nokia c6 mı yoksa nokia c6-01 mi? neden??

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yani benim hayallerimdeki telefon deil flash yok 3g yok o sitede öyle görünüyor..
flash 10.1 çıktı.ama yükleniyor mu bilemem.eger yüklenmezse skifire android cihazlarda çalışıyormuş.skifire yüklersin videoları izlersin.:oke:

pRime.

pRime.

Üye
C6 önermiyorum. Artık s60v5'li telefon alınmaz.
C6-01 öneriyorum. Kesinlikle aldığına pişman olmayacağın bir cihaz. Kasası bile kaliteyi hissettiriyor kullanana. Kamerasında otofokus yok diye almamazlık etmemelisin bence. Fiyatına göre baya da bir özellik var. Ör. HD video kaydı, Flash desteği ve USB OnTheGo (kablosunu sonradan almalısın.) özelliği gibi... Yüksek kalitede oyunları rahatça oynayabilirsin.
Ayrıca Symbian^3 gayet hızlı bir sistem kim ne derse desin. Symbian yavaş vs. gibisinden laflar söyleyenlere de inanma.
Sırf Android var diye Galaxy Ace diyenler de kendini komik duruma düşürmesin lütfen.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca RAM'i ve işlemcisine düşük denilen C6-01 ne hikmetse yüksek boyutlu HD oyunları rahatça oynatıp 40 tane uygulamayı rahatça açabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: kaptan_006
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C6-01 öneriyorum. Kesinlikle aldığına pişman olmayacağın bir cihaz. Kasası bile kaliteyi hissettiriyor kullanana. Kamerasında otofokus yok diye almamazlık etmemelisin bence. Fiyatına göre baya da bir özellik var. Ör. HD video kaydı, Flash desteği ve USB OnTheGo (kablosunu sonradan almalısın.) özelliği gibi... Yüksek kalitede oyunları rahatça oynayabilirsin.
Ayrıca Symbian^3 gayet hızlı bir sistem kim ne derse desin. Symbian yavaş vs. gibisinden laflar söyleyenlere de inanma.
Sırf Android var diye Galaxy Ace diyenler de kendini komik duruma düşürmesin lütfen.

Ayrıca RAM'i ve işlemcisine düşük denilen C6-01 ne hikmetse yüksek boyutlu HD oyunları rahatça oynatıp 40 tane uygulamayı rahatça açabiliyor.
Aynen öyle katılıyorum. Ayrıca C6-01'de dünyanın en iyi ekranlarından Clear Black Display Amolead ekran var Super Amoled ile yarıştırıldığına defalarca şahit oldum. C6-01 ile hemen hemen aynı fiyatta olsa da görüntülü görüşmesi olmayan 720p video kaydı bile yapamayan Galaxy Ace bence o fiyatı haketmiyor.

• Beğen
Tepkiler: kaptan_006 ve pRime.

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi

:yuru:yuru:oke::oke:

tunorno

tunorno

Üye
tabi ki c6-01.

Starsley

Arkadaşım c6-01 her türlü fark atar. Ace de 15fps Qvga video çekebilirsin.(Berbat) c601 de 25fps 720p HD video çekiyorsun. Ace de ekran berbat çözünürlük çook düşük c601 de AMOLED 640 x 360 clear back display ekran var. Yani en iyisi gpu en iyisi 32 milyon çizer saniyede ace yanından geçemez. c601 de 10.2mb hız class 33 ve 10.1 flaş player var. Ace de bunların yanından geçmez. Flaş yok çünkü :D Her türlü her türlü c601 kardeşim. :oke:

eaagent

eaagent

Üye
Ayrıca Ace de android Hd oyunların çoğunu oynayamıosun ama c6-01 de symbian hd oyunlar oynanıo die biliyorum.
(Yine mi oyun diyenlere sesleniyorum eve yine oyun :D :d:)

• Beğen
Tepkiler: feyloz

feyloz

Üye
ince ayrıntıdan gireyim:Samsung I9001 Galaxy S Plus(2011) android-1.4 ghz-512 mb. amaaaaaaa gprs ve edge class 12. samsungun en iyi telefonu. daha türkiyede yok. ama bildiğimiz standart 5800 gprs ve edge class 32. ayrıca nokianın kullandığı grafik işlemcileri samsunglarınkine 5 çeker. :evet::evet: hiç donanım özelliklerine aldanıp samsung almayın pişman olursunuz. uygulama desteği falan çok düşük. android symbiandan hızlı olabilir. doğrudur. ama symbian da yılların tecrübesi. güzel sistem. sonuç: nokia bu işi samsungdan iyi biliyo. (bir samsung kullanıcısı olarak yorum yapıyorum) ;)

feyloz

Üye
Ayrıca Ace de android Hd oyunların çoğunu oynayamıosun ama c6-01 de symbian hd oyunlar oynanıo die biliyorum.
(Yine mi oyun diyenlere sesleniyorum eve yine oyun :D :d:)

aynen kardeşim yaa. nokiadaki grafik işlemciler samsungda var mı sanıyosunuz? yok tabi. samsung bu konuda çok geri. alınmaz. :yuru:yuru

eaagent

eaagent

Üye
aynen kardeşim yaa. nokiadaki grafik işlemciler samsungda var mı sanıyosunuz? yok tabi. samsung bu konuda çok geri. alınmaz. :yuru:yuru

hösst o kadar da demedik galaxy ace den bahsediyoruz yoksa Wave oyun konusunda deşer nokia yı.

61semih

61semih

Üye
otofokus u olmayan telefonun kamerası yok olarak degerlendır megapixel ıne aldanma:oke:

feyloz

Üye
hösst o kadar da demedik galaxy ace den bahsediyoruz yoksa Wave oyun konusunda deşer nokia yı.

o zaman n8'den bahsedelim o da deşer wave'i. samsung basit telefonlar üretiyo. bence nokiadan üstün değil.

Starsley

Otofokusu olmayan bir telefonunmu kamerasını yok değerlendireceksin. Arkadaşım bak insanlara yalan yanlış bilgi verme sen git bak bakalım google örnek C7 ile çekilmiş resimlere öyle konuş! Resim çözünürlükle oluşur. Zaten C7 ve c601'de EDOF özelliği mevcut ve autofix programı bunun için var. Yani araştır, öyle gel milleti kandır. 8mp o açığı öyle bi kapatıyor ki google bak bakalım. Gör!

silver021

silver021

Üye
Nokiacilarin savunmasi hep ayni kopyala yapiştir. :d birakin ya herkez neyin ne oldugunu bilior. elinizdeki biçimsiz paspal nokialarinizla size mutluluklar diliorum.

Starsley

Aynı duyguları paylaşıyorum.

Remil_53

Üye
C6-01 çünkü s^3 var bi kere.:evet:

eaagent

eaagent

Üye
o zaman n8'den bahsedelim o da deşer wave'i. samsung basit telefonlar üretiyo. bence nokiadan üstün değil.

N8 wavei oyun konusunda deşer mi :S N8 de 680 mhz arm 11 işlemci 256 mb ram var Wave de 1 Ghz a8 Cortex İşlemci hummngbird çipset 512 mb ram var dostum belli ki bilmiosun yazma rezil olma wave in oyun performansı N8 den 2 kat fazla.

Ayrıca Galaxy S2 nokianın hayal bile edemeyeceği bir telefon ;)

feyloz

Üye
N8 wavei oyun konusunda deşer mi :S N8 de 680 mhz arm 11 işlemci 256 mb ram var Wave de 1 Ghz a8 Cortex İşlemci hummngbird çipset 512 mb ram var dostum belli ki bilmiosun yazma rezil olma wave in oyun performansı N8 den 2 kat fazla.

Ayrıca Galaxy S2 nokianın hayal bile edemeyeceği bir telefon ;)

ram ve cpularını gayet iyi biliyorum. ama oyun performansıyla çok da alakası olmadığını da biliyorum. madem bilmiyosun konuşma yaaa alla alla. gpu diye bişey var di mi :megafon::megafon: wave 723 ün kasarak açtığı oyunu 5800 rahat rahat açıyo. gpu farkı :oke:

eaagent

eaagent

Üye
ram ve cpularını gayet iyi biliyorum. ama oyun performansıyla çok da alakası olmadığını da biliyorum. madem bilmiyosun konuşma yaaa alla alla. gpu diye bişey var di mi :megafon::megafon: wave 723 ün kasarak açtığı oyunu 5800 rahat rahat açıyo. gpu farkı :oke:

güzel kardeşim Hummng bird + cortex a8 1 ghz ve 512 mb ram gpu yu solda sıfır bırakıyor evet gpu var güzel ama özellikler arasında bu kadar fark varken gpu fayda etmio. bununla ilgili inceleme konum var bada bölümünde girip bakabilirsin ayrıca ben PC donanımı ve oyun uzmanıyım kardeşim :)

kaptan_006

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :) tartışmanıza gerek yok :D

Üst Alt