nokia C6 mı? Samsung galaxy ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankar_aşık47

Üye
    Konu Sahibi
nokia C6 mı? Samsung galaxy ace mi?
hangsni önerirsiniz arkadaşlar

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
Kesinlikle samsung

berkeren23

Üye
evet bende samsungtan yanayım bi aralar c6 diye düşünüyordum ama yaptığım araştırmalar sonucu ace 2 daha güzel olduğuna karar verdim.alacaksan ace2 al

V/RS

V/RS

Üye
c6-00 mı c6-01 mi eğer c6-01 ise tabikide c6 :oke:

hicsam

hicsam

Üye
olur mu yaa, tabiki c6. Sonuna kadar nokia

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Tabi ki C6 aL.. Sonra Pişman oLma (=

• Beğen
Tepkiler: rapcityyy

lazer77

Üye
galaxy ace android isletim sistemi kullanıyo ne c6 sı nokia dan adam olmaz

nub

nub

Üye
c6.

Salihç.

Üye
Arkadaşlar oyun ve uygulama için hangi teli önerirsiniz.

mc.a

mc.a

Üye
Ace tabiki . Nokia da hd oyun oynandığı nerde görülmüş . Android oyunlari hem kaliteli hem görüntü olarak güzel . Kesinlikle ace

nub

nub

Üye
Oyun ve uygulama için android ama benim gönlüm yinede c6 dan yana :)

eguzel86

Üye
8 aydır nokia c6-00 kullanıyorum işletim sistemi symbian s60v5 yükleyebileceğin son güncelleme tabi orijinal olarak. nokia destek vermiyor yani artık. dokunmatiği kötü hatta baya bi kötü verem ediyor beni:) telefonda yavaş hele zamanla program -oyun yükledikçe daha da yavaşlıyor c: si şişiyor satayım dedim 300 kağıt verdiler elimde kaldı mal.hatta şuanda hard formatıyla uğraşıyorum çünkü usbden bile bağlanmıyor. bide yeni aklıma geldi WEB GPS MAĞAZA UYGULAMALARINA GİRDİĞİM ZAMAN YETERLİ HAZFIZA YOK AÇIK UYGULAMALARI KAPATIP TEKRAR DENEYİN uyarısı veriyor hiçbir program açık olmadığı halde.4 kez servise verdim hatta birinde içi tamamen değişip geldi aynı boktan bi tel. :). ben ace kulanmadım ama kendi tecrubelerime dayanaraktan bu telefona sakın diyorum SAKIN !!

esokmen

esokmen

Üye
nokia pişmanlık tır

jetblacklife27

Üye
eğer sürekli oyun oynuyorum diyorsan samsung al.fakat telefonu durmadan düşürüyorsan c6 almanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...