Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zor bi işlem değil gerekirse birebir yardımcı olurum haber vermesi yeterli. hack yapmazsa sürekli sertifika hatasıyla uğraşır yada oviye bağımlı yaşar.
SHS
Üye
05ender05
Üye
Konu Sahibi
eywallah kardeş eline sağlık. biraz uraştım ama sonunda yabdm ama bi iki soru olcaq
1- ben telefonun tarihini değiştirmeyi unttum bişi olur mu
2- dosya yöneticisinde hiç nortonlu bi dosya çıkmadı acaba olmadımı yazarsan sevinirim
eywallah kardeş eline sağlık. biraz uraştım ama sonunda yabdm ama bi iki soru olcaq
1- ben telefonun tarihini değiştirmeyi unttum bişi olur mu
2- dosya yöneticisinde hiç nortonlu bi dosya çıkmadı acaba olmadımı yazarsan sevinirim
tarih den bişy olmaz rompatcher ı aç eğer ikiside yeşil ise olmuştur ekstra bişeye gerek yok. sorun olursa haber ver bnm konudan yardımcı oluyum
05ender05
Üye
Konu Sahibi
bi sornm daha var kardeş. tali aldığmda ilk 3 gn fln 0.facede dolaştm bedava. 4. gün kontürüm gitmeye başladı ve şmdi telefonunuz uyumlu değil sadece uyumlu telefonlar girer dio ( hattım turkcell.)
Bu arada oyunları yükledm çalışıoda eline salık