Nokia C6 için ekran koruyucu yokmu ya?

Sponsorlu Bağlantılar

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6 için ekran koruyucu yokmu ya?
Daha once nokia sleeping screen kullandım ama cok basit elinde olan link verebilirmi?

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
kardeş biliyorumda güncel deil oralar hep aynı

asigsasi

asigsasi

Üye
ne bekliyorsun ki symbian sistemin durumu ortada

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
hep aynı neyi farklı sürümleri değişmiş aynı programlar değişik bişi için konu actım

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hep aynı neyi farklı sürümleri değişmiş aynı programlar değişik bişi için konu actım

yani olmayan birşey için konumu açtın? peki bu tür uygulamalar yapan kimse varmı maxicepte gördünmü daha önce?

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bana bi arızanmı var böle konusuyon adam gibi konuyu kapat desen bastan kapatırdık

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardeş bana bi arızanmı var böle konusuyon adam gibi konuyu kapat desen bastan kapatırdık

olmayan birşeyi isterken tarif etmen gerekir ne istediğini! sen ise değişik birşey istiyorum yazmışsın sana karşı ne arızam olacak...

konu başlığına yazarsın uygulama yapımcılarından istek diye ilgili kişiler bakar ama sen değişik birşey deyince kafamda herhangi bir uygulama arıyorsun düşüncesi uyandı yani sana soru soran herkesin sana uyuzmu olması gerekiyor?

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
senin yaptıgın soru sormak deil bu konu gereksiz konuyu kapat demek

yaren_dede

yaren_dede

Üye
senin yaptıgın soru sormak deil bu konu gereksiz konuyu kapat demek

oyle demek istemedim ama sonuçta konu gereksiz olacak çünkü böyle bir uygulamayı istek üzerine kimsenin yapacağını sanmıyorum. belki modlu sürümlerine bakarsan seni tatmin edebilir

baronet1905

baronet1905

Üye
    Konu Sahibi
anlıyom kardeş bi kusurumuz varsa k.bakma

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt