MAERKEK
Admin
Fm verici ve kamerası çok iyi . Araba da aux bluettoht yok. Orjinal teyp değiştireceğime fm verici ile istediğim müziği açıyorum misss. 2006 model arababen birkaç yıl önce n8 aldım 100 liraya mı ne şimdi çekmecede öyle boş boş duruyor. Bir işe yaramıyorlar ki. alan adam ancak koleksiyon yapmak için alır.
Doğru. fm vericisi on numara çalışıyor.Fm verici ve kamerası çok iyi . Araba da aux bluettoht yok. Orjinal teyp değiştireceğime fm verici ile istediğim müziği açıyorum misss. 2006 model araba
no10 Lira Verim Cihaza Hani Daha Satılmadımı
Dolapta n8e 900tl yazmoslar 650tl nakit veren gordum o derece kiymetli cihazlarben birkaç yıl önce n8 aldım 100 liraya mı ne şimdi çekmecede öyle boş boş duruyor. Bir işe yaramıyorlar ki. alan adam ancak koleksiyon yapmak için alır.
Zamanında kıymetliydi. Şimdi anca koleksiyon için alırsın. Onun dışında N8 e 100 liradan fazla para verilmez.Dolapta n8e 900tl yazmoslar 650tl nakit veren gordum o derece kiymetli cihazlar
İşte bu çok doğru. Ucuza iyi kamera odaklaması falan şahanedir ha mekanik odaklama yapar ve radyo vericisi için alırsın . Başka da fazla bir olayı yok .Zamanında kıymetliydi. Şimdi anca koleksiyon için alırsın. Onun dışında N8 e 100 liradan fazla para verilmez.
Zaten 900e alanda koleksiyoncuymusİşte bu çok doğru. Ucuza iyi kamera odaklaması falan şahanedir ha mekanik odaklama yapar ve radyo vericisi için alırsın . Başka da fazla bir olayı yok .
Nokia c6-01 in miBana sadece ekranı lazım.
Evet. Ama telefonu açıp kapatmaktan başka ekrana müdahale edemiyorum.Nokia c6-01 in mi
Sana satiym bir bütün olarak 200₺Evet. Ama telefonu açıp kapatmaktan başka ekrana müdahale edemiyorum.
Sağol. Ekran olsa alırdım. N73'ümde de ekran sorunum var.Sana satiym bir bütün olarak 200₺
Sende c6 da mı varSana satiym bir bütün olarak 200₺
Var tabiSende c6 da mı var
Pili falan var mıVar tabi
YokPili falan var mı
Hat var mı
VarHat var mı
Alıyorum pili varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?