Nokia C6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01
Bu telefonu yeni aldım.Bazı merak ettiğim sorular var.Şu Anna,Belle güncellemeleri tam olarak ne oluyor ? Bu telefona oyun,program,tema vs nasıl yükleniyor ? Hard format nasıl atılıyor ? Bana yardımcı olarak bilgiler verebilir misiniz ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
önce telefonunu tanımalısın annamı, bellemi yüklü uygulama oyun falan forumda mevcut bulamazsan mağaza da var

'Sefer

'Sefer

Üye
hard formatı

ses kısma tuşu + kamera tuşu + menü tuşu + kırmızı

tuşları nokia yazısı gelene kadar basılı tutarak yapabilirsin

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Yeni telefona napcn hard formatı :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
annamı bellemi telin *#0000#den bir bak

larten123

larten123

Üye
Oyunu oviden ya da usb kablosuyla atabilirsin usb kablosunu bilgisayara ve telefona tak sonra bu forumda symbian^3 oyunları kategorisinden istediğin oyunlara bak indir sonra onu telefona at kabloyu çek ve telefondan attığın yeri bul üzerine tıkla yüklensin

*#000# yi tuşlayarak ta anna mı bellemi anlayabilirsin.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Geç cevap veriyorum biraz kusura bakmayın. Telefon şu an Anna olarak gösteriyor ne yapıyım şimdi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleye geç

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
birde şunu sormak istiyorum yandan açma kapama tuşunu kullanırken telefonu kapattığımda saat hep orada kalıyor ekranı tamamen kapatmak mümkün değil mi ? Telefon güncellemelerini telefon üzerinden yapmak mümkün mü ? Birde mobil tv kullanımı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ekran koruyucu saatı temalar+ekran koruyucu+yok olarak ayarlaman gerekır.güncellemeyi telden yapamazsın nokıa süitle yapman gerekir.

55lim

Üye
birde şunu sormak istiyorum yandan açma kapama tuşunu kullanırken telefonu kapattığımda saat hep orada kalıyor ekranı tamamen kapatmak mümkün değil mi ? Telefon güncellemelerini telefon üzerinden yapmak mümkün mü ? Birde mobil tv kullanımı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

enerji tasarrufu moduna al saat maat kalmaz ortada:D sağ üst köşedeki şarj göstergesine tıkla enerji tasarruf modunu aç kapat

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları nasıl kuruyoruz buradaki oyun bölümünde anna,belle signed gibi ifadeler var tam emin olamadım cihaz şu anda anna da ?

ciritcioglu

Üye
Kardes arkadasların dediği gibi önce telefonu nokia suit üzerinden belle ye geç daha sonra yine maksicep üzerinden s^3 oyunlardan istediğin oyunu indir ister hafıza kartına yükle kur istersen yine nokia suit üzerinden kurabilirsin telefonu yeni aldıgın her halinden belli hard format olayına gelince yeni telefon gerek yok diye düşünüyorum belle ye geç ve telefonunu yeniden almıs gibi hissetmenin hazzını doya doya yasa

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Kardes arkadasların dediği gibi önce telefonu nokia suit üzerinden belle ye geç daha sonra yine maksicep üzerinden s^3 oyunlardan istediğin oyunu indir ister hafıza kartına yükle kur istersen yine nokia suit üzerinden kurabilirsin telefonu yeni aldıgın her halinden belli hard format olayına gelince yeni telefon gerek yok diye düşünüyorum belle ye geç ve telefonunu yeniden almıs gibi hissetmenin hazzını doya doya yasa

Şu telefon güncelleme olayını hiç sevmiyorum,hele ki pc üzerinden programlar ile olunca.Şimdi şu an ki sürüm ile program oyun vs kurma şansım yok mu ovi mağaza haricinde ?

ANIL

ANIL

Admin
anna ile uyumlu olanları kurabilirsin.

doctorrr

doctorrr

Üye
bence belleye geçme hemen biraz kullan makineni sonra annadan sıkılınca geçersin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...