nokia c6 yarıdm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutay_24

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6 yarıdm!!!
arkadaşlar bugün telefon almaya gittim.. 600 700 lira bütçem var dedim.. güzel dokunmatik olsun hafızaso bol olsun bide video ynatma özelliği çok ii olsun dedim yani hd izleyebiliyim dedim video kalitesi yüksek olsun pixelleri yüksek olsun dedim..

adam pat ide karşıma c6 yı çıkardı açtım baktım telefon kral heryönüyle... ama işletim sisteminisorduğumda symbian3 dedi. yıkıldımm...
sorun şu ki sizce c6 ayarında o fiayatta android bi telefon var mıdır??
yada sizce symbian la android arasında çok ta fark yok mu???

anılbaran

anılbaran

Üye
var tabi olmazmı hepsiburada.com a bak zaten birazdan android çiler doluşur yok c6 alınırmı sakın alma gibi şeyler söylerler o yüzden pek bi yorum yapmak istemiyom dostum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
var tabi olmazmı hepsiburada.com a bak zaten birazdan android çiler doluşur yok c6 alınırmı sakın alma gibi şeyler söylerler o yüzden pek bi yorum yapmak istemiyom dostum
:d:

----------Eklendi @ 20:50:35 ---------- Yazıldı @ 20:49:07 ----------

galaxy ace var.

Motorola'nın da o fiyat aralığında telefonları var ama sanırım türkiyede yok. :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Android sabahları kalkıp omlet yapar sana
Sen android ace al

kutay_24

Üye
    Konu Sahibi
yaw nokia olsun ovi flan iidir die düşünüorm

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
İphone'un üstüne nokia yazsan yine aldırmazlar sana burda
Begendiysen al,burdan yardım isteme

kutay_24

Üye
    Konu Sahibi
yani telefonu çok kasar mı abi?? ne oluyo anlamıorm symbian android farkı??

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar bugün telefon almaya gittim.. 600 700 lira bütçem var dedim.. güzel dokunmatik olsun hafızaso bol olsun bide video ynatma özelliği çok ii olsun dedim yani hd izleyebiliyim dedim video kalitesi yüksek olsun pixelleri yüksek olsun dedim..

adam pat ide karşıma c6 yı çıkardı açtım baktım telefon kral heryönüyle... ama işletim sisteminisorduğumda symbian3 dedi. yıkıldımm...
sorun şu ki sizce c6 ayarında o fiayatta android bi telefon var mıdır??
yada sizce symbian la android arasında çok ta fark yok mu???
motorola defy var arkadasım.su felanda gecırmez telefon youtube ye yazarsan motorola defy wather test dıye gorursun.her yonuyle dayanıklı telefon kılıfa felanda gerek yok yanlız dovız kuru yuzunden sanrım 800tl suanda.turkıyeyede yenı geldı yurt dısında 350 dolar dıye bılıyorum.zamanal fıyatı duser android +dayanıklılık ekranıda buyuk artık ace yerıne bu telefonu herkeze tavsıye ederım bu fıyat aralıgında

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
ben işletim sistemi ile fonksiyonlarımı çalıştırmadığıma göre. symbian'da yeterli ihtiyaçlarım doğrultusunda. bir telefondan en fazla ne beklenirki. android denince hani, öyle bir eksiklişmiş gibi söylüyorlarki. cem yılmaz olsaydı, sanırım şöyle derdi bu olaya. bak ben androidciyim, ıghh biz ezik symbian ne şimdi uzaya ayak basamayacakmıyız, yada sabah kahvaltımızı hazırlayan, portakalımızı sıkan o küçük robotcuktan mahrummu kalacağız. :=) bence öyle abartılacak birşey değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt