih olur c601 o kadar para vereceğine Ace'ye verde mantıkLı olsun...yada işte ideos x5...

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
anılbaran

anılbaran

Üye
tabike iyi bir secim

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 kesinlikle almaya değer bir cihaz ve fiyatını hak ediyor. ideos x5 diye, fotoğrafı berbat çekiyo diye yırtınanlara aldanma kullananlara sor, çoğu memnun fotoğraf çekiminden. :oke: Telefonla ilgili merak ettiklerini buraya sorabilirsin: Symbian^3 Genel kullanmadan atıp tutanlardan değil de gerçekten c6-01'i kullananlara sorman daha mantıklı olur :oke:

trecool

trecool

Üye
onun yerine wave 1 yada wave 2 al

nonamex

Üye
C6-01 kesinlikle almaya değer bir cihaz ve fiyatını hak ediyor. ideos x5 diye, fotoğrafı berbat çekiyo diye yırtınanlara aldanma kullananlara sor, çoğu memnun fotoğraf çekiminden. :oke: Telefonla ilgili merak ettiklerini buraya sorabilirsin: Symbian^3 Genel kullanmadan atıp tutanlardan değil de gerçekten c6-01'i kullananlara sorman daha mantıklı olur :oke:

Kaç kere elinize C6-01 alıp fotoğraf çektiniz merak ediyorum. Üzerinde Nokia yazması kamerayı süper yapmıyor..

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Kaç kere elinize C6-01 alıp fotoğraf çektiniz merak ediyorum. Üzerinde Nokia yazması kamerayı süper yapmıyor..
Arkadaşımda var çok net ve güzel fotoğraf çekiyor. Af olmadığı için yakın çekimi kötü sadece. Asıl sen eline kaç kere c6-01 aldın da böyle sallayabiliyosun? Evet nokia yazması kamerayı süper yapmıyor ama af'li kamera olması da markası ne olursa olsun o kamerayı mükemmel yapmıyor maalesef! Nokia bu işte belli bir yol kat etmiş bi marka. Piyasanın dünkü çocuklarından daha iyi kameraları var.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Hakan foto islerinde iyisen, af önemliyse senin için çekip foruma koy da bizde görelim su Af'çu arkadasımızı.

----------Eklendi @ 18:04:51 ---------- Yazıldı @ 18:03:34 ----------

Arkadaşımda var çok net ve güzel fotoğraf çekiyor. Af olmadığı için yakın çekimi kötü sadece. Asıl sen eline kaç kere c6-01 aldın da böyle sallayabiliyosun? Evet nokia yazması kamerayı süper yapmıyor ama af'li kamera olması da markası ne olursa olsun o kamerayı mükemmel yapmıyor maalesef! Nokia bu işte belli bir yol kat etmiş bi marka. Piyasanın dünkü çocuklarından daha iyi kameraları var.

Aynen öyle.X5'in kamerasının agır çekimde slowmotion gibi çekim yaptıgını herkes biliyor

nonamex

Üye

Carl Zeiss yok, AF yok. Ama sırf Nokia diye savunuluyor vay be. Nokia'nın en sevilen marka seçildiği bir ülkede yaşadığımı unutmuşum neyse...

C6-01 de alsam , Ideos X5'te alsam kamera amaçlı alamayacağım ortada. 2 telefonun kamerası da kötü. Kameraları kötüyken diğer özelliklerine bakarım Ideos X5 çoğu açıdan üstün :)

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
ıdeos x5 android işletim sistemli olmasaydı symbian olsaydı hangisini alırdın c6-01 mi yoksa ıdeos x5 imi

nonamex

Üye
ıdeos x5 android işletim sistemli olmasaydı symbian olsaydı hangisini alırdın c6-01 mi yoksa ıdeos x5 imi

2'sinide almazdım tabi ki, Nokia bile biz devrettik demişken ölü bir sisteme para yatırmazdım.

• Beğen

Üst Alt