Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNokia c6 mı 5800 mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SmiLeToDeaD
Üye
Konu Sahibi
Nokia c6 mı 5800 mı ?
Başlıktada dedigim gibi hangi telofonu öneririsiniz c6mı 5800mı ?
Yada aynı fiyat aralıklarından başka bir telefon
5800 cı
Üye
5800 bence baktın hoşuna gitmyo bi c6 versiyonu atarsın al sana c6
neden biliyomusun 5800 daha ucuz aynı programları kaldırabiliyor c6 da birtek klavye var ki eğer ben çekmeceli klavyeli istiyoru diyorsan o zaman c6 al ama bi klavye için 200-300 tl yi veremem o telefonu dersen sonuna kadar 5800
neden biliyomusun 5800 daha ucuz aynı programları kaldırabiliyor c6 da birtek klavye var ki eğer ben çekmeceli klavyeli istiyoru diyorsan o zaman c6 al ama bi klavye için 200-300 tl yi veremem o telefonu dersen sonuna kadar 5800
Merhaba arkadaşlar..Telefonumu değiştirmeye karar verdim..Güzel fotoğraf çeken,kaliteli bir telefon almak istiyorum.. Wi-Fi önemli değil.Ama olursa iyi olur.. İnternete girebilsin yeter
Maxicep.com - Telefon Önerisi(anket) (Samsung marka telefonlar dokunmatik..)
Samsung m8800-8mp kamera+dokunmatik
Nokia N95-5mp+wi fi
Samsung F480- 5mp+dokunmatik ekran NOKIA 5800 XPRESSMUSIC-5mp
SAMSUNG G810
SAMSUNG OMNIA i900 16 GB
Yorumunuzu alabilirmiyim? Açtığım konuya pek bakan olmadı da ..
Merhaba arkadaşlar..Telefonumu değiştirmeye karar verdim..Güzel fotoğraf çeken,kaliteli bir telefon almak istiyorum.. Wi-Fi önemli değil.Ama olursa iyi olur.. İnternete girebilsin yeter
Maxicep.com - Telefon Önerisi(anket) (Samsung marka telefonlar dokunmatik..)
Samsung m8800-8mp kamera+dokunmatik
Nokia N95-5mp+wi fi
Samsung F480- 5mp+dokunmatik ekran NOKIA 5800 XPRESSMUSIC-5mp
SAMSUNG G810
SAMSUNG OMNIA i900 16 GB
Yorumunuzu alabilirmiyim? Açtığım konuya pek bakan olmadı da ..