Şimdi bende n95 var onu 300 alıyor telefoncular.Nokia'da yoğunlaşmamın sebebi bayiler Nokia satmak için elinden geleni yapıyor.x5'i bende düşünüyorum ama çinde üretilmesi aklıma türlü,türlü sorular getirdi.Birde x5'i üreten firma Türkiye'de pek tanınmış değil ama sanırım dünya tanıyor.

malzeme kalitesi gayet iyi.hemde dünyanın en iyi markalarından biri.güven o markaya al dene olmazsa geri verirsin kvk den alŞimdi bende n95 var onu 300 alıyor telefoncular.Nokia'da yoğunlaşmamın sebebi bayiler Nokia satmak için elinden geleni yapıyor.x5'i bende düşünüyorum ama çinde üretilmesi aklıma türlü,türlü sorular getirdi.Birde x5'i üreten firma Türkiye'de pek tanınmış değil ama sanırım dünya tanıyor.
Şimdi bende n95 var onu 300 alıyor telefoncular.Nokia'da yoğunlaşmamın sebebi bayiler Nokia satmak için elinden geleni yapıyor.x5'i bende düşünüyorum ama çinde üretilmesi aklıma türlü,türlü sorular getirdi.Birde x5'i üreten firma Türkiye'de pek tanınmış değil ama sanırım dünya tanıyor.
Telefonla ilgili merak ettiklerini buraya sorabilirsin: Symbian^3 Genel kullanmadan atıp tutanlardan değil de gerçekten c6-01'i kullananlara sorman daha mantıklı olur 
C6-01 kesinlikle almaya değer bir cihaz ve fiyatını hak ediyor. ideos x5 diye, fotoğrafı berbat çekiyo diye yırtınanlara aldanma kullananlara sor, çoğu memnun fotoğraf çekiminden.Telefonla ilgili merak ettiklerini buraya sorabilirsin: Symbian^3 Genel kullanmadan atıp tutanlardan değil de gerçekten c6-01'i kullananlara sorman daha mantıklı olur
![]()
Arkadaşımda var çok net ve güzel fotoğraf çekiyor. Af olmadığı için yakın çekimi kötü sadece. Asıl sen eline kaç kere c6-01 aldın da böyle sallayabiliyosun? Evet nokia yazması kamerayı süper yapmıyor ama af'li kamera olması da markası ne olursa olsun o kamerayı mükemmel yapmıyor maalesef! Nokia bu işte belli bir yol kat etmiş bi marka. Piyasanın dünkü çocuklarından daha iyi kameraları var.Kaç kere elinize C6-01 alıp fotoğraf çektiniz merak ediyorum. Üzerinde Nokia yazması kamerayı süper yapmıyor..
Kaç kere elinize C6-01 alıp fotoğraf çektiniz merak ediyorum. Üzerinde Nokia yazması kamerayı süper yapmıyor..
Arkadaşımda var çok net ve güzel fotoğraf çekiyor. Af olmadığı için yakın çekimi kötü sadece. Asıl sen eline kaç kere c6-01 aldın da böyle sallayabiliyosun? Evet nokia yazması kamerayı süper yapmıyor ama af'li kamera olması da markası ne olursa olsun o kamerayı mükemmel yapmıyor maalesef! Nokia bu işte belli bir yol kat etmiş bi marka. Piyasanın dünkü çocuklarından daha iyi kameraları var.
Arkadaşımda var çok net ve güzel fotoğraf çekiyor. Af olmadığı için yakın çekimi kötü sadece. Asıl sen eline kaç kere c6-01 aldın da böyle sallayabiliyosun? Evet nokia yazması kamerayı süper yapmıyor ama af'li kamera olması da markası ne olursa olsun o kamerayı mükemmel yapmıyor maalesef! Nokia bu işte belli bir yol kat etmiş bi marka. Piyasanın dünkü çocuklarından daha iyi kameraları var.

ıdeos x5 android işletim sistemli olmasaydı symbian olsaydı hangisini alırdın c6-01 mi yoksa ıdeos x5 imi