Nokia C6 mı ? Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro mu ? HTC Wildfire mı ?

Nokia C6 mı ? Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro mu ?

• Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro

Kullanılan: 4 66.7%
  • Nokia C6

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia C6 mı ? Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro mu ? HTC Wildfire mı ?
2si arasında kaldım ben açıkçası sonyden yanayım çünkü bana göre en büyük avantajı işletim sistemi. Nokia c6 da hantal symbian 3 varken sony android kullanıyor. Sizin de yorumlarınızı almak istedim sizce hangisi ?

Not : Listeye HTC Wildfire da eklenmiştir . Ben en başında wildfire a niyetlenmiştim fakat kamerada otofokus olmadıgı söylenince vazgeçtim.,

Benim için önemli olanlar :

- İşletim sisteminin hızı ( Nokia bu yüzden kaybediyor bence )
- Kamerası iyi olmalı ( HTC Wildfire da da bu yüzden endişeliyim hepsi 5 mp fakat htc de otofokus yok )
- Müzik çaları ve video oynatıcısı kaliteli olmalı yani hem çok format desteklemelei hem 3.5 mm jack girişi olmalı hemde hoparlörü iyi olmalı ( Bu konuda 3üde iyi )
- Boyutları makul seviyede olmalı ( Sony de bu yüzden endişe yaşıyorum ekranı küçük gibi geliyor videolarda falan )
- Rahat mesajlaşılmalı ( Nokia da ve sony de fiziksel klavye mevcut )
Şarj süresi sorun değil günümün 8 saati okulda geçiyor haftaiçinde , o sürede kapatırım o kısmı sorun değil benim için.

xperia x10 mini derim ikiside aynı özellikte ama c7 de autofocus yok bence önemli bi özellik ondan xperia x10 mini derim

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia C6'da Symbian 3 yoktur. Symbian S60 V5 vardır. Bence de Xperia X10 mini pro daha iyi.

Konu Sahibi
Ama sonuçta symbian hep hantal .

ikisi arasından x10 mini pro ama onunda ekranı çok küçük

Konu Sahibi
Seçenekler arasına HTC Wildfire'ı da ekledim fakat ankette mevcut değildir.

pRime.

Üye
Eğer c6'dan kastın c6-01se c6-01 derim. Burdaki telefonlardan daha iyi.

Konu Sahibi
c6dan kastım c6-01 değil sadece c6

pRime.

Üye
Ozaman sony xperia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...