nokıa c6-01 yüz tanıma özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
nokıa c6-01 yüz tanıma özelliği
Arkadaşlar ben nokıa nın sitesinde nokıa c6-01 telefonun yüz tanıma özellği olduğu yazıyor acaba bu doğrumudur doğruysa nasıl kullana biliyoruz bu özelliği şimdiden teşekkürler.

ersin146

ersin146

Üye
Evet ya onu ben de merak ediyorum baktım küçük bir araştırma yaptım ama bulamadım, bilen var mı acaba nedir nasıldır?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
kamerada arkadaşlar yüz tanıma özelliğini açarsanız algılıyor ;) ayrıca kilit programı var şimdi paylaşamıyorum yüzü algılayarak kilitleyebiliyorsunuz teli ;)

Re13eL

Re13eL

Üye
fotoğraf çekerken yüz tanıma ayarını açarsan yüzleri algılıyor

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
kamerada arkadaşlar yüz tanıma özelliğini açarsanız algılıyor ;) ayrıca kilit programı var şimdi paylaşamıyorum yüzü algılayarak kilitleyebiliyorsunuz teli ;)
neden paylaşamıyorsun paylaşırsan çok yararlı olur

legolas140

legolas140

Üye
Hiç heveslenmeyin arkadaşlar. Ben geçenlerde yükledim yüklediğime pişman olup sildim. Programın daha fazla geliştirilmesi gerekiyor. Şöyle özetliyeyim fotorafınızı çekip kitliyor tuş kilidini tuş kilidini açmanız için aynı açıyla aynı yüz ifadesiyle ve telefonun aynı uzaklığını yakalamanız gerekiyor. Kısacası fotoraftakinin aynısını yapmanız gerekiyor. Simbian ı kötülemek istemiyorum ama doğru düzgün bir program yapmayı dahi becerememişler android yakında yapar. (Bende bir C6-01 kullanıcısıyım ama gerçekler bu)

esatgelmedi

Üye
sanırım bir yanlış anlama söz konusu (en azından ben öyle anladım) yüz tanıma(algılama) kameranın fotoğraf çekerken kullandığı bir özellik. bu özellik açıksa fotoğraf çekerken kamera algıladığı yüzlere odaklanır. böylece fotoğrafı çekilen kişilerin yüzü daha net çıkar. arkadaşların söylediği gibi bu özelliği kamera ayarlarından etkinleştirebilirsiniz. bahsedilen kilit programı ise facelock diye bir program. forumda var. ilk seferde yüzünüzün bir fotoğrafını çekiyor telefonu kilitledikten sonra ise bu fotoğrafı referans alarak kamerayı yüzünüze tutup kilidi açıyorsunuz.(yada önceden belirlediğiniz şifre ile.)
işte link
http://www.maxicep.com/symbian-3-an...facelock-v1-00-0-s60v5-s-3-signed-551828.html

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
saol teşekkürler ama program her tuşu açmada otomatik çalışmıyor acaba daha daha iyi bir prgram varmı bildiğiniz.

esatgelmedi

Üye
şu an için benim bildiğim yok.

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
tamam yinede teşşekkürler bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi

ciwan__47

ciwan__47

Üye
c7 için de oluyor mu..??

deadlydesire

deadlydesire

Üye
tabi ki;)

dekor67

dekor67

Üye
hayır arkadaslar arkadaşımızın bahsettigi (facelock) adında bi prograd bende var ama bi ise yaramaz tamam yuzunuzle tuş açıyor ama o programda kalıyor yani daha çok gelıştırılmesı lazım anlıcagınız

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
evet şuan için çok basit

Üst Alt